internetový obchod pre vinárov a milovníkov vína
TRENOLIN Super DF - pektololytický enzým na zvýšenie výlisnosti bielych odrôd a k odkalovaniu muštov. Silná pektolytická aktivita enzýmu umožňuje vyššiu výťažnosť šťavy z hrozna hlavne u tažko lisovateľných odrôd a zvýšenie podielu samotoku lisovacieho a kapacity lisovacieho zariadenia. Zabezpečuje výrazne lepšie číriacie a filtračné kapacity nápojov. Hlavné oblasti použitia: Zvýšenie podielu samotoku Zlepšenie čírenia Zlepšenie filtrácie Príprava sladkých rezerv Zlepšenie buketnej sviežosti v dôsled
Sklenená fľaša na víno a destiláty Popis tovaru: Objem: 750 ml Priemer: 18,6 mm Hmotnosť: 0,4 kg Rozmery: 75,6 x 289 x 75,6 mm(Šírka x Výška x Hĺbka)
Spúšt s teleskopickým nástavcom a tryskou vhodný pre všetky druhy postrekovačov (ponúkaných na stránkach obchodu). Dĺžka teleskopického nástavca 50 až 90 cm.
Elegantná váza z číreho skla s kryštálikmi SWAROVSKI. Váza je v peknej darčekovej krabici. Vhodná ako darček. Spolu z karafou tvoria ideálnu darčekovú sériu. Výška: 25 cm
Balenie 2 kusov kalichov na víno s motívom srdca z číreho skla, na stopke, s kryštálikmi SWAROVSKI. Každý kalich má 470 ml a obsahuje dva kusy SWAROVSKI kryštálikov. Elegantné, okrasné balenie pohárov je vhodné aj ako darček k rôznym príležitostiam.
Prípravok na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Živná soľ pre vínne kvasinky je komplexné činidlo na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Svojím zložením (fosforečnany dusíka v amoniakovej forme a thiamín-vitamín B1) aktivuje fermentačný proces-naštartovanie kvasenia. Odporúča sa hlavne pri obtiažne sa prekvasujúcich odrodách hrozna, pri spracovaní hrozna pri vyšších teplotách. V prípade nesprávne naštartovaného kvasenia dokáže nasmerovať kvasenie sp
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie kvasenia treba použiť 1,5 až 2 násobné množstvo kvasiniek. Vlastnoti: - kvasná teplota -8 až 15 stupňov C.
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Dávkovanie: 10g na 50l Vlastnoti: - kvasná teplota 12-34 stupňov. - účonnosť do 13,5 obj. % alkoholu Balenie: 10g
Kupzit - účínný prípravok na odstránenie sulfánových, sirovodíkových aróm (sirky) a pachutí. Preparát založený na báze citranu meďnatého a bentonitu.
Elegantná karafa na víno z číreho skla so zábrusom a kryštálikmi SWAROVSKI. Karafa je peknej darčekovej krabici. Karafa - dekantér pre pôžitok z vína. Používa sa aj na dekantáciu vína pred jeho podávaním. Dekantácia znamená preliatie z fľaše do karafy alebo dekantačnej nádoby a odporúča sa hlavne pri červenom víne. Hlavným dôvodom je oddelenie čistého vína od sedimentov usadených na dne fľaše (usadenina, ktorá nemá vplyv na kvalitu vína a vzniká hlavne pri archívnych nefiltrovaných vínach ). Pri preliev
Elegantná karafa na víno z číreho skla. Karafa - dekantér pre pôžitok z vína. Používa sa aj na dekantáciu vína pred jeho podávaním. Dekantácia znamená preliatie z fľaše do karafy alebo dekantačnej nádoby a odporúča sa hlavne pri červenom víne. Hlavným dôvodom je oddelenie čistého vína od sedimentov usadených na dne fľaše (usadenina, ktorá nemá vplyv na kvalitu vína a vzniká hlavne pri archívnych nefiltrovaných vínach ). Pri prelievaní príde víno do styku s kyslíkom, prevzdušní sa, otvorí a následne scelí
Balenie 2 kusov kalichov s motívom srdca na šampanské z číreho skla, na stopke, s kryštálikmi SWAROVSKI. Každý kalich má 210 ml a obsahuje dva kusy SWAROVSKI kryštálikov. Elegantné, okrasné balenie pohárov je vhodné aj ako darček k rôznym príležitostiam.
Korková zátka s drevenou hlavičkou so špeciálnou povrchovou úpravou pre použitie v kontakte s alkoholom Zátky sú určené na uzatváranie fliaš s vínom a destilátmi. Presné rozmery sú na priloženom obrázku. Kusový predaj Na zátky je možné urobiť potlač podľa vašich predstáv. Potlač je možné realizovať tampónovou potlačov alebo gravírovaním laserom (vypaľovaním) na hlavičku drevenej časti zátky. Bližšie informácie na info@previnarov.sk
Nádoby s výpustným ventilom z polyetylénu s vysokou hustotou (HDPE) s širokým hrdlom pre ľahké plnenie Nádobá má pevnú rukoväť pre jednoduchú manipuláciu . Je vhodná pre styk s potravinami. Výpustný ventil veľkosti 1/4 . K dispozícii vo veľkostiach od 5 do 20 litrov. Nádoba (l)Priemer x výška (mm)Hmotnosť (kg)Priemer hrdla (mm) 5180 x 2800,485 10232 x 3200,695 15268 x 3700,895 20292 x 410195 Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo výberovom boxe vedľa obrázku, nad cenou produktu. Po zvolení
Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov. Podporujú štruktúru a aromatický profil vín. Zanechávajú vo víne príjemný vanilkový vnem. Chipsy z francúzskeho duba môžu byť stredne pálené alebo silne pálené. Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo výberovom boxe vedľa obrázku, nad cenou produktu. Aplikácia chipsov: rmut/pomleté bobule, mušt/vylisovaná šťava 50 – 150g/hl počas nakvášania mladé a zrejúce víno