Kávu si pre jej pestrú chuť čerešní sa sladkostí po trstinovom cukre s tónmi škorice a badiánu, ale aj pre jej lahodné smotanové telo najlepšie vychutnáte na filtri, či už v Dripper, Aeropressu, alebo v prekvapkávači. Káva je stredne pražená.
Kávu si pre jej vyrovnanú chuť sladkého kakaa s tónmi sladkého ostružinového džemu a tiež pre jej lahodné krémové telo najlepšie vychutnáte v espresse, alebo moka kanvičke. Káva je stredne tmavo pražená, aby vynikla vyváženosť jej chuti a plnšie telo.
Kávu si pre jej vyrovnanú chuť sladkého kakaa s tónmi sladkého ostružinového džemu a tiež pre jej lahodné krémové telo najlepšie vychutnáte v espresse, alebo moka kanvičke. Káva je stredne tmavo pražená, aby vynikla vyváženosť jej chuti a plnšie telo.
Kávu si pre jej vyrovnanú chuť sladkého kakaa s tónmi sladkého ostružinového džemu a tiež pre jej lahodné krémové telo najlepšie vychutnáte v espresse, alebo moka kanvičke. Káva je stredne tmavo pražená, aby vynikla vyváženosť jej chuti a plnšie telo.
Mamacoffee o tejto káve: Najčerstvejšia káva z Brazílie od nášho priateľa Paula Toleda vás prekvapí chuťou čokolády, lieskových orieškov a hrozienok . Mnohých môže potešiť aj nízkou kyslosťou . Našu kávu nakupujeme priamo od farmára Paula, s ktorým spolupracujeme už niekoľko rokov, čiže sme vyškrtli všetkých predajcov kávy a kávoví farmári si neukrajovali zo zisku. Prečo máme túto kávu? S farmárom Paulom Toledom spolupracujeme dlhodobo a veľmi si vážime jeho prístup k svojim zamestnancom , ktorí majú okre
Bratia Norlan a Uriel sú štvrtou generáciou pestovateľov kávy v rodine Chavarría. Okrem farmy El Progreso (10,5 ha) hospodári aj na farme Linda Vista (1,5 ha). Ich prístup k pestovaniu kávy svedčí o úcte k tradícii a veľkej snahe a chuti učiť sa nové postupy a vďaka tomu zlepšovať a vyrábať kvalitnú kávu. Dokonca boli jedni z prvých vo svojom regióne, ktorí sa zamerali na pestovanie a spracovanie výberovej kávy. Dokonca sa nebojí experimentovať ! Opäť boli medzi prvými, ktorí vyskúšali iné procesy spracov
Čo na kávu hovorí pražiareň Mamacoffe? Espresso zmes Dejavu obsahuje 100% zrná Arabica z Brazílie a Nikaraguy , ktoré sú pražené oddelene a miešané v danom pomere až po upražení. archimor z farmy El Progreso v regióne Matagalpa v Nikarague. S bratmi Chavarrími, ktorí sú už štvrtou generáciou kávových farmárov, spolupracujeme od roku 2018 a ich prístup svedčí o úcte k tradícii, ale aj o veľkej snahe a chuti učiť sa nové postupy a vyrábať špičkovú kávu. Táto káva je stredne tmavo pražená a má sladkú príchuť