Instantné kaše sú výrobky s výraznou nutričnou hodnotou a mimoriadne ľahkou stráviteľnosťou. Medzi ich prednosti patrí rýchla a ľahká príprava a variabilnosť použitia. Instantné kaše sú výborným variantom nie len pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a ľahká príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte mnoho chutných pokrmov. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Kombucha bancha s príchuťou medovky je vyrábaná z čajovej huby kombucha. Nápoj chutí podobne ako jablčný mušt. Je veľmi osviežujúci.
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Kombucha zo zeleného čaju vyrábaná fermentáciou pomocou čajovej huby kombucha. Nápoj chutí podobne ako jablčný mušt. Je veľmi osviežujúci.
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov.
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov.
Ryža červená nelúpaná, prirodzene bezlepková.
Tekutá čakanková vláknina na sladenie pokrmov a nápojov. Oslaďte si s ňou život a pridajte do kaše na raňajky alebo pár kvapiek do čaju alebo kávy.
Genmai miso má príjemnú plnú chuť. Ide o japonský produkt vyrábaný stáročiami overenou tradičnou metódou. Genmai miso je fermentovaná pasta zo sóje a hnedej nelúpanej ryže. Hodí sa na dochutenie polievok, dresingov, omáčok, nátierok... Genmai miso je celosvetovo veľmi obľúbené - naše najpredávanejšie miso. Na rozdiel od misa shira sa vyrába z nelúpanej hnedej ryže, zreje dlhšie a chuťovo je výraznejšie a slanšie. Tipy na použitie: Gratinovaná plnená cuketa:Recept je napísaný na strane 8 v časopise Dobrot
Exotická pochúťka pre prípravu japonskej polievky Miso. Sladkastá chuť, svetlá farba a jemné aróma - tak by sa dalo charakterizovať Miso shiro. Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniace pasta zo sójových bôbov, soli a zvyčajne aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zatěžkány kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch. Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základné princípov
Tamari je sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší výrobok pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov. Tamari sa vyrába z prirodzene bezlepkových surovín. Oproti obyčajným lacným „sójovým omáčkam" tamari neobsahuje žiadne zvýrazňovače chuti, farbivá ani umelé sladidlá.Popri základných štyroch chutí (sladká, horká, slaná, kyslá), je ešte chuť piata - umami. Označuje sa ako „lahodná", „chuť zrelos