internetový obchod pre vinárov a milovníkov vína
Špeciálny vysoko adsorpčný bentonit na ošetrenie muštu Seporit PORE-TEC je špecifický granulovaný a šetrne účinkujúci vápenatý bentonit na ošetrenie muštov. Adsorbuje bielkoviny a polyfenoly. Pri muštoch pripravených z hnilého a botritídou napadnutého hrozna zabezpečuje selektívnu adsorpciu mikroorganizmov, čím sa ešte v skorom štádiu odstránia eventuálne rušivé vplyvy na ďalšie prekvášanie. Komplexný účinok Seporit PORE-TEC zabezpečí čisté a svieže víno. Používa sa na odkalovanie muštu, odstránenie bie
Špeciálny vysoko adsorpčný bentonit na ošetrenie muštu Seporit PORE-TEC je špecifický granulovaný a šetrne účinkujúci vápenatý bentonit na ošetrenie muštov. Adsorbuje bielkoviny a polyfenoly. Pri muštoch pripravených z hnilého a botritídou napadnutého hrozna zabezpečuje selektívnu adsorpciu mikroorganizmov, čím sa ešte v skorom štádiu odstránia eventuálne rušivé vplyvy na ďalšie prekvášanie. Komplexný účinok Seporit PORE-TEC zabezpečí čisté a svieže víno. Používa sa na odkalovanie muštu, odstránenie bie
Kupzit - účínný prípravok na odstránenie sulfánových, sirovodíkových aróm (sirky) a pachutí. Preparát založený na báze citranu meďnatého a bentonitu.Kombinovaný preparát na odkalovanie muštov z poškodeného hrozna. Skladá sa z muštového bentonitu, želatíny a vysoko čistého rasrlinného uhlia.Toto zloženie zabezpečí včastné odstránenie nečistých tónov a vôni muštov. Použitie a dávkovanie: Všeobecná dávka je 100g/hl podľa množstva poškodeného hrozna. Dávka sa rozmieša v 3-5 násobnom množstve vody a nechá
Kupzit - účínný prípravok na odstránenie sulfánových, sirovodíkových aróm (sirky) a pachutí. Preparát založený na báze citranu meďnatého a bentonitu.Kombinovaný preparát na odkalovanie muštov z poškodeného hrozna. Skladá sa z muštového bentonitu, želatíny a vysoko čistého rasrlinného uhlia.Toto zloženie zabezpečí včastné odstránenie nečistých tónov a vôni muštov. Použitie a dávkovanie: Všeobecná dávka je 100g/hl podľa množstva poškodeného hrozna. Dávka sa rozmieša v 3-5 násobnom množstve vody a nechá
Tannin Multi je nový enologický tanín čistého botanického pôvodu s najvyššiou možnou čistotou. Výrobok je optimálnoukombináciou najlepšie osvedčeného tanínu spolu s dubovým tanínom. Tým sa spoja najlepšie vlastnosti oboch tanínov. Aplikácia tanínu do rmutu, muštu, vína zabezpečuje stabilizáciu a zachovanie farby červených vín.Preto je ideálne ho aplikovať do rmutov/muštov keď sa zo šupky uvoľňujú farbivá. Tieto farbivá sú veľmi nestabilné a vplyvom rôznych faktorov sa rozkladajú. Polymerizáciou sa tvoria
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a plnšie. Najvýraznejšie je to pri aromatických odrodách ako napr. Tramín, Iršay, Muškát, Müller Thurgau, Rýnsky rizling apod.
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a plnšie. Najvýraznejšie je to pri aromatických odrodách ako napr. Tramín, Iršay, Muškát, Müller Thurgau, Rýnsky rizling apod.
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a plnšie. Najvýraznejšie je to pri aromatických odrodách ako napr. Tramín, Iršay, Muškát, Müller Thurgau, Rýnsky rizling apod.
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov modrých odrôd hrozna. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie.
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov modrých odrôd hrozna. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie.
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov modrých odrôd hrozna. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie.
TRENOLIN Super DF - pektololytický enzým na prípravu červených vín a na prípravu vysoko buketných bielych sórt. Vedľa zlepšenej výlisnosti hrá hlavnú úlohuvýťažnosť farbív pri jeho nasadení. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna modrých odrôd a tiež podporuje uvoľňovanie aromatických látok u bielych odrôd. Je ideálny aj na výrobu ružových vín. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie. Optimálna teplota aplikácie je 15-250C. Doporučená dávka 10-2
TRENOLIN Super DF - pektololytický enzým na prípravu červených vín a na prípravu vysoko buketných bielych sórt. Vedľa zlepšenej výlisnosti hrá hlavnú úlohuvýťažnosť farbív pri jeho nasadení. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna modrých odrôd a tiež podporuje uvoľňovanie aromatických látok u bielych odrôd. Je ideálny aj na výrobu ružových vín. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie. Optimálna teplota aplikácie je 15-250C. Doporučená dávka 10-2
TRENOLIN Super DF - pektololytický enzým na zvýšenie výlisnosti bielych odrôd a k odkalovaniu muštov. Silná pektolytická aktivita enzýmu umožňuje vyššiu výťažnosť šťavy z hrozna hlavne u tažko lisovateľných odrôd a zvýšenie podielu samotoku lisovacieho a kapacity lisovacieho zariadenia. Zabezpečuje výrazne lepšie číriacie a filtračné kapacity nápojov. Hlavné oblasti použitia: Zvýšenie podielu samotoku Zlepšenie čírenia Zlepšenie filtrácie Príprava sladkých rezerv Zlepšenie buketnej sviežosti v dôsled
Tlakový postrekovač Brio 4 s obsahom 3,7 litra. Doporučené plnenie 3 litre.nastaviteľná tryskamaximálny uhol postreku 60 stupňovrozmery: cm. 19x19x38hľahká manipulácia Postrekovač je od renomovanej značky Di Martino zaručuje kvalitu a dlhodobú funkčnosť.