Pozývame Vás na cupping čerstvých vzoriek kolumbijských káv. Pomôžte nám vybrať nové kávy do našej ponuky. Ochutnáte 7 vzoriek, medzi nimi vynikajúce variety Caturra, Pink Bourbon, Gesha či Papayo a ich rôzne spracovanie - natural, washed a honey. Dátum a čas: 23.3.2024, 10:00 Miesto: Melody - fine roastery, Zvonárska 12, Košice Počet osôb: 6 Cena: 4 EUR / osoba
Darčeková taška, do ktorej umiestnite produkty podľa vlastného výberu. Dostupné sú dva rozmery tašiek: šírka 210 mm; hĺbka 70 mm; výška 210 mm šírka 250 mm; hĺbka 90 mm; výška 190 mm V oboch taškách je priestor pre jeden 250g balíček kávy, a k nej krabička orechov, prípadne nátierka. V prípade, že by ste do tašky nedávali kávu, tak Vám do nej vojde viacero krabičiek orechov / nátierok. Do poznámky k Vašej objednávke nám prosím napíšte, ktorý rozmer tašky si želáte.
Set obsahuje tieto produkty: Sklenený dripper Hario V60-02 transparentný (24,90 EUR) Filtračné papiere Hario V60-02 (6,90 EUR) Mlynček Timemore Chestnut C3 Pro biely (99 EUR) Váha Timemore Black Mirror Basic Plus čierna (72 EUR) Káva Etiópia Guji 100g (8,50 EUR) Káva Kostarika Hacienda Colima Natural Anaerobic 100g (9,30 EUR) Viac sa o tomto sete dočítate tu:https://blogokave.sk/darcek-pre-kavickara-sety-na-pripravu-filtrovanej-kavy-od-melody-roastery/
Set obsahuje tieto produkty: Plastový dripper Hario V60-02 biely (9 EUR) Filtračné papiere Hario V60-02 (6,90 EUR) Mlynček Hario Mini Slim Plus (42 EUR) Káva Etiópia Guji 100g (8,50 EUR) Káva Kostarika Hacienda Colima Natural Anaerobic 100g (9,30 EUR) Viac sa o tomto sete dočítate tu: https://blogokave.sk/darcek-pre-kavickara-sety-na-pripravu-filtrovanej-kavy-od-melody-roastery/
Tieto kakaové bôby boli vypestované v tieni kokosovníkov a banánovníkov na farme Finca Parras Lempa v Salvádore. Následne boli fermentované. Šetrne sme ich upražili, aby jemne vynikli ich ovocné chuťové tóny s miernou aciditou. Obsahujú antioxidanty, rôzne minerály a vitamíny, a sú zdrojom energie.
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 89 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: Anaeróbna fermentáciaTóny: sušené slivky, čučoriedkový sorbet, mliečna čokoládaAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Okrem sucho spracovanej kávy z farmy Hacienda Colima sme do ponuky vybrali aj jej odlišné spracovanie. Jedná sa o rovnakú farmu a ten istý zber. Tieto čerešne však nechal Alejo anaeróbne fermentovať, čím sa v ká
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 89 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: Anaeróbna fermentáciaTóny: sušené slivky, čučoriedkový sorbet, mliečna čokoládaAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Okrem sucho spracovanej kávy z farmy Hacienda Colima sme do ponuky vybrali aj jej odlišné spracovanie. Jedná sa o rovnakú farmu a ten istý zber. Tieto čerešne však nechal Alejo anaeróbne fermentovať, čím sa v ká
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 89 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: Anaeróbna fermentáciaTóny: sušené slivky, čučoriedkový sorbet, mliečna čokoládaAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Okrem sucho spracovanej kávy z farmy Hacienda Colima sme do ponuky vybrali aj jej odlišné spracovanie. Jedná sa o rovnakú farmu a ten istý zber. Tieto čerešne však nechal Alejo anaeróbne fermentovať, čím sa v ká
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 89 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: Anaeróbna fermentáciaTóny: sušené slivky, čučoriedkový sorbet, mliečna čokoládaAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Okrem sucho spracovanej kávy z farmy Hacienda Colima sme do ponuky vybrali aj jej odlišné spracovanie. Jedná sa o rovnakú farmu a ten istý zber. Tieto čerešne však nechal Alejo anaeróbne fermentovať, čím sa v ká
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: červené jablko, maliny, sušienky LotusAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy V lete sme sa vydali na pracovnú cestu do francúzskeho Bordeaux, kde sme u našich priateľov okrem iného absolvovali cupping nových káv. Náš nový člen tímu Fili
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: červené jablko, maliny, sušienky LotusAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy V lete sme sa vydali na pracovnú cestu do francúzskeho Bordeaux, kde sme u našich priateľov okrem iného absolvovali cupping nových káv. Náš nový člen tímu Fili
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: červené jablko, maliny, sušienky LotusAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy V lete sme sa vydali na pracovnú cestu do francúzskeho Bordeaux, kde sme u našich priateľov okrem iného absolvovali cupping nových káv. Náš nový člen tímu Fili
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CaturraRegión: Naranjo, Vallée CentraleNadm. výška: 1500 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: červené jablko, maliny, sušienky LotusAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy V lete sme sa vydali na pracovnú cestu do francúzskeho Bordeaux, kde sme u našich priateľov okrem iného absolvovali cupping nových káv. Náš nový člen tímu Fili
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Felipe ArcilaNadm. výška: 1200 - 1700 m n.m.Spracovanie: Natural Decaf, Sugar CaneTóny: bobuľové ovocie, ananás, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Nájsť výnimočnú bezkofeínovú výberovku veru nie je jednoduché. Nechceli sme mať v našej ponuke priemerný decaf. Preto sme hľadali o čosi dlhšie. Myslíme si, že sa to čakanie skutočne oplatil
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Felipe ArcilaNadm. výška: 1200 - 1700 m n.m.Spracovanie: Natural Decaf, Sugar CaneTóny: bobuľové ovocie, ananás, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Nájsť výnimočnú bezkofeínovú výberovku veru nie je jednoduché. Nechceli sme mať v našej ponuke priemerný decaf. Preto sme hľadali o čosi dlhšie. Myslíme si, že sa to čakanie skutočne oplatil