Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Táto káva sa pestuje v štáte Queensland neďaleko Veľkej korálovej bariéry, je veľmi zriedkavá a ťažko dostupná na trhu. Vyznačuje sa nízkou kyslosťou a vysokou aromatickosťou, v ktorej môžeme nájsť drevené a čokoládové arómy alebo príchuť amaretto. Charakter a chuť Káva pre milovníkov! Má veľmi ľahkú a jemnú chuť a vyznačuje sa príjemnou korenitosťou. Skybury má v porovnaní s inými kávami nižší obsah kofeínu. Prémiová káva
Táto káva sa pestuje v štáte Queensland neďaleko Veľkej korálovej bariéry, je veľmi zriedkavá a ťažko dostupná na trhu. Vyznačuje sa nízkou kyslosťou a vysokou aromatickosťou, v ktorej môžeme nájsť drevené a čokoládové arómy alebo príchuť amaretto. Charakter a chuť Káva pre milovníkov! Má veľmi ľahkú a jemnú chuť a vyznačuje sa príjemnou korenitosťou. Skybury má v porovnaní s inými kávami nižší obsah kofeínu. Prémiová káva
Charakter a chuť Dokonalá súhra chutí zo slnkom zrejúcich čerešní , obalených v čokoláde s mandľovým nádychom. Tento chuťový zážitok pripomína ušľachtilú pralinku a bude vás inšpirovať. Zloženie: pražená káva (100% arabica), aróma
Charakter a chuť Dokonalá súhra chutí zo slnkom zrejúcich čerešní , obalených v čokoláde s mandľovým nádychom. Tento chuťový zážitok pripomína ušľachtilú pralinku a bude vás inšpirovať. Zloženie: pražená káva (100% arabica), aróma
Charakter a chuť Dokonalá súhra chutí zo slnkom zrejúcich čerešní , obalených v čokoláde s mandľovým nádychom. Tento chuťový zážitok pripomína ušľachtilú pralinku a bude vás inšpirovať. Zloženie: pražená káva (100% arabica), aróma
India má výbornú arómu a ojedinelú hutnosť. Jedinečná crema (pena) a výborná chuť robí z tejto robusty výbornú samotnú kávu aj ako podklad pre espresso. Obsahuje viac kofeínu ako arabika, preto sa považuje za kofeínovú bombu.
Charakter a chuť Dokonalá súhra chutí zo slnkom zrejúcich čerešní , obalených v čokoláde s mandľovým nádychom. Tento chuťový zážitok pripomína ušľachtilú pralinku a bude vás inšpirovať. Zloženie: pražená káva (100% arabica), aróma
India má výbornú arómu a ojedinelú hutnosť. Jedinečná crema (pena) a výborná chuť robí z tejto robusty výbornú samotnú kávu aj ako podklad pre espresso. Obsahuje viac kofeínu ako arabika, preto sa považuje za kofeínovú bombu.
India má výbornú arómu a ojedinelú hutnosť. Jedinečná crema (pena) a výborná chuť robí z tejto robusty výbornú samotnú kávu aj ako podklad pre espresso. Obsahuje viac kofeínu ako arabika, preto sa považuje za kofeínovú bombu.
Táto vysokokvalitná káva sa pestuje severne od jazera Titicaca na južných svahoch peruánskyh Ánd. Pestovatelia organickej kávy Peru Tunki sú priamymi potomkami Inkov. Lahodná čokoládová chuť je doplnená jemne kvetinovými tónmi. Táto káva získala mnoho národných i medzinárodných ocenení, vrátane ocenení Najlepšia káva Peru.
Táto vysokokvalitná káva sa pestuje severne od jazera Titicaca na južných svahoch peruánskyh Ánd. Pestovatelia organickej kávy Peru Tunki sú priamymi potomkami Inkov. Lahodná čokoládová chuť je doplnená jemne kvetinovými tónmi. Táto káva získala mnoho národných i medzinárodných ocenení, vrátane ocenení Najlepšia káva Peru.
Táto vysokokvalitná káva sa pestuje severne od jazera Titicaca na južných svahoch peruánskyh Ánd. Pestovatelia organickej kávy Peru Tunki sú priamymi potomkami Inkov. Lahodná čokoládová chuť je doplnená jemne kvetinovými tónmi. Táto káva získala mnoho národných i medzinárodných ocenení, vrátane ocenení Najlepšia káva Peru.
Táto vysokokvalitná káva sa pestuje severne od jazera Titicaca na južných svahoch peruánskyh Ánd. Pestovatelia organickej kávy Peru Tunki sú priamymi potomkami Inkov. Lahodná čokoládová chuť je doplnená jemne kvetinovými tónmi. Táto káva získala mnoho národných i medzinárodných ocenení, vrátane ocenení Najlepšia káva Peru.
Túto kávu produkuje združenie „Asosiacion Aldea“, zoskupujúce 1,5 tis. malých výrobcov a viac ako 500 farmárov. Zrnká pochádzajú z regiónu Jinotega, ktorý poskytuje výborné podmienky pre pestovanie kávy a tropického ovocia. Malé farmy, kde sa pestuje káva, majú v priemere 3 hektáre pôdy a patria väčšinou Indiánom „Chorotega“. Zrná sú charakteristické hladkou plnou príchuťou s prevládzajúcou chuťou ovocia, kvetov a sladkej čokolády.
Túto kávu produkuje združenie „Asosiacion Aldea“, zoskupujúce 1,5 tis. malých výrobcov a viac ako 500 farmárov. Zrnká pochádzajú z regiónu Jinotega, ktorý poskytuje výborné podmienky pre pestovanie kávy a tropického ovocia. Malé farmy, kde sa pestuje káva, majú v priemere 3 hektáre pôdy a patria väčšinou Indiánom „Chorotega“. Zrná sú charakteristické hladkou plnou príchuťou s prevládzajúcou chuťou ovocia, kvetov a sladkej čokolády.