Čokoládovna Troubelice

Čokoláda horká 67% s kokosom, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Čokoláda horká 67% s kokosom, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Ochutnajte kokosovú delikatesu! Dokonalé súznenie chutí ručne vyrábanej 67% horkej čokolády s ekvádorským kokosom. Sušený kokos je zapracovaný priamo do čokolády a vznikla tak lahodná kombinácia chutí a vôní.

kúpiť

Čokoláda Troubelice Levanduľa 75%, 45g

Naším cieľom je ponúkať zákazníkom kvalitné čokolády z ekvádorských kakaových bôbov. Každá čokoláda je vyrobená ručne a každá je svojím spôsobom originálna. Naše čokolády sú sladené stuženou organickou trstinovou šťavou.  Snažíme sa zachovať tradičnú chuť a vôňu čokolády. Zloženie: Kakaové bôby, kakaové maslo, panela, levanduľa. Obsah kakaa: 75 %. Hmotnosť: 45 g nutričné hodnoty: Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota: 576 kcal / 2390 kj Tuk: 43,40 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 26,13 g Sacha

kúpiť
Kakaová hmota, 200g, čokoládovňa Troubelice

Kakaová hmota, 200g, čokoládovňa Troubelice

Kakaová hmota sa vyrába mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch a obsahuje približne 50-55 % kakaového masla. Používa sa pri výrobe čokolády, je základnou surovinou. Môže sa však používať aj na varenie a pečenie alebo na priamu konzumáciu. Ide o surový výrobok, takže teplota nepresahuje 42 °C. Zloženie: 100% surová kakaová hmota Hmotnosť: 200 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 856 kcal / 2410 kj Tuk: 52,41 g, z toho nasýtený tuk: 31,11 g Sacharidy: 1,3 g, z t

kúpiť
Kakaové maslo prírodné, 100g, čokoládovňa Troubelice

Kakaové maslo prírodné, 100g, čokoládovňa Troubelice

Kakaové maslo sa vyrába lisovaním rozdrvených nepražených kakaových bôbov. Je odolný voči vysokým teplotám do 200 °C. Používa sa pri výrobe čokolády na zjemnenie jej chuti, pri výrobe praliniek, na varenie a pečenie a v kozmetike na suchú a citlivú pokožku. Ide o surový výrobok, a preto jeho teplota nepresahuje 42 °C. 100% surové kakaové maslo Hmotnosť: 100 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 899 kcal / 3700 kj Tuk: 99,81 g, z toho nasýtený tuk: 59,48 g Sacharidy: 0,2 g, z toh

kúpiť
Kakaový nápoj v prášku, 500g, čokoládovňa Troubelice

Kakaový nápoj v prášku, 500g, čokoládovňa Troubelice

Ekvádorské kakao sa považuje za jedno z najkvalitnejších a vyrába sa z nepražených kakaových bôbov. Kakaový nápoj sa sladí trstinovou šťavou panelou, ktorá obsahuje veľa minerálov a je vhodná pri stavoch vyčerpania. Rozpustením v teplom mlieku sa z neho pripraví lahodný nápoj, ale môže sa použiť aj na posypanie a ochutenie rôznych dezertov alebo kaší. Odporúčaná príprava: 250 ml mlieka zohrejte na teplotu približne 40 °C alebo vyššiu, pridajte 2-3 čajové lyžičky kakaa podľa chuti a dôkladne premiešajte. Z

kúpiť
Čokoláda Troubelice tmavá 83%, 45g

Čokoláda Troubelice tmavá 83%, 45g

Ekvádorské kakaové bôby dodávajú tejto čokoláde výraznú chuť a mierne kyslý podtón. Čokoláda je sladená trstinovou šťavou a na horkú čokoládu je prekvapivo jemná. Jemná chuť sa dosahuje dlhým miesením a pridaním kakaového masla. Zloženie: kakaové bôby, kakaové maslo, panela Obsah kakaa: 83 % Hmotnosť: 45 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 563 kcal/ 2360 kj Tuk: 43,87 g, z toho nasýtený tuk: 26,11 g Sacharidy: 24,2 g, z toho cukry 16 g Vláknina: 16,2 g, bielkoviny: 11,27 g S

kúpiť
Čokoláda Troubelice tmavá 75%, 45g

Čokoláda Troubelice tmavá 75%, 45g

Jemná chuť a príjemne horký podtón sú pre túto čokoládu typické. Jemná chuť sa dosahuje dlhým miesením a pridaním kakaového masla, ktoré čokoláde dodáva krásnu vôňu. Čokoláda je sladená trstinovou šťavou, takže je vhodná pre milovníkov sladších chutí. Zloženie: kakaové bôby, kakaové maslo, panela Obsah kakaa: 75 % Hmotnosť: 45 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 576 kcal/ 2390 kj Tuk: 43,40 g, z toho nasýtený tuk: 26,13 g Sacharidy: 31,4 g, z toho cukry: 22,55 g Vláknina: 12

kúpiť
Kakaový prášok prírodný 10/12, 200g čokoládovňa Troubelice

Kakaový prášok prírodný 10/12, 200g čokoládovňa Troubelice

Kakao so zníženým obsahom tuku vyrobené z nepražených ekvádorských bôbov Arriba Nacional. Kakaový prášok sa získava lisovaním kakaovej hmoty, pričom sa od zvyšku hmoty oddelí kakaové maslo, ktoré sa potom rozomelie na kakaový prášok. Obsahuje 10-12 % kakaového masla a má výnimočnú chuť a vôňu. Je vhodný na pečenie a varenie, ako aj na prípravu kakaových nápojov. Zloženie: Kakaový prášok so zníženým obsahom tuku. Minimálny obsah kakaového masla 10 % Hmotnosť: 200 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g

kúpiť
Horká horká čokoláda 100g, čokoládovňa Troubelice

Horká horká čokoláda 100g, čokoládovňa Troubelice

Táto čokoláda je nastrúhaná na hobliny, nie je to čokoláda v prášku, takže si môžete vychutnať plnú chuť kvalitnej čokolády bez prísad. Táto teplá horká čokoláda získala ocenenia ZLATÁ SALIMA 2016. Pokyny na prípravu: Čokoládu zalejte horúcou vodou v odporúčanom pomere a opatrne premiešajte. Čokoláda sa môže pripravovať aj vo vodnom kúpeli, ale teplota nesmie prekročiť 48 °C. 100 g čokolády a 50-75 ml vody (v závislosti od požadovanej hustoty). 100 g čokolády = približne 2 porcie Zloženie: kakaové bôby,

kúpiť