www.cukrarskysvet.sk

cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty

nakupovať
Hoplá - sladená šľahačka 1 l

Hoplá - sladená šľahačka 1 l

Sladená rastlinná šľahačka, balenie 1l, použitie na cukrárske výrobky i varenie. Pre dobrú konzistenciu odporúčame riediť vodou v pomere 1 l šľahačky a 0,2 l vody. Zloženie: voda, rastlinný tuk, cukor, mliečne proteíny, soľ, stabilizátory/E420ii, E463/, emulgátory/E472e, E322, E472b/, aróma, farbivo E160a.

  • Cena: 4.95 Eur
kúpiť
Hoplá - nesladená šľahačka 0,5L

Hoplá - nesladená šľahačka 0,5L

Nesladená šľahačka z rastlinného tuku s dlhodobou trvanlivosťou UHT, k šľahaniu a vareniu. Balenie 0,5l. Zloženie:voda,100% ztužený rastlinný tuk(olej z palmových jadier 28,5%),rozpustená rastlinná vláknina,mliečne bielkoviny,stabalizátory:E420ii,E460ii,E339,E466,emulgátory:E472e,sójový lecitín (E322),E472b,soľ,aróma,farbivo:betakarotén(E160a) Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3-4dní. Skladujte pri teplote +5˚ do +22˚C  

  • Cena: 2.65 Eur
kúpiť
Darinka džem lesné ovocie 1 kg

Darinka džem lesné ovocie 1 kg

Ovocná náplň obsahujúca extra podiel ovocia, vhodné k priamej konzumácii. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 500g ovocia. Zloženie: kúsky ovocia (maliny 20%, čučoriedky 17%, černice 13%) cukor, glukózový sirup, kyselina E330, želírujúca látka E440, aróma, voda, povrchovo konzervované E200.

  • Cena: 9.65 Eur
kúpiť
Forma bochníková 31 x 11 cm

Forma bochníková 31 x 11 cm

Formy a plechy na pečenie DELÍCIA sú vynikajúce na pečenie sladkých aj slaných pokrmov. Sú vybavené vysoko odolným antiadhéznym povrchom, ktorý zabraňuje pripaľovaniu, vhodné do elektrickej, plynovej aj teplovzdušnej rúry, vhodné do umývačky. Rozmer formy 31x11 cm, výška 7 cm.

  • Cena: 8.90 Eur
kúpiť
Kukuričný škrob 1 kg

Kukuričný škrob 1 kg

Kukuričný škrob sa v cukrárskej výrobe používa ako náhrada múky do ciest, ale tiež do náplní, dezertov a ovocných omáčok. Zloženie: prírodný kukuričný škrob. Balenie 1 kg.

  • Cena: 4.10 Eur
kúpiť
Kávové zrná 50g

Kávové zrná 50g

Cukrárska dekorácia zrná, výška 18mm, kakaová hmota minimálne 49%. Zloženie: cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, kávové zrná, E322, príchuť, lesk E904, E414, rastlinný olej. Môže obsahovať stopy mlieka, orechov, mandlí.

  • Cena: 2.55 Eur
kúpiť
Vykrajovacia podložka DRAPPEGGIO

Vykrajovacia podložka DRAPPEGGIO

Rozmer podložky 4 x 16 cm. Návod: Vyvaľkajte fondán na hrúbku 2 mm. Položte fondán na formu a zatlačte fondán tak aby ste zaplnili všetky dutiny. Tlačte valčekom tak dlho, kým forma neprereže hmotu. Potrite povrch vodou a odstránte nežiadúce časti z formy. Opatrne roztiahnite konce formy v rôzdnych smeroch aby sa hmota uvolnila. Prilože formu na okraj torty. Po odstánení formy sa presvedčte či sa hmota dobre prilepila na tortu.

  • Cena: 7.50 Eur
kúpiť
Podložka skladacia 32 cm

Podložka skladacia 32 cm

Vynikajúca k vychladeniu a zdobeniu všetkých druhov pečiva-báboviek, toriet, dezertov a iných pokrmov a potravín, k sušeniu ovocia, hríbov a zeleniny v pečúcich rúrach (do 220°C).Ideálna aj ako skládacia podložka pod horúci riad s úsporou miesta v kuchyni.

  • Cena: 9.90 Eur
kúpiť
Podložka skladacia 45x30 cm

Podložka skladacia 45x30 cm

Vynikajúca k vychladeniu a zdobeniu všetkých druhov pečiva-báboviek, toriet, dezertov a iných pokrmov a potravín, k sušeniu ovocia, hríbov a zeleniny v pečúcich rúrach (do 220°C).Ideálna aj ako skládacia podložka pod horúci riad s úsporou miesta v kuchyni.

  • Cena: 13.90 Eur
kúpiť
Sušené mlieko 1 kg

Sušené mlieko 1 kg

Sušené odtučnené mlieko 1 kg. V cukrárenskej výrobe sa používa pri príprave ciest a krémov... Zloženie: laktóza, mliečny tuk, mliečna bielkovina. Množstvo vody najviac 4% hmot. Skladujte pri teplote do 20 C. Balenie 1 kg vrecko. Krajina pôvodu: EÚ.

  • Cena: 7.40 Eur
kúpiť
Agar agar 800 prírodný 250g

Agar agar 800 prírodný 250g

Jemný prášok získaný z morských rias čeľade Gracillaria converfoides. Používa sa ako želírujúca látka E406 a pri výrobe ovocných tort a dezertov, v gastronómii pri výrobe aspikov. Dávkovanie: 4-15g agaru (podľa požadovanej hustoty želé) na 1l vody. Návod na použitie: 4-15g agaru pridáme do 1l studenej vody, pomaly privedieme k varu a varíme 3-5 minút. Odstavíme a pridáme podľa potreby cukor 200-250 g na liter. Po ochladení na cca 50-60ºC môžeme pridať na okyslenie kyselinu citrónovú (odporúčame 3g na lite

  • Cena: 19.50 Eur
kúpiť
Darinka džem malina 1 kg

Darinka džem malina 1 kg

Ovocná náplň obsahujúca extra podiel ovocia, vhodné k priamej konzumácii. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 450g ovocia, z toho malina 100%. 1kg vedierko. Zloženie: kúsky ovocia (maliny 45%) cukor, glukózový sirup, kyselina E330, želírujúca látka E440 (i), aróma, voda.

  • Cena: 8.95 Eur
kúpiť
Raznica na žemle raženka

Raznica na žemle raženka

Vynikajúce pre prípravu originálne tvarovaných domácich žemlí. Pomocou tvorítka vytlačte v  bochníkoch cesta hlboký dekor a cesto upečte. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky. Rozmer raznice 15 x 9 cm.

  • Cena: 4.10 Eur
kúpiť
Višne v želé 380g

Višne v želé 380g

Vhodné do francúzkych a tradičných ciest, na dezerty, zmrzliny, ako náplň do pirohov, palaciniek, zákuskov a toriet a naviac vhodné aj na pečenie - termostabilné. Zloženie: odkôstkované višne 60%, cukor, škrob modifikovaný, regulátor kyslosti:kyselina citrónová, konzervačná látka: sorban draselný. Miestami môže obsahovať kôstky. Obsah cukru 20g na 100g výrobku.

  • Cena: 3.50 Eur
kúpiť
Maliny v želé 380g

Maliny v želé 380g

Vhodné do francúzkych a tradičných ciest, na dezerty, zmrzliny, ako náplň do pirohov, palaciniek, zákuskov a toriet a naviac vhodné aj na pečenie - termostabilné. Zloženie: maliny 60%, cukor, voda, modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konervačná látka: sorban draselný,aróma, farbivo: karmín.

  • Cena: 4.95 Eur
kúpiť