cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Vhodné do francúzkych a tradičných ciest, na dezerty, zmrzliny, ako náplň do pirohov, palaciniek, zákuskov a toriet a naviac vhodné aj na pečenie - termostabilné. Zloženie: jahody 60%, cukor, voda, modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konervačná látka: sorban draselný, farbivo karmín.
Použitie: 12g kypriaceho prášku do pečiva na 500 g múky. Zloženie: kypriace látky(hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), kukuričný škrob. Balenie 12g.
Farby určené predovšetkým na povrchové farbenie poťahovaných aj krémových tort. Môžeme s nimi farbiť tiež smotanu, pečivo, zmrzlinu, nápoje, džúsy, ovocné náplne, marmelády atď. Vhodné pre všetky suroviny obsahujúce vodu. Farby aplikujte z minimálnej vzdialenosti 15 cm vo veľmi tenkej vrstve. Postupne pridávajte vrstvy až k docieleniu požadovaného odtieňu. Pri aplikácii, tortu položte na otočnú podložku, ktorú pri aplikovaní farby otáčate. Farby bez perleti je možné ľubovoľne kombinovať s farbami pe
Na prípravu vanilkových pudingov, plniek a krémov. Zloženie: kukuričný škrob, farbivo (beta-karotén), aróma. Návod na prípravu: z 0,5l mlieka odoberieme cca 0,1l. Zvyšok dáme veriť spolu s 1-2 lyťicami cukru a 1 vreckom vanilkového cukru. Do odobraného mlieka vysypeme 40g Zlatého krému, rozmiešame a vlejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania varíme 1-2 minúty.
Smartflex Flower je modelovacia hmota určená na najjemnejšie modeláže kvetov a figúriek. Balenie 4 kg. Zloženie: cukor,glukóza,pitná voda,kokosový tuk,hydrogenovaný olej z palmových jadier,palmový tuk,jedlý škrob,xantanová guma,prírodná aróma,sorban draselný,regulátory kyslosti:kyselina citrónová. Skladovanie: 19-23°C. Chráňte pred svetlom a uchovávajte na suchom mieste. Po otverení je možné nepriedušne uzatvoriť hmotu a opakovane použiť do dátumu spotreby. Použitie: hmotu pred použitím po častiach dôklad
Viacúčelový gél biely s jogurtovou príchuťou pre priame použitie s vysokým zrkadlovým leskom vhodný pre polevy a dekorácie širokej škály cukrárskych výrobkov. 5kg Zloženie: cukor, glukózovo- fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, farbivo E516, E170, konzervačná látka E202, kyselina E330, prírodná aróma.
Viacúčelový gél biely s jogurtovou príchuťou pre priame použitie s vysokým zrkadlovým leskom vhodný pre polevy a dekorácie širokej škály cukrárskych výrobkov. 1kg Zloženie: cukor, glukózovo- fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, farbivo E516, E170, kozervačná látka E202, kyselina E330, prírodná aróma.
Želatína vhodná na zákusky, torty, aspik, rôsol, krémy 1 balenie/0,5 l vody, nálevuNávod na rozpustenie želatíny:Obsah vrecka vysypeme do 0,5 l vody zamiešame a necháme stáť. Po 10 minútach zahrejeme na teplotu najviac 60°C a za stáleho miešania želatínu rozpustíme a roztok necháme vychladnúť.Nesmie sa variť !!!Zloženie: želatína jedlá - určená pre ľudskú výživu
Cukrárska poleva s príchuťou citróna sa výborne hodí na rôzne druhy zákuskov či už makové, orechové a pod.. Jej citrónová príchuť vynikajúco dochutí a prevonia tvarohové plnky namiesto použitia chemicky ošetreného citróna. Zloženie: Cukor, modifikovaný zemiakový škrob, kyselina citrónová, aróma, protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý.
Jemná ružová farba punčovej polevy dotvorí krásny vzhľad každého punčového zákusku. Zloženie: cukor, modifikovaný zemiakový škrob, aróma, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, farbivo: karmín, protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý.
Cukrárenská fólia PP 60 mm x 3 m sa stane vo vašej cukrárni, kaviarni či vo vašej domácnosti praktickým pomocníkom. Polypropylénové prírezy zabraňujú zlepenie jednotlivých tort, dezertov a zákuskov, a to ako medzi sebou tak aj medzi cukrárskym výrobkom a jeho podložkou. Cukrárenský prírez tiež ochráni vaše pečené i nepečené dobroty pred ich vysušením. Prírezy sú veľmi obľúbené v cukrárenskom a pekárenskom priemysle, no svoje využitie nájdu aj v iných odvetviach. V našej ponuke produktov nájdete ďalšie pod
Rozmer podložky 19 x 10,5 cm. Návod: Vyvaľkajte fondán na hrúbku 2 mm. Položte fondán na formu a zatlačte fondán tak aby ste zaplnili všetky dutiny. Tlačte valčekom tak dlho, kým forma neprereže hmotu. Potrite povrch vodou a odstránte nežiadúce časti z formy. Opatrne roztiahnite konce formy v rôzdnych smeroch aby sa hmota uvolnila. Prilože formu na okraj torty. Po odstánení formy sa presvedčte či sa hmota dobre prilepila na tortu.
Cukrárenská fólia PP 80 mm x 3 m sa stane vo vašej cukrárni, kaviarni či vo vašej domácnosti praktickým pomocníkom. Polypropylénové prírezy zabraňujú zlepenie jednotlivých tort, dezertov a zákuskov, a to ako medzi sebou tak aj medzi cukrárskym výrobkom a jeho podložkou. Cukrárenský prírez tiež ochráni vaše pečené i nepečené dobroty pred ich vysušením. Prírezy sú veľmi obľúbené v cukrárenskom a pekárenskom priemysle, no svoje využitie nájdu aj v iných odvetviach. V našej ponuke produktov nájdete ďalšie pod
Sladená smotana na šľahanie s rastlinným tukom. Zloženie: voda, hydrogenovaný rastlinný tuk 27%, cukor 11%, náhradné sladidlo: sorbitol, mliečne bielkoviny, stabilizátor: E463, E340ii, emulgátor: E481, sójový lecitín, E472b jedlá soľ, aróma, farbivo E160a. Alergény: obsahuje mliekoa a jeho deriváty (vrátane laktózy), sóju a produkty zo sóje. Balenie 1 l.
Rozmer podložky 19 x 10,5 cm. Návod: Vyvaľkajte fondán na hrúbku 2 mm. Položte fondán na formu a zatlačte fondán tak aby ste zaplnili všetky dutiny. Tlačte valčekom tak dlho, kým forma neprereže hmotu. Potrite povrch vodou a odstránte nežiadúce časti z formy. Opatrne roztiahnite konce formy v rôzdnych smeroch aby sa hmota uvolnila. Prilože formu na okraj torty. Po odstánení formy sa presvedčte či sa hmota dobre prilepila na tortu.