Vlákninu inulín nepoužívajte ako náhradu vlákniny potravy, ale iba ako doplnenie / obohatenie vlákniny prijímané z potravy. TIPY NA POUŽITIE: Vláknina inulín je vhodná pre studenú kuchyňu i tepelné spracovanie. do jogurtov, kaší a müslido slaného aj sladkého pečivado palaciniek, lievancov Existujú dva druhy vlákniny: rozpustná a nerozpustná. Odporúčaná denná dávka vlákniny by sa u zdravého dospelého človeka mala pohybovať okolo 30 g * - rozpustná vláknina by mala tvoriť 1/3 a nerozpustná 2/3 dennéh
Datle Deglet Nour Lahodné vykôstkované datle, stredne šťavnaté, vyššej kvality bez pridaného cukru a konzervantov Krajina pôvodu: Alžírsko Nutričné hodnoty na 100g: Energia: 1178 / 281kJ / kcal, tuky 0,068g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,032g, sacharidy 75g z toho cukry 63,4g,vláknina 8g, bielkoviny 2,5g soľ 0g
Hrachová múka - zelený hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdie
100% sušená moruše bez pridaného cukru a konzervantov Zloženie: Moruša biela 100% Nutričné hodnoty na 100g: Energia 43 kcal, Tuky 0,39g, Proteíny 1,44g, Uhľohydráty 9,8g, Vláknina 1,7g, Vápnik 39,0 mg, Draslík 194,0 mg,sodík 0,01 mg skladovanie:Udržujte pri teplotách do 18 ° C, relatívnej vlhkosti vzduchu do 65% a chráňte pred slnkom
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovanej na pr
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovanej na pr
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na roz
Jedinečná plodina na spestrenie vašich príloh, rizot, polievok i šalátov. Čírokové bielkoviny si zamilujú vegetariáni, vegáni aj makrobiotici. O ciroku sa hovorí, že funguje ako skvelý antioxidant a chráni naše bunky proti starnutiu. Objavte silu a odolnosť ciroku! Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: lúpaný cirok z ekologického poľnohospodárstva Priemerné výživové údaje v 100 gEnergia:1516 kJ / 358 kcalTuky:3,1 gz toho nasýtené nemastné kyseliny:2,7 gSacharidy:70 gz toho cukry:2,5 gVláknina:3,5 gBie
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na roz
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovanej
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovanej
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodze
Amarantová múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá amarantová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spr
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovanej na pr
100% hrušková múka Tak ako sa zo zrelého obilia vyrába mletím obilná múka, tak sa zo zrelých sušených hrušiek vyrába múka. Múkou z hrušiek nahrádzame ako bežnú múku tak zároveň cukor, je preto vhodná predovšetkým na použitie v sladkej kuchyni Múka sa vyrába z usušených hrušiek, ktoré sa následne pomelú. Krajina pôvodu: Česká republika Zloženie: Sušené hrušky mleté 100% Použitie: do koláčov, kaší, dezertov, smoothies Skladovanie: v chlade a suchu, v uzavretej nádobe bez prístupu vlhkosti, chrá