Hrozienka Sultánky sú chutné samotné, možno ich použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Ryžovo–pohánková kaša patrí medzi prirodzene bezlepkové potraviny.
Pohánkové krúpy zvoľte vtedy, keď chcete mať konzistenciu oddelených zrniek, napríklad pri príprave prílohy alebo ak chcete jedlu dodať štruktúru. Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilovina, ktorá má nezameniteľnú, ľahko orieškovú chuť. Použitie je univerzálny, hodí sa na sladko i na slano.
Instantné kaše sú výbornou variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Lahôdkové droždie je výborný pomocník v kuchyni - ochutí a zvýrazní chuť jedla. Ide prirodzene o bezlepkovú potravinu pripomínajúcu chuťou aj vôňou parmezán. Lahôdkové droždie je deaktivované - nedá sa teda použiť na kysnutie. Výborne dochutí nátierky, omáčky, rizotá, pestá
Tekutá čakanková vláknina k sladeniu pokrmov a nápojov. Oslaďte si s ňou život a pridajte do kaše k raňajkám alebo pár kvapiek do čaju alebo kávy. Sirup neobsahuje lepok, takže si na ňom pochutnajú aj celiatici.
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť.
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť.
Trstinová melasa v biokvalite. Ide o vedľajší výrobok z výroby trstinového cukru. Má sirupovitú konzistenciu a výrazne sladkú chuť. Je výbornou náhradou bežných sladidiel a súčasťou amerických tradičných dezertov.
Jablčná vláknina ako prídavok k vašim obľúbeným raňajkám pre príjemný pocit nasýtenia. Vhodné je konzumovať 1 polievkovú lyžicu denne.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo ich uvaríte a c kuchyni majú široké využitie.
Čierna ryža v bio kvalite vhodná na prípravu sladkých aj slaných jedál.
Instantné kaše sú výrobky s výraznou nutričnou hodnotou a mimoriadne ľahkou stráviteľnosťou. Medzi ich prednosti patrí rýchla a ľahká príprava a variabilnosť použitia.
Tapiokový perly sa vyrába zo škrobu z hľúz kríka manioku. Sú prirodzene bez lepku, takže si na nich môžu pochutiť aj celiaci. Z perál môžete vyrobiť netradičný puding, kašu či zátrepku.
Tradičná indická vláknina v biokvalite rozpustná vo vode. Vhodná tiež k zamiešaniu do jogurtu, kaše či polievky. Maximálna denná dávka je 5 čajových lyžičiek