Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Zmes zŕn arabiky s malým prídavkom robusty, tmavo pražená vo francúzskom štýle. Vystupujúce príchute ovocia, orechov a čokolády. Aróma podobná zmesiam espresso. Ideálna na podávanie s mliekom.
Káva pochádza z južného regiónu Kiundi. Pestuje sa vo výške 1500-2100 m.n.m.. Počas zberov, ktoré sú 7 krát ročne, sa zbiera výlučne dozreté ovocie. Gurmáni ocenia ideálnu kyslosť a jemnú ovocnú arómu. Káva vysokej kvality s plnou čokoládovo-ovocnou arómou.
Káva pochádza z južného regiónu Kiundi. Pestuje sa vo výške 1500-2100 m.n.m.. Počas zberov, ktoré sú 7 krát ročne, sa zbiera výlučne dozreté ovocie. Gurmáni ocenia ideálnu kyslosť a jemnú ovocnú arómu. Káva vysokej kvality s plnou čokoládovo-ovocnou arómou.
Zmes zŕn arabiky s malým prídavkom robusty, tmavo pražená vo francúzskom štýle. Vystupujúce príchute ovocia, orechov a čokolády. Aróma podobná zmesiam espresso. Ideálna na podávanie s mliekom.
Zmes zŕn arabiky s malým prídavkom robusty, tmavo pražená vo francúzskom štýle. Vystupujúce príchute ovocia, orechov a čokolády. Aróma podobná zmesiam espresso. Ideálna na podávanie s mliekom.
Pôvod a plantáž Vybrané surov kávy z Južnej a Strednej Ameriky dodávajú tomuto espressu osobitý charakter, v ktorom najkvalitnejšie zrná brazílskej Arabiky tvoria základ tejto prvotriednej kávovej špeciality. Všetky použité surové kávy sú kontrolované a certifikované ako organické. Charakter a chuť Rovnako ako vo všetkých našich espresso zmesiach je dôraz kladený na sladkosť a jemnosť šálky. Z tohto dôvodu si do tejto zmesi nájdu cestu len kávy stredných nadmorských výšok. Svojou veľmi vyváženou, e
Pôvod a plantáž Vybrané surov kávy z Južnej a Strednej Ameriky dodávajú tomuto espressu osobitý charakter, v ktorom najkvalitnejšie zrná brazílskej Arabiky tvoria základ tejto prvotriednej kávovej špeciality. Všetky použité surové kávy sú kontrolované a certifikované ako organické. Charakter a chuť Rovnako ako vo všetkých našich espresso zmesiach je dôraz kladený na sladkosť a jemnosť šálky. Z tohto dôvodu si do tejto zmesi nájdu cestu len kávy stredných nadmorských výšok. Svojou veľmi vyváženou, e
Pôvod a plantáž Vybrané surov kávy z Južnej a Strednej Ameriky dodávajú tomuto espressu osobitý charakter, v ktorom najkvalitnejšie zrná brazílskej Arabiky tvoria základ tejto prvotriednej kávovej špeciality. Všetky použité surové kávy sú kontrolované a certifikované ako organické. Charakter a chuť Rovnako ako vo všetkých našich espresso zmesiach je dôraz kladený na sladkosť a jemnosť šálky. Z tohto dôvodu si do tejto zmesi nájdu cestu len kávy stredných nadmorských výšok. Svojou veľmi vyváženou, e
Zmes zŕn arabiky s malým prídavkom robusty, tmavo pražená vo francúzskom štýle. Vystupujúce príchute ovocia, orechov a čokolády. Aróma podobná zmesiam espresso. Ideálna na podávanie s mliekom.
Zmes zŕn arabiky z Kolumbie, Brazílie a Afriky, ktorá je ideálna pre tlakové espresso alebo kávovar. Stredne pražená, lahodná v chuti s dlho pretrvávajúcou „cremou“ (pena) na povrchu kávy alebo espressa. Vzhľadom na chuť, arómu a kyslosť je výborne vyvážená. Jemne sladká a plná. Alternatíva pre silne pražené zmesi talianskeho typu. Ideálna na raňajky.
Zmes zŕn arabiky z Kolumbie, Brazílie a Afriky, ktorá je ideálna pre tlakové espresso alebo kávovar. Stredne pražená, lahodná v chuti s dlho pretrvávajúcou „cremou“ (pena) na povrchu kávy alebo espressa. Vzhľadom na chuť, arómu a kyslosť je výborne vyvážená. Jemne sladká a plná. Alternatíva pre silne pražené zmesi talianskeho typu. Ideálna na raňajky.
Zmes zŕn arabiky z Kolumbie, Brazílie a Afriky, ktorá je ideálna pre tlakové espresso alebo kávovar. Stredne pražená, lahodná v chuti s dlho pretrvávajúcou „cremou“ (pena) na povrchu kávy alebo espressa. Vzhľadom na chuť, arómu a kyslosť je výborne vyvážená. Jemne sladká a plná. Alternatíva pre silne pražené zmesi talianskeho typu. Ideálna na raňajky.
Pôvod a plantáž Vybrané surov kávy z Južnej a Strednej Ameriky dodávajú tomuto espressu osobitý charakter, v ktorom najkvalitnejšie zrná brazílskej Arabiky tvoria základ tejto prvotriednej kávovej špeciality. Všetky použité surové kávy sú kontrolované a certifikované ako organické. Charakter a chuť Rovnako ako vo všetkých našich espresso zmesiach je dôraz kladený na sladkosť a jemnosť šálky. Z tohto dôvodu si do tejto zmesi nájdu cestu len kávy stredných nadmorských výšok. Svojou veľmi vyváženou, e
Zmes zŕn arabiky z Kolumbie, Brazílie a Afriky, ktorá je ideálna pre tlakové espresso alebo kávovar. Stredne pražená, lahodná v chuti s dlho pretrvávajúcou „cremou“ (pena) na povrchu kávy alebo espressa. Vzhľadom na chuť, arómu a kyslosť je výborne vyvážená. Jemne sladká a plná. Alternatíva pre silne pražené zmesi talianskeho typu. Ideálna na raňajky.
Káva Brazil Fazenda Lagoa je známa káva rastúca v regióne Sul de Minas. Plantáž Fazenda Lagoa je obkolesená stovkami hektárov dažďových pralesov s množstvom malých jazier a pásmom hôr a dáva zrnám nezvyčajne vysokú kvalitu, ktorá spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších konzumentov kávy. Zrnká sú po ručnom zbere a umytí cca 2 dni sušené na slnku. Táto výnimočná káva sa vyznačuje prirodnou lahodnosťou a harmonickou chuťou. Ľahká sladkosť s čokoládovou príchuťou ideálne dopĺňa chuť nápoja.