cukrár, formy, sviečky, jedlé obrázky, smartflex, pasta dama, gélová farba, carlex, formičky, čokoláda, kakao, dezertné kelímky, torty
Rozmer podložky 19 x 10,5 cm. Návod: Vyvaľkajte fondán na hrúbku 2 mm. Položte fondán na formu a zatlačte fondán tak aby ste zaplnili všetky dutiny. Tlačte valčekom tak dlho, kým forma neprereže hmotu. Potrite povrch vodou a odstránte nežiadúce časti z formy. Opatrne roztiahnite konce formy v rôzdnych smeroch aby sa hmota uvolnila. Prilože formu na okraj torty. Po odstánení formy sa presvedčte či sa hmota dobre prilepila na tortu.
Jemná ružová farba punčovej polevy dotvorí krásny vzhľad každého punčového zákusku. Zloženie: cukor, modifikovaný zemiakový škrob, aróma, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, farbivo: karmín, protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý.
Zmes v prášku na výrobu cukrovej polevy. Použitie: výborne sa hodí na všetky druhy zákuskov(makové, orechové...) Jej citrónová príchuť vinikajúco dochutí a prevonia tvarohové plnky namiesto použitia chemicky ošetreného citróna. Zloženie: cukor, modifikovaný zemiakový škrob, kyselina citrónová, aróma, protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý.
Použitie: 12g kypriaceho prášku do pečiva na 500 g múky. Zloženie: kypriace látky(hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), kukuričný škrob. Balenie 1 kg.
Farby určené predovšetkým na povrchové farbenie poťahovaných aj krémových tort. Môžeme s nimi farbiť tiež smotanu, pečivo, zmrzlinu, nápoje, džúsy, ovocné náplne, marmelády atď. Vhodné pre všetky suroviny obsahujúce vodu. Farby aplikujte z minimálnej vzdialenosti 15 cm vo veľmi tenkej vrstve. Postupne pridávajte vrstvy až k docieleniu požadovaného odtieňu. Pri aplikácii, tortu položte na otočnú podložku, ktorú pri aplikovaní farby otáčate. Farby bez perleti je možné ľubovoľne kombinovať s farbami pe
Farby určené predovšetkým na povrchové farbenie poťahovaných aj krémových tort. Môžeme s nimi farbiť tiež smotanu, pečivo, zmrzlinu, nápoje, džúsy, ovocné náplne, marmelády atď. Vhodné pre všetky suroviny obsahujúce vodu. Farby aplikujte z minimálnej vzdialenosti 15 cm vo veľmi tenkej vrstve. Postupne pridávajte vrstvy až k docieleniu požadovaného odtieňu. Pri aplikácii, tortu položte na otočnú podložku, ktorú pri aplikovaní farby otáčate. Farby bez perleti je možné ľubovoľne kombinovať s farbami pe
Farby určené predovšetkým na povrchové farbenie poťahovaných aj krémových tort. Môžeme s nimi farbiť tiež smotanu, pečivo, zmrzlinu, nápoje, džúsy, ovocné náplne, marmelády atď. Vhodné pre všetky suroviny obsahujúce vodu. Farby aplikujte z minimálnej vzdialenosti 15 cm vo veľmi tenkej vrstve. Postupne pridávajte vrstvy až k docieleniu požadovaného odtieňu. Pri aplikácii, tortu položte na otočnú podložku, ktorú pri aplikovaní farby otáčate. Farby bez perleti je možné ľubovoľne kombinovať s farbami pe
Na prípravu vanilkových pudingov, plniek a krémov. Zloženie: kukuričný škrob, farbivo (beta-karotén), aróma. Návod na prípravu: z 0,5l mlieka odoberieme cca 0,1l. Zvyšok dáme veriť spolu s 1-2 lyťicami cukru a 1 vreckom vanilkového cukru. Do odobraného mlieka vysypeme 40g Zlatého krému, rozmiešame a vlejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania varíme 1-2 minúty.
Miešaná ovocná náplň s prídavkom cukru. Zloženie: višňa - kusové ovocie, jablkový pretlak, glukózový sirup, E1422 modifikovaný škrob, cukor, voda, E330kyselina, E202 konzervant, E418 zahusťovadlo, aróma. Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku najmenej 700g višňa 72%. Balenie 1 kg v trezírovacom vrecku.
Prípravok na výrobu ovocného šalátu, zabraňuje oxidácii ovocia. Dávkovanie: 60g Belfrutta P 200g cukru 700g vody 1000g ovocie Zloženie: cukor,glukózový sirup,kukuričný škrob,Maltodextrin, kyslosti: kyselina citrónová, sorban draselný
Vynikajúce na vykrajovanie cukroviniek v tvare číslic a matematických znamienok, obsahuje 21 vykrajovačov. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky.
Karamelová pasta vhodná ako hotová náplň do praliniek na zákusky, dezerty či ako dochucovacia pasta. Zloženie: glukózový sirup, sladené kondenzované odstredené mlieko, cukor, voda, kakaové maslo, modifikovaný škrob, agar, aróma, mono-a diglycerldy mastných kyselín-slnečnicový lecitín, soľ, kyselina citrónová, sorban draselný. Balenie 1 kg vedierko.
Frutafilli sú ovocné náplne s vysokým obsahom ovocia ( min. 70 % ), ktoré si vďaka novej technológii spracovania zachovávajú svoju štruktúru a prirodzenú chuť a vôňu čerstvého ovocia. V náplniach sú zastúpené celé plody alebo pevné kúsky ovocia. Frutafilli sú ideálnou náplňou ako pre cukrárov, tak aj pre pekárov a gastronómiu. Náplne pod značkou Frutafill spĺňajú najvyššie kritéria kvality. Zloženie: ovocie (čučoriedka, jablkový koncentrát ), cukor, glukozový sirup, modifikovaný škrob E1142, voda, kyseli
Frutafilli sú ovocné náplne s vysokým obsahom ovocia ( min. 35 % ), ktoré si vďaka novej technológii spracovania zachovávajú svoju štruktúru a prirodzenú chuť a vôňu čerstvého ovocia. Frutafilli sú ideálnou náplňou ako pre cukrárov, tak aj pre pekárov a gastronómiu. Náplne pod značkou Frutafill spĺňajú najvyššie kritéria kvality Zloženie: ovocie (citrón, jablko ),voda, cukor, modifikovaný škrob E1142, regulátor kyslosti E331, konzervačná látka E202, prírodná aróma E171, farbivo E101.
Frutafilli sú ovocné náplne s vysokým obsahom ovocia ( min. 35 % ), ktoré si vďaka novej technológii spracovania zachovávajú svoju štruktúru a prirodzenú chuť a vôňu čerstvého ovocia. Frutafilli sú ideálnou náplňou ako pre cukrárov, tak aj pre pekárov a gastronómiu. Náplne pod značkou Frutafill spĺňajú najvyššie kritéria kvality Zloženie: ovocie (citrón, jablko ),voda, cukor, modifikovaný škrob E1142, regulátor kyslosti E331, konzervačná látka E202, prírodná aróma E171, farbivo E101.