Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Káva Brazil Fazenda Lagoa je známa káva rastúca v regióne Sul de Minas. Plantáž Fazenda Lagoa je obkolesená stovkami hektárov dažďových pralesov s množstvom malých jazier a pásmom hôr a dáva zrnám nezvyčajne vysokú kvalitu, ktorá spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších konzumentov kávy. Zrnká sú po ručnom zbere a umytí cca 2 dni sušené na slnku. Táto výnimočná káva sa vyznačuje prirodnou lahodnosťou a harmonickou chuťou. Ľahká sladkosť s čokoládovou príchuťou ideálne dopĺňa chuť nápoja.
Káva Brazil Fazenda Lagoa je známa káva rastúca v regióne Sul de Minas. Plantáž Fazenda Lagoa je obkolesená stovkami hektárov dažďových pralesov s množstvom malých jazier a pásmom hôr a dáva zrnám nezvyčajne vysokú kvalitu, ktorá spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších konzumentov kávy. Zrnká sú po ručnom zbere a umytí cca 2 dni sušené na slnku. Táto výnimočná káva sa vyznačuje prirodnou lahodnosťou a harmonickou chuťou. Ľahká sladkosť s čokoládovou príchuťou ideálne dopĺňa chuť nápoja.
Káva Brazil Fazenda Lagoa je známa káva rastúca v regióne Sul de Minas. Plantáž Fazenda Lagoa je obkolesená stovkami hektárov dažďových pralesov s množstvom malých jazier a pásmom hôr a dáva zrnám nezvyčajne vysokú kvalitu, ktorá spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších konzumentov kávy. Zrnká sú po ručnom zbere a umytí cca 2 dni sušené na slnku. Táto výnimočná káva sa vyznačuje prirodnou lahodnosťou a harmonickou chuťou. Ľahká sladkosť s čokoládovou príchuťou ideálne dopĺňa chuť nápoja.
Svoju spoluprácu nazvali „kachalu“, čo v preklade znamená „nádej“. Plantáže Kachalu sú obkolesené dažďovými pralesmi, kde je celoročne vlhká a teplá klíma. Prekvapujúco silný, ostro-zemitý chrakter. Intenzívna sladkosť založená na aróme od karamelu až po čokoládu doplnená sladkou ovocnou príchuťou. Ideálna harmónia kyslosti a arómy.
Svoju spoluprácu nazvali „kachalu“, čo v preklade znamená „nádej“. Plantáže Kachalu sú obkolesené dažďovými pralesmi, kde je celoročne vlhká a teplá klíma. Prekvapujúco silný, ostro-zemitý chrakter. Intenzívna sladkosť založená na aróme od karamelu až po čokoládu doplnená sladkou ovocnou príchuťou. Ideálna harmónia kyslosti a arómy.
Svoju spoluprácu nazvali „kachalu“, čo v preklade znamená „nádej“. Plantáže Kachalu sú obkolesené dažďovými pralesmi, kde je celoročne vlhká a teplá klíma. Prekvapujúco silný, ostro-zemitý chrakter. Intenzívna sladkosť založená na aróme od karamelu až po čokoládu doplnená sladkou ovocnou príchuťou. Ideálna harmónia kyslosti a arómy.
Svoju spoluprácu nazvali „kachalu“, čo v preklade znamená „nádej“. Plantáže Kachalu sú obkolesené dažďovými pralesmi, kde je celoročne vlhká a teplá klíma. Prekvapujúco silný, ostro-zemitý chrakter. Intenzívna sladkosť založená na aróme od karamelu až po čokoládu doplnená sladkou ovocnou príchuťou. Ideálna harmónia kyslosti a arómy.
Výborná, silne pražená kolumbijská káva, ktorá rastie v horách tienených listami stromov Ceiba. Jemne ovocná, bohatá chuť s náznakom kyslosti Vás poteší a inšpiruje. Odporúčame bezkofeinový variant, ktorý sa získava pomocou prirodzeného procesu swiss water (s využitím vody) Tento pre organizmus zdravý a bezpečný proces, zbavuje kávu 99,9% kofeínu.
Výborná, silne pražená kolumbijská káva, ktorá rastie v horách tienených listami stromov Ceiba. Jemne ovocná, bohatá chuť s náznakom kyslosti Vás poteší a inšpiruje. Odporúčame bezkofeinový variant, ktorý sa získava pomocou prirodzeného procesu swiss water (s využitím vody) Tento pre organizmus zdravý a bezpečný proces, zbavuje kávu 99,9% kofeínu.
Výborná, silne pražená kolumbijská káva, ktorá rastie v horách tienených listami stromov Ceiba. Jemne ovocná, bohatá chuť s náznakom kyslosti Vás poteší a inšpiruje. Odporúčame bezkofeinový variant, ktorý sa získava pomocou prirodzeného procesu swiss water (s využitím vody) Tento pre organizmus zdravý a bezpečný proces, zbavuje kávu 99,9% kofeínu.
Výborná, silne pražená kolumbijská káva, ktorá rastie v horách tienených listami stromov Ceiba. Jemne ovocná, bohatá chuť s náznakom kyslosti Vás poteší a inšpiruje. Odporúčame bezkofeinový variant, ktorý sa získava pomocou prirodzeného procesu swiss water (s využitím vody) Tento pre organizmus zdravý a bezpečný proces, zbavuje kávu 99,9% kofeínu.
Svahy Kilimandžára, sú vďaka vulkanickej pôde a unikátnej mikroklíme považované za miesto s tými najlepšími podmienkami pre pestovanie arabiky. Vďaka tomu sa káva z Tanzánie vyznačuje zamatovým, plným záparom so sladkým a ľahko korenistým nádychom, ktorý sprevádza príjemná ovocná kyslosť. Výborná voľba pre osoby, ktoré vyhľadávajú výraznú a bohatú chuť kávy.
Svahy Kilimandžára, sú vďaka vulkanickej pôde a unikátnej mikroklíme považované za miesto s tými najlepšími podmienkami pre pestovanie arabiky. Vďaka tomu sa káva z Tanzánie vyznačuje zamatovým, plným záparom so sladkým a ľahko korenistým nádychom, ktorý sprevádza príjemná ovocná kyslosť. Výborná voľba pre osoby, ktoré vyhľadávajú výraznú a bohatú chuť kávy.
Svahy Kilimandžára, sú vďaka vulkanickej pôde a unikátnej mikroklíme považované za miesto s tými najlepšími podmienkami pre pestovanie arabiky. Vďaka tomu sa káva z Tanzánie vyznačuje zamatovým, plným záparom so sladkým a ľahko korenistým nádychom, ktorý sprevádza príjemná ovocná kyslosť. Výborná voľba pre osoby, ktoré vyhľadávajú výraznú a bohatú chuť kávy.
Svahy Kilimandžára, sú vďaka vulkanickej pôde a unikátnej mikroklíme považované za miesto s tými najlepšími podmienkami pre pestovanie arabiky. Vďaka tomu sa káva z Tanzánie vyznačuje zamatovým, plným záparom so sladkým a ľahko korenistým nádychom, ktorý sprevádza príjemná ovocná kyslosť. Výborná voľba pre osoby, ktoré vyhľadávajú výraznú a bohatú chuť kávy.