Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Káva pestovaná v nadmorských výškach od 1200 - 1700 m.n.m.. Úrodná pôda, teplé podnebie a vynikajúca lokalizácia v horách zaručujú najvyššiu kvalitu kávy. Táto káva pochádza priamo od miestnych pestovateľov, čo prospieva ochrane životného prostredia a prírodných zdrojov. Costa Rica Naranjo poteší mierne nasladkastou, orechovou chuťou s citrusovým zakončením. Viac ako 800 rôznych aromatických zložiek zaručuje bezkonkurenčnú dezertovú chuť.
Káva pestovaná v nadmorských výškach od 1200 - 1700 m.n.m.. Úrodná pôda, teplé podnebie a vynikajúca lokalizácia v horách zaručujú najvyššiu kvalitu kávy. Táto káva pochádza priamo od miestnych pestovateľov, čo prospieva ochrane životného prostredia a prírodných zdrojov. Costa Rica Naranjo poteší mierne nasladkastou, orechovou chuťou s citrusovým zakončením. Viac ako 800 rôznych aromatických zložiek zaručuje bezkonkurenčnú dezertovú chuť.
Káva pestovaná v nadmorských výškach od 1200 - 1700 m.n.m.. Úrodná pôda, teplé podnebie a vynikajúca lokalizácia v horách zaručujú najvyššiu kvalitu kávy. Táto káva pochádza priamo od miestnych pestovateľov, čo prospieva ochrane životného prostredia a prírodných zdrojov. Costa Rica Naranjo poteší mierne nasladkastou, orechovou chuťou s citrusovým zakončením. Viac ako 800 rôznych aromatických zložiek zaručuje bezkonkurenčnú dezertovú chuť.
Karamelová aróma v spojení s írskou whiskey (dezertovo-alkoholová aróma). Jedna zo sladších príchutí v našej ponuke. Výborná na prípravu v kávovare. Zloženie: pražená káva 100% Arabika, aróma
Špeciálna kompozícia zŕn brazílskej, africkej a ázijskej arabiky. Jej chuť je charakteristická silnou a neporovnateľnou kombináciou sladkosti a korenia. Silne pražené zrná sa ideálne hodia na prípravu espressa, kávy cappuccino alebo latte macchiato. Táto výnimočná kombinácia s vysoko aromatizovanou jemnou chuťou a čokoládovou arómou robí kávu neodolateľnou.
Špeciálna kompozícia zŕn brazílskej, africkej a ázijskej arabiky. Jej chuť je charakteristická silnou a neporovnateľnou kombináciou sladkosti a korenia. Silne pražené zrná sa ideálne hodia na prípravu espressa, kávy cappuccino alebo latte macchiato. Táto výnimočná kombinácia s vysoko aromatizovanou jemnou chuťou a čokoládovou arómou robí kávu neodolateľnou.
Zmes 30% africkej robusty a 70% brazílskej arabiky. Dokonalé espresso s vyváženou plnosťou sily a arómy. Ide o kompozíciu na sucho praženej africkej robusty s ľahkou zemitou príchuťou a elegantnou arómou, a jemnej brazílskej arabiky s vyváženou silou a ľahkou horkosťou. Espresso Verona je ideálnou voľbou pre milovníkov talianskej kávy.
Zmes 30% africkej robusty a 70% brazílskej arabiky. Dokonalé espresso s vyváženou plnosťou sily a arómy. Ide o kompozíciu na sucho praženej africkej robusty s ľahkou zemitou príchuťou a elegantnou arómou, a jemnej brazílskej arabiky s vyváženou silou a ľahkou horkosťou. Espresso Verona je ideálnou voľbou pre milovníkov talianskej kávy.
Zmes 30% africkej robusty a 70% brazílskej arabiky. Dokonalé espresso s vyváženou plnosťou sily a arómy. Ide o kompozíciu na sucho praženej africkej robusty s ľahkou zemitou príchuťou a elegantnou arómou, a jemnej brazílskej arabiky s vyváženou silou a ľahkou horkosťou. Espresso Verona je ideálnou voľbou pre milovníkov talianskej kávy.
Zmes 30% africkej robusty a 70% brazílskej arabiky. Dokonalé espresso s vyváženou plnosťou sily a arómy. Ide o kompozíciu na sucho praženej africkej robusty s ľahkou zemitou príchuťou a elegantnou arómou, a jemnej brazílskej arabiky s vyváženou silou a ľahkou horkosťou. Espresso Verona je ideálnou voľbou pre milovníkov talianskej kávy.
Známa cibetková káva pochádzajúca z Indonézie. Vďaka veľmi malému výskytu na trhu (zbery vynášajú len cca 300-400 kg kávy ročne) je vyhľadávaná znalcami na celom svete. Je nepochybnou špecialitkou, ktorá sa vyznačuje jedinečnou chuťou a arómou. Určite sa ju oplatí ochutnať.
Známa cibetková káva pochádzajúca z Indonézie. Vďaka veľmi malému výskytu na trhu (zbery vynášajú len cca 300-400 kg kávy ročne) je vyhľadávaná znalcami na celom svete. Je nepochybnou špecialitkou, ktorá sa vyznačuje jedinečnou chuťou a arómou. Určite sa ju oplatí ochutnať.
Známa cibetková káva pochádzajúca z Indonézie. Vďaka veľmi malému výskytu na trhu (zbery vynášajú len cca 300-400 kg kávy ročne) je vyhľadávaná znalcami na celom svete. Je nepochybnou špecialitkou, ktorá sa vyznačuje jedinečnou chuťou a arómou. Určite sa ju oplatí ochutnať.
Známa cibetková káva pochádzajúca z Indonézie. Vďaka veľmi malému výskytu na trhu (zbery vynášajú len cca 300-400 kg kávy ročne) je vyhľadávaná znalcami na celom svete. Je nepochybnou špecialitkou, ktorá sa vyznačuje jedinečnou chuťou a arómou. Určite sa ju oplatí ochutnať.
Karamelová aróma v spojení s írskou whiskey (dezertovo-alkoholová aróma). Jedna zo sladších príchutí v našej ponuke. Výborná na prípravu v kávovare. Zloženie: pražená káva 100% Arabika, aróma