Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Káva typu espresso je zmesou zŕn z Brazílie, Kene s jemnou prímesiou robusty z Indonézie. Vytriedené zrná sú silnejšie pražené, čo má za následok plnú a hlbokú chuť. Káva je charakteristická výraznou korenistou príchuťou s náznakom sladkosti. Je ideálnou voľbou pre cappuccino a latte macchiato.
Perfektná káva pochádzajúca z Brazílie, ktoré zrná sú zbierané až po dosiahnutí plnej zrelosti. Ovocie tejto kávy dozrieva až na sklonku sezóny, nakoľko kry sa nachádzajú na okrajoch plantáže, kde sa dostane len ranné slnko. Po zbere sa káva ručne triedi, čo má výborný vplyv na jej kvalitu. Jemné praženie má za následok jemný a výborne vyvážený nápoj. Chuť výrazne určuje zber výlučne dozretých zŕn. Je úplne pozbavená kyslosti a doplnená o karamelovú, čokoládovú alebo lieskovoorieškovú arómu.
Plantáž situovaná vo výške 1600 m.n.m. v amazonských horách má certifikát „Rainforest Alliance“, ktorý garantuje ochranu prírodného prostredia pri pestovaní kávy a slušnú prácu pre robotníkov. Zrná sú zbierané ručne a bezprostredne po zbere sú na farme spracovávané. Proces sušenia zŕn v škrupinkách na slnku trvá cca 3 mesiace. Následne su pripravené pre transport. Dominantou v chuti tejto kávy je kvetinový akcent. Ulahodí milovníkom vyvážených chutí. Má plnú chuť s jemným korenistým nádychom.
Plantáž situovaná vo výške 1600 m.n.m. v amazonských horách má certifikát „Rainforest Alliance“, ktorý garantuje ochranu prírodného prostredia pri pestovaní kávy a slušnú prácu pre robotníkov. Zrná sú zbierané ručne a bezprostredne po zbere sú na farme spracovávané. Proces sušenia zŕn v škrupinkách na slnku trvá cca 3 mesiace. Následne su pripravené pre transport. Dominantou v chuti tejto kávy je kvetinový akcent. Ulahodí milovníkom vyvážených chutí. Má plnú chuť s jemným korenistým nádychom.
Plantáž situovaná vo výške 1600 m.n.m. v amazonských horách má certifikát „Rainforest Alliance“, ktorý garantuje ochranu prírodného prostredia pri pestovaní kávy a slušnú prácu pre robotníkov. Zrná sú zbierané ručne a bezprostredne po zbere sú na farme spracovávané. Proces sušenia zŕn v škrupinkách na slnku trvá cca 3 mesiace. Následne su pripravené pre transport. Dominantou v chuti tejto kávy je kvetinový akcent. Ulahodí milovníkom vyvážených chutí. Má plnú chuť s jemným korenistým nádychom.
Dominikánska republika bola jednou z prvých kolónii, kde boli na začiatku 18. stor. dovezené kávove zrná z Martiniku. Export kávy je vedľa turistiky dôležitým odvetvím ekonomiky. Len veľmi málo ľudí sa orientuje v tejto veľmi kvalitnej káve, ktorá dozrieva na malých farmách za ideálnych podmienok. Táto káva pochádza z juhozápadnej časti krajiny, z regiónu s názvom Barahoma, ktorý má tie najlepšie podmienky pre pestovanie kávy. Zrná kávy sa umývajú a sušia na slnku, vďaka čomu získavame optimálnu kombináci
Dominikánska republika bola jednou z prvých kolónii, kde boli na začiatku 18. stor. dovezené kávove zrná z Martiniku. Export kávy je vedľa turistiky dôležitým odvetvím ekonomiky. Len veľmi málo ľudí sa orientuje v tejto veľmi kvalitnej káve, ktorá dozrieva na malých farmách za ideálnych podmienok. Táto káva pochádza z juhozápadnej časti krajiny, z regiónu s názvom Barahoma, ktorý má tie najlepšie podmienky pre pestovanie kávy. Zrná kávy sa umývajú a sušia na slnku, vďaka čomu získavame optimálnu kombináci
Dominikánska republika bola jednou z prvých kolónii, kde boli na začiatku 18. stor. dovezené kávove zrná z Martiniku. Export kávy je vedľa turistiky dôležitým odvetvím ekonomiky. Len veľmi málo ľudí sa orientuje v tejto veľmi kvalitnej káve, ktorá dozrieva na malých farmách za ideálnych podmienok. Táto káva pochádza z juhozápadnej časti krajiny, z regiónu s názvom Barahoma, ktorý má tie najlepšie podmienky pre pestovanie kávy. Zrná kávy sa umývajú a sušia na slnku, vďaka čomu získavame optimálnu kombináci
Dominikánska republika bola jednou z prvých kolónii, kde boli na začiatku 18. stor. dovezené kávove zrná z Martiniku. Export kávy je vedľa turistiky dôležitým odvetvím ekonomiky. Len veľmi málo ľudí sa orientuje v tejto veľmi kvalitnej káve, ktorá dozrieva na malých farmách za ideálnych podmienok. Táto káva pochádza z juhozápadnej časti krajiny, z regiónu s názvom Barahoma, ktorý má tie najlepšie podmienky pre pestovanie kávy. Zrná kávy sa umývajú a sušia na slnku, vďaka čomu získavame optimálnu kombináci
Svetlo pražená a dobre vyvážená zmes zŕn arabiky z Kostariky, Brazílie a Mexika, v ktorej aromatickosť dominuje nad silou kávy. Plná aróma a orechová príchuť pri ľahkej káve s lahodnou chuťou.
Svetlo pražená a dobre vyvážená zmes zŕn arabiky z Kostariky, Brazílie a Mexika, v ktorej aromatickosť dominuje nad silou kávy. Plná aróma a orechová príchuť pri ľahkej káve s lahodnou chuťou.
Svetlo pražená a dobre vyvážená zmes zŕn arabiky z Kostariky, Brazílie a Mexika, v ktorej aromatickosť dominuje nad silou kávy. Plná aróma a orechová príchuť pri ľahkej káve s lahodnou chuťou.
Svetlo pražená a dobre vyvážená zmes zŕn arabiky z Kostariky, Brazílie a Mexika, v ktorej aromatickosť dominuje nad silou kávy. Plná aróma a orechová príchuť pri ľahkej káve s lahodnou chuťou.
Káva pochádza z južného regiónu Kiundi. Pestuje sa vo výške 1500-2100 m.n.m.. Počas zberov, ktoré sú 7 krát ročne, sa zbiera výlučne dozreté ovocie. Gurmáni ocenia ideálnu kyslosť a jemnú ovocnú arómu. Káva vysokej kvality s plnou čokoládovo-ovocnou arómou.
Káva pochádza z južného regiónu Kiundi. Pestuje sa vo výške 1500-2100 m.n.m.. Počas zberov, ktoré sú 7 krát ročne, sa zbiera výlučne dozreté ovocie. Gurmáni ocenia ideálnu kyslosť a jemnú ovocnú arómu. Káva vysokej kvality s plnou čokoládovo-ovocnou arómou.