Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Karamelová aróma v spojení s írskou whiskey (dezertovo-alkoholová aróma). Jedna zo sladších príchutí v našej ponuke. Výborná na prípravu v kávovare. Zloženie: pražená káva 100% Arabika, aróma
Karamelová aróma v spojení s írskou whiskey (dezertovo-alkoholová aróma). Jedna zo sladších príchutí v našej ponuke. Výborná na prípravu v kávovare. Zloženie: pražená káva 100% Arabika, aróma
Špeciálna kompozícia zŕn brazílskej, africkej a ázijskej arabiky. Jej chuť je charakteristická silnou a neporovnateľnou kombináciou sladkosti a korenia. Silne pražené zrná sa ideálne hodia na prípravu espressa, kávy cappuccino alebo latte macchiato. Táto výnimočná kombinácia s vysoko aromatizovanou jemnou chuťou a čokoládovou arómou robí kávu neodolateľnou.
Perfektná káva pochádzajúca z Brazílie, ktoré zrná sú zbierané až po dosiahnutí plnej zrelosti. Ovocie tejto kávy dozrieva až na sklonku sezóny, nakoľko kry sa nachádzajú na okrajoch plantáže, kde sa dostane len ranné slnko. Po zbere sa káva ručne triedi, čo má výborný vplyv na jej kvalitu. Jemné praženie má za následok jemný a výborne vyvážený nápoj. Chuť výrazne určuje zber výlučne dozretých zŕn. Je úplne pozbavená kyslosti a doplnená o karamelovú, čokoládovú alebo lieskovoorieškovú arómu.
Špeciálna kompozícia zŕn brazílskej, africkej a ázijskej arabiky. Jej chuť je charakteristická silnou a neporovnateľnou kombináciou sladkosti a korenia. Silne pražené zrná sa ideálne hodia na prípravu espressa, kávy cappuccino alebo latte macchiato. Táto výnimočná kombinácia s vysoko aromatizovanou jemnou chuťou a čokoládovou arómou robí kávu neodolateľnou.
Perfektná káva pochádzajúca z Brazílie, ktoré zrná sú zbierané až po dosiahnutí plnej zrelosti. Ovocie tejto kávy dozrieva až na sklonku sezóny, nakoľko kry sa nachádzajú na okrajoch plantáže, kde sa dostane len ranné slnko. Po zbere sa káva ručne triedi, čo má výborný vplyv na jej kvalitu. Jemné praženie má za následok jemný a výborne vyvážený nápoj. Chuť výrazne určuje zber výlučne dozretých zŕn. Je úplne pozbavená kyslosti a doplnená o karamelovú, čokoládovú alebo lieskovoorieškovú arómu.
Perfektná káva pochádzajúca z Brazílie, ktoré zrná sú zbierané až po dosiahnutí plnej zrelosti. Ovocie tejto kávy dozrieva až na sklonku sezóny, nakoľko kry sa nachádzajú na okrajoch plantáže, kde sa dostane len ranné slnko. Po zbere sa káva ručne triedi, čo má výborný vplyv na jej kvalitu. Jemné praženie má za následok jemný a výborne vyvážený nápoj. Chuť výrazne určuje zber výlučne dozretých zŕn. Je úplne pozbavená kyslosti a doplnená o karamelovú, čokoládovú alebo lieskovoorieškovú arómu.
Plantáž situovaná vo výške 1600 m.n.m. v amazonských horách má certifikát „Rainforest Alliance“, ktorý garantuje ochranu prírodného prostredia pri pestovaní kávy a slušnú prácu pre robotníkov. Zrná sú zbierané ručne a bezprostredne po zbere sú na farme spracovávané. Proces sušenia zŕn v škrupinkách na slnku trvá cca 3 mesiace. Následne su pripravené pre transport. Dominantou v chuti tejto kávy je kvetinový akcent. Ulahodí milovníkom vyvážených chutí. Má plnú chuť s jemným korenistým nádychom.
Kávy z Kostariky sú známe vďaka tomu, že v každej fáze ich produkcie sa venuje vysoká pozornosť, a často sú opisované ako jedny z najlepších káv sveta. Costa Ricca Tarrazu pochádza z plantáže ležiacej južne od hlavného mesta San Jose. Charakterizuje ju zaujímavá harmónia kyslosti a aromatickosti pri delikátnej a lahodnej chuti. Vysoká kvalita zŕn a precízny proces ručného praženia vyškolenými špecialistami garantujú vynikajúcu kávu. Osloví hlavne milovníkov mimoriadnych chutí.
Kávy z Kostariky sú známe vďaka tomu, že v každej fáze ich produkcie sa venuje vysoká pozornosť, a často sú opisované ako jedny z najlepších káv sveta. Costa Ricca Tarrazu pochádza z plantáže ležiacej južne od hlavného mesta San Jose. Charakterizuje ju zaujímavá harmónia kyslosti a aromatickosti pri delikátnej a lahodnej chuti. Vysoká kvalita zŕn a precízny proces ručného praženia vyškolenými špecialistami garantujú vynikajúcu kávu. Osloví hlavne milovníkov mimoriadnych chutí.
Kávy z Kostariky sú známe vďaka tomu, že v každej fáze ich produkcie sa venuje vysoká pozornosť, a často sú opisované ako jedny z najlepších káv sveta. Costa Ricca Tarrazu pochádza z plantáže ležiacej južne od hlavného mesta San Jose. Charakterizuje ju zaujímavá harmónia kyslosti a aromatickosti pri delikátnej a lahodnej chuti. Vysoká kvalita zŕn a precízny proces ručného praženia vyškolenými špecialistami garantujú vynikajúcu kávu. Osloví hlavne milovníkov mimoriadnych chutí.
Kávy z Kostariky sú známe vďaka tomu, že v každej fáze ich produkcie sa venuje vysoká pozornosť, a často sú opisované ako jedny z najlepších káv sveta. Costa Ricca Tarrazu pochádza z plantáže ležiacej južne od hlavného mesta San Jose. Charakterizuje ju zaujímavá harmónia kyslosti a aromatickosti pri delikátnej a lahodnej chuti. Vysoká kvalita zŕn a precízny proces ručného praženia vyškolenými špecialistami garantujú vynikajúcu kávu. Osloví hlavne milovníkov mimoriadnych chutí.
Káva typu espresso je zmesou zŕn z Brazílie, Kene s jemnou prímesiou robusty z Indonézie. Vytriedené zrná sú silnejšie pražené, čo má za následok plnú a hlbokú chuť. Káva je charakteristická výraznou korenistou príchuťou s náznakom sladkosti. Je ideálnou voľbou pre cappuccino a latte macchiato.
Káva typu espresso je zmesou zŕn z Brazílie, Kene s jemnou prímesiou robusty z Indonézie. Vytriedené zrná sú silnejšie pražené, čo má za následok plnú a hlbokú chuť. Káva je charakteristická výraznou korenistou príchuťou s náznakom sladkosti. Je ideálnou voľbou pre cappuccino a latte macchiato.
Káva typu espresso je zmesou zŕn z Brazílie, Kene s jemnou prímesiou robusty z Indonézie. Vytriedené zrná sú silnejšie pražené, čo má za následok plnú a hlbokú chuť. Káva je charakteristická výraznou korenistou príchuťou s náznakom sladkosti. Je ideálnou voľbou pre cappuccino a latte macchiato.