cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Sladená rastlinná šľahačka, balenie 1l, použitie na cukrárske výrobky i varenie. Pre dobrú konzistenciu odporúčame riediť vodou v pomere 1 l šľahačky a 0,2 l vody. Zloženie: voda, rastlinný tuk, cukor, mliečne proteíny, soľ, stabilizátory/E420ii, E463/, emulgátory/E472e, E322, E472b/, aróma, farbivo E160a.
Nesladená šľahačka z rastlinného tuku s dlhodobou trvanlivosťou UHT, k šľahaniu a vareniu. Balenie 0,5l. Zloženie:voda,100% ztužený rastlinný tuk(olej z palmových jadier 28,5%),rozpustená rastlinná vláknina,mliečne bielkoviny,stabalizátory:E420ii,E460ii,E339,E466,emulgátory:E472e,sójový lecitín (E322),E472b,soľ,aróma,farbivo:betakarotén(E160a) Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3-4dní. Skladujte pri teplote +5˚ do +22˚C
Ovocná náplň obsahujúca extra podiel ovocia, vhodné k priamej konzumácii. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 500g ovocia. Zloženie: kúsky ovocia (maliny 20%, čučoriedky 17%, černice 13%) cukor, glukózový sirup, kyselina E330, želírujúca látka E440, aróma, voda, povrchovo konzervované E200.
Formy a plechy na pečenie DELÍCIA sú vynikajúce na pečenie sladkých aj slaných pokrmov. Sú vybavené vysoko odolným antiadhéznym povrchom, ktorý zabraňuje pripaľovaniu, vhodné do elektrickej, plynovej aj teplovzdušnej rúry, vhodné do umývačky. Rozmer formy 31x11 cm, výška 7 cm.
Kukuričný škrob sa v cukrárskej výrobe používa ako náhrada múky do ciest, ale tiež do náplní, dezertov a ovocných omáčok. Zloženie: prírodný kukuričný škrob. Balenie 1 kg.
Cukrárska dekorácia zrná, výška 18mm, kakaová hmota minimálne 49%. Zloženie: cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, kávové zrná, E322, príchuť, lesk E904, E414, rastlinný olej. Môže obsahovať stopy mlieka, orechov, mandlí.
Rozmer podložky 4 x 16 cm. Návod: Vyvaľkajte fondán na hrúbku 2 mm. Položte fondán na formu a zatlačte fondán tak aby ste zaplnili všetky dutiny. Tlačte valčekom tak dlho, kým forma neprereže hmotu. Potrite povrch vodou a odstránte nežiadúce časti z formy. Opatrne roztiahnite konce formy v rôzdnych smeroch aby sa hmota uvolnila. Prilože formu na okraj torty. Po odstánení formy sa presvedčte či sa hmota dobre prilepila na tortu.
Vynikajúca k vychladeniu a zdobeniu všetkých druhov pečiva-báboviek, toriet, dezertov a iných pokrmov a potravín, k sušeniu ovocia, hríbov a zeleniny v pečúcich rúrach (do 220°C).Ideálna aj ako skládacia podložka pod horúci riad s úsporou miesta v kuchyni.
Vynikajúca k vychladeniu a zdobeniu všetkých druhov pečiva-báboviek, toriet, dezertov a iných pokrmov a potravín, k sušeniu ovocia, hríbov a zeleniny v pečúcich rúrach (do 220°C).Ideálna aj ako skládacia podložka pod horúci riad s úsporou miesta v kuchyni.
Sušené odtučnené mlieko 1 kg. V cukrárenskej výrobe sa používa pri príprave ciest a krémov... Zloženie: laktóza, mliečny tuk, mliečna bielkovina. Množstvo vody najviac 4% hmot. Skladujte pri teplote do 20 C. Balenie 1 kg vrecko. Krajina pôvodu: EÚ.
Jemný prášok získaný z morských rias čeľade Gracillaria converfoides. Používa sa ako želírujúca látka E406 a pri výrobe ovocných tort a dezertov, v gastronómii pri výrobe aspikov. Dávkovanie: 4-15g agaru (podľa požadovanej hustoty želé) na 1l vody. Návod na použitie: 4-15g agaru pridáme do 1l studenej vody, pomaly privedieme k varu a varíme 3-5 minút. Odstavíme a pridáme podľa potreby cukor 200-250 g na liter. Po ochladení na cca 50-60ºC môžeme pridať na okyslenie kyselinu citrónovú (odporúčame 3g na lite
Ovocná náplň obsahujúca extra podiel ovocia, vhodné k priamej konzumácii. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 450g ovocia, z toho malina 100%. 1kg vedierko. Zloženie: kúsky ovocia (maliny 45%) cukor, glukózový sirup, kyselina E330, želírujúca látka E440 (i), aróma, voda.
Vynikajúce pre prípravu originálne tvarovaných domácich žemlí. Pomocou tvorítka vytlačte v bochníkoch cesta hlboký dekor a cesto upečte. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky. Rozmer raznice 15 x 9 cm.
Vhodné do francúzkych a tradičných ciest, na dezerty, zmrzliny, ako náplň do pirohov, palaciniek, zákuskov a toriet a naviac vhodné aj na pečenie - termostabilné. Zloženie: odkôstkované višne 60%, cukor, škrob modifikovaný, regulátor kyslosti:kyselina citrónová, konzervačná látka: sorban draselný. Miestami môže obsahovať kôstky. Obsah cukru 20g na 100g výrobku.
Vhodné do francúzkych a tradičných ciest, na dezerty, zmrzliny, ako náplň do pirohov, palaciniek, zákuskov a toriet a naviac vhodné aj na pečenie - termostabilné. Zloženie: maliny 60%, cukor, voda, modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konervačná látka: sorban draselný,aróma, farbivo: karmín.