cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Prípravok na výrobu jogurtového šľahačkového krému. Zloženie: cukor,jogurt v prášku,želatína,škrob,okysľovadlá:kyselina citrónová,aróma Dávkovanie: 300g Cremfix jogurt, 300 g vody, 1l šľahačky. Použitie: Vyšľahať šľahačku, v druhej nádobe vymiešať vlažnú vodu a Cremfix. Zľahka vmiešať do šľahačky a krém je pripravený na použitie.
Prípravok na výrobu čokoládového šľahačkového krému. Zloženie: cukor,kakao,zemiakový škrob,gelatina alimentace,soľ Dávkovanie: 300g Cremfix čokoláda, 300 g vody, 1l šľahačky. Použitie: Vyšľahať šľahačku, v druhej nádobe vymiešať vlažnú vodu a Cremfix. Zľahka vmiešať do šľahačky a krém je pripravený na použitie.
Prípravok na výrobu tiramisu šľahačkového krému. Zloženie: cukor,sušené odstredené mlieko,modifikovaný škrob,želatína,aróma,lyofilizovaná káva,potr.farby:extrakt z kurkumy,extrakt z papriky Dávkovanie: 300g Cremfix tiramisu, 300 g vody, 1l šľahačky. Použitie: Vyšľahať šľahačku, v druhej nádobe vymiešať vlažnú vodu a Cremfix. Zľahka vmiešať do šľahačky a krém je pripravený na použitie.
Vynikajúci na prípravu tradičných talianských cestovín typu fettucine, tagliatelle, pappardelle a lasagne aj plnených cestovín typu tortellini, ravioli apod. Ideálny aj na prípravu tyčiniek, sušienok, plnených taštičiek, pirohov atd. Vykrajovacie kolieska sú odnimateľné, šírku krájaného cesta možno ľahko nastaviť, dodávaný s 9 rovnými a 9 zvlenými kolieskami. Vyrobený z provtriedneho odolného plastu, vhodný do umývačky. Návod na použitie vo vnútri balenia.
Vynikajúci na prípravu originálnych cukrárenských ozdôb a štýlové dekorovanie tort a múčnikov poťahovaných marcipánom alebo cukrárenskými hmotami. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu. Náradie je vhodné do umývačky, puzdro v umývačke neumývajte.
Viacúčelový gél na priame použitie s vysokým zrkadlovým leskom vhodný pre polevy a dekorácie širokej škály cukrárskych výrobkov. Obsahuje zrniečka malín. Zloženie: glukózový sirup, maliny 18%, cukor, voda, modifikovaný škrob :E1442, kyselina : E330, koncentrát z čiernej mrkvy, aróma. Balenie: 4 kg vedro.
Prípravok na výrobu citrónového šľahačkového krému. Zloženie: cukor, dehydratovaný glukózový sirup, živočíšna želatína, dehydratovaná citrónová šťava,kyselina citrónová, aróma, škrob, potravinárske farbivo Riboflavin. Dávkovanie: 200g LILLY CITRÓN, 300g vody alebo mlieka (15-20 C), 1000g sľahačky. Zmiešať stužovač s vodou a potom pomaly vmiešať do vyšľahanej nesladenej sľahačky. Vložte do vhodných foriem a uložte do chladničky na min. 2 hodiny alebo do mrazničky na 40 min. Skladujte v suchu.
Časopis 32 strán toho najlepšieho a pečení (okienko pre začiatočníkov 5. časť , život na farme, módne trendy, sviatok jari, sovičkománia, slávnostná torta á la Montana, sladký koníček, inšpirácie, drôtikujeme 5. časť, navrhnutá pre ženy, veľkonočné medovníky, život v oblakoch, hudba od srdca, tradície vo farbách, ako na to?)
Prípravok na výrobu hruškového šľahačkového krému. Zloženie: cukor, glukózový sirup, živočíšna želatína, škrob, koncentrovaná citrónová šťava, regulátor kyslosti kyselina citrónová, aróma, potr. farbivo tartrazin. Dávkovanie: 200g LILLY HRUŠKA, 300g vody alebo mlieka (15-20 C), 1000g sľahačky. Zmiešať stužovač s vodou a potom pomaly vmiešať do vyšľahanej nesladenej sľahačky. Vložte do vhodných foriem a uložte do chladničky na min. 2 hodiny alebo do mrazničky na 40 min. Skladujte v suchu.
Prípravok na výrobu jogurtového krému na báze šľahačky. Zloženie: cukor,živočíšna želatina,syr mascarpone v prášku,škrob,káva v prášku,aróma,farbivo: E160b Dávkovanie: 200g LILLY TIRAMISU, 200g voda alebo mlieko (15-20ºC),1000g šľahačka Zmiešať stužovač s vodou a potom pomaly vmiešať do vyšľahanej nesladenej sľahačky. Vložte do vhodných foriem a uložte do chladničky na min. 2 hodiny alebo do mrazničky na 40 min. Skladujte v suchu.
Mliečna cukrovinka – biele vločky 2 kg Dekorácia ideálna ako náplň do jemného pečiva, croissantov, cukrárskych ciest a na dozdobenie šľahačkových zákuskov, praliniek Zloženie: cukor,ztužený rastlinný tuk,sušené odstredené mlieko 8%,laktóza,emulgátor (E322 sójový lecitín),glukózový sirup,šelek E904,aróma. Bezlepkový produkt. Skladujte v suchom mieste do 20˚C.
Prípravok na výrobu čokoládového krému na báze šľahačky. Zloženie: čokoláda v prášku 90% (cukor, kakao 22/24%, kakaové maslo), živočíšna želatína, škrob, aróma. Dávkovanie: 200g LILLY ČOKOLÁDA, 300g vody alebo mlieka (15-20 C), 1000g sľahačky. Zmiešať stužovač s vodou a potom pomaly vmiešať do vyšľahanej nesladenej sľahačky. Vložte do vhodných foriem a uložte do chladničky na min. 2 hodiny alebo do mrazničky na 40 min. Skladujte v suchu.
Silikónová šablóna na tvorbu krajok z Magic Decor hmoty, Sugar dresss hmoty a Tricot mix hmoty. Rozmer 39x8 cm. Rozmery 10,5x7,5cm, 5x4cm (6 ruží, 2 veľkosti ).
Frutafilli sú ovocné náplne s vysokým obsahom ovocia ( min. 70 % ), ktoré si vďaka novej technológii spracovania zachovávajú svoju štruktúru a prirodzenú chuť a vôňu čerstvého ovocia. V náplniach sú zastúpené celé plody alebo pevné kúsky ovocia. Frutafilli sú ideálnou náplňou ako pre cukrárov, tak aj pre pekárov a gastronómiu. Náplne pod značkou Frutafill spĺňajú najvyššie kritéria kvality. Zloženie: ovocie (jahody ), ovocné pretlaky (višňa, arónie), glukozový sirup, voda, cukor, modifikovaný škrob E1142
Silikónová šablóna na tvorbu krajok z Magic Decor hmoty, Sugar dresss hmoty a Tricot mix hmoty. Rozmer 39x8 cm. Rozmery 9x8cm, 9,5x8,5cm, 5x3,5cm (7 holubíc, 3 druhy ).