Online potraviny | Čerstvé a chutné každý deň | Skvelé lokálne potraviny na klik od vás | Doručenie zadarmo | Farmárske potraviny a výrobky
Smädný mních 10 % je charakteristický bohatou, hustou a trvanlivou penou a osviežujúcou chuťou. Toto ľahké výčapné svetlé pivo ponúka výbornú kvalitu za bezkonkurenčnú cenu. Vedeli ste, že pivo varili v regióne Šariša medzi prvými práve mnísi na Šarišskom hrade, preto vznikla 12. októbra 1993 v Šariši nová značka Smädný Mních nadväzujúca na historické korene. Veľmi rýchlo si získala obľubu pre svoje vynikajúce chuťové vlastnosti a špičkovú kvalitu.Plzeňský Prazdroj Slovensko je poprednou pivovarnícko
Desiatka má byť príjemne horká a má zahnať smäd. Tri druhy sladu a dve odrody českého chmelu, konkrétne Sládek a Žatecký poloraný červeňák, vytvárajú krásne vyváženú kombináciu sviežeho, ale hutného tela a príjemnej horkosti, ktorá nabáda k ďalšiemu napitiu. Obsah alkoholu 4,3% obj.
Velkopopovický Kozel 10 % je svetlé pivo s nádhernou zlatisto žltou farbou, charakteristické príjemnou vôňou a vyváženou chuťou, v ktorej sa spájajú tóny praženého sladu s jemnou chmeľovou horkosťou. Ľahko sa pije, a preto je ideálnym pivom na stretnutia s priateľmi.
Miešaný nealkoholický nápoj z nealkoholického svetlého piva s príchuťou pomela a grapefruitu. Pasterizované. Balené v ochrannej atmosfére.S vitamínmi B5, B6, C, Radler, Nealkoholické osvieženie, Bez konzervačných látok a farbív.
Pilsner Urquell je spodne kvasený svetlý ležiak, ktorý vďaka kvalite surovín, vody, vlastnej kultúre pivovarských kvasníc, skúsenostiam niekoľkých generácií plzenských sládkov, ako aj vďaka špecifickému výrobnému postupu získava svoju nezameniteľnú horkú chmeľovú chuť, príjemnú silu a kvalitu. Jačmeň, z ktorého si pivovar vyrobí svoj slad, žatecký chmeľ, mäkká plzenská voda, vlastný kmeň kvasníc spolu s náročnou technológiou trojitého rmutovacieho procesu s priamym ohrevom a najmä láska ľudí k tomu, čo vy
Smädný mních 10 % je charakteristický bohatou, hustou a trvanlivou penou a osviežujúcou chuťou. Toto ľahké výčapné svetlé pivo ponúka výbornú kvalitu za bezkonkurenčnú cenu. Vedeli ste, že pivo varili v regióne Šariša medzi prvými práve mnísi na Šarišskom hrade, preto vznikla 12. októbra 1993 v Šariši nová značka Smädný Mních nadväzujúca na historické korene. Veľmi rýchlo si získala obľubu pre svoje vynikajúce chuťové vlastnosti a špičkovú kvalitu.
Svetlé nealkoholické pivo. Pasterizované. To najcennejšie zlato, o aké usilujeme, je zlatavá farba, ktorú dáva nášmu pivu český jačmeň. Keď chmeľ šplhá do výšky, vydáva za seba to najlepšie. Birell varíme zo svetoznámeho žateckého poloraného červeňáku, ktorý vyniká svojou výnimočnou arómou.Vedeli ste, že aby ste nafúkali, museli by ste za hodinu vypiť aspoň 8 balení Birellu? Nealkoholické pivo Birell sa stalo plnohodnotným variantom nealkoholického osvieženia pre ľudí, ktorí vyznávajú zdravý životný
Miešaný nealkoholický nápoj z nealkoholického svetlého piva s príchuťou citróna a mäty. Pasterizované. Balené v ochrannej atmosfére. S vitamínmi B5, B6, C, Radler, Nealkoholické osvieženie, Bez konzervačných látok a farbív.
Tlačenka je mäsový výrobok z bravčového, prípadne iných druhov mäsa. Je tradičným produktom vyrábaných na zabíjačkách a má podobu malých kúskov mäsa, naložených v rôsole z rozvarených väzivových tkanív. Zvyčajne sa podáva s cihuľou, octom, prípadne s mletým korením, je obľúbeným malým jedlom k pivu.
Pečeňový syr sa radí k vareným údeninám. Varianty pečeňového syra sú veľmi rozdielne a siahajú od hovädziny cez jahňacinu až po bravčovinu. Bravčovinový sa považuje spolu so slaninou, cibuľou, vodou a korením (soľ, čierne korenie, bylinky ako majorán) za tradičný výrobný postup. Klobásovina sa pomelie najemno a pečie sa, kým sa nevytvorí hnedá kôrka, ktorá jej dodáva typickú chuť. Označenie „Käse“ (syr) poukazuje iba na jeho tvar, ktorý pripomína bochník syra.
Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.
Malokarpatská Saláma -je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok vláčny až krehký. Na výrobu 100g Malokarpatskej salámy bolo použitých 120g mäsa.
Rakovník Bakalář 10° 0,5l - svetlé pivo príjemnej chmeľovej horkosti, plnej chuti a zlatej farby. Pivo určené pre všetkých, kto nepotrebuje v pive „grády“. Príjemne osvieži pri zábave, športe a poteší pri priateľskom posedení počas celého roka, nie len v lete. Obsah alkoholu: 4,0 %Stupňovitosť: 10°
Svetlé výčapné pivo, vyrobené tradičným technologickým postupom z pitnej vody, plzenského sladu, curku, upraveného chmeľu a chmeľového extraktu. Pivo je štyrikrát chmelené a nepasterizované.
Svijanský máz - pivo svetlý ležiak. Pivo bez pasterizácie. Český rodinný pivovar Svijany zachováva tradičnú remeselnú výrobu českého piva. Používa pri nej vodu z vlastných studní, humnový slad z českých odrôd jačmeňa a tradičný klon žateckého chmeľu pestovaného na vlastných chmeľniciach v Polepských blatách. Výroba prebieha dnes už zanikajúcim tradičným výrobným postupom, ktorý sa vyznačuje najmä dvojrmutovým spôsobom varenia, kvasením v otvorených kadiach na spilke a dlhým zrením v ležiackych pivniciach