Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Felipe ArcilaNadm. výška: 1200 - 1700 m n.m.Spracovanie: Natural Decaf, Sugar CaneTóny: bobuľové ovocie, ananás, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Nájsť výnimočnú bezkofeínovú výberovku veru nie je jednoduché. Nechceli sme mať v našej ponuke priemerný decaf. Preto sme hľadali o čosi dlhšie. Myslíme si, že sa to čakanie skutočne oplatil
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Felipe ArcilaNadm. výška: 1200 - 1700 m n.m.Spracovanie: Natural Decaf, Sugar CaneTóny: bobuľové ovocie, ananás, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Nájsť výnimočnú bezkofeínovú výberovku veru nie je jednoduché. Nechceli sme mať v našej ponuke priemerný decaf. Preto sme hľadali o čosi dlhšie. Myslíme si, že sa to čakanie skutočne oplatil
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 88 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Jairo ArcilaNadm. výška: 1400 - 1450 m n.m.Spracovanie: ExperimentalTóny: mandarínky, karamel, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Oslovil nás Santiago zo spoločnosti, ktorá zastupuje tie najlepšie kolumbijské farmy s výberovými kávami. So svojou kolegyňou mal naplánovanú cestu do strednej Európy. Dohodli sme si teda stretnutie v centre
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 88 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Jairo ArcilaNadm. výška: 1400 - 1450 m n.m.Spracovanie: ExperimentalTóny: mandarínky, karamel, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Oslovil nás Santiago zo spoločnosti, ktorá zastupuje tie najlepšie kolumbijské farmy s výberovými kávami. So svojou kolegyňou mal naplánovanú cestu do strednej Európy. Dohodli sme si teda stretnutie v centre
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 88 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Jairo ArcilaNadm. výška: 1400 - 1450 m n.m.Spracovanie: ExperimentalTóny: mandarínky, karamel, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Oslovil nás Santiago zo spoločnosti, ktorá zastupuje tie najlepšie kolumbijské farmy s výberovými kávami. So svojou kolegyňou mal naplánovanú cestu do strednej Európy. Dohodli sme si teda stretnutie v centre
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 88 100% arabikaVarieta: CastilloRegión: Quindio, Jardines del Eden, farmár Jairo ArcilaNadm. výška: 1400 - 1450 m n.m.Spracovanie: ExperimentalTóny: mandarínky, karamel, červené vínoAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Oslovil nás Santiago zo spoločnosti, ktorá zastupuje tie najlepšie kolumbijské farmy s výberovými kávami. So svojou kolegyňou mal naplánovanú cestu do strednej Európy. Dohodli sme si teda stretnutie v centre
Naša najpredávanejšia káva. Má výrazné a sladké telo s typickými brazílskymi chuťovými tónmi čokolády, orechov a karamelu, s jemným ovocným náznakom. Skóre kávy: 84 Acidita: stredná Stupeň praženia: stredné Spracovanie: Natural Príprava: espresso, moka kanvička Viac informácií
Naša najpredávanejšia káva. Má výrazné a sladké telo s typickými brazílskymi chuťovými tónmi čokolády, orechov a karamelu, s jemným ovocným náznakom. Skóre kávy: 84 Acidita: stredná Stupeň praženia: stredné Spracovanie: Natural Príprava: espresso, moka kanvička Viac informácií
Naša najpredávanejšia káva. Má výrazné a sladké telo s typickými brazílskymi chuťovými tónmi čokolády, orechov a karamelu, s jemným ovocným náznakom. Skóre kávy: 84 Acidita: stredná Stupeň praženia: stredné Spracovanie: Natural Príprava: espresso, moka kanvička Viac informácií
Naša najpredávanejšia káva. Má výrazné a sladké telo s typickými brazílskymi chuťovými tónmi čokolády, orechov a karamelu, s jemným ovocným náznakom. Skóre kávy: 84 Acidita: stredná Stupeň praženia: stredné Spracovanie: Natural Príprava: espresso, moka kanvička Viac informácií
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: HeirloomRegión: Guji, farma Tabe BurkaNadm. výška: 1850 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: jahoda, marakuja, mango, marhuľa, florálne tónyAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Guji je Vaša mimoriadne obľúbená káva a najžiadanejšia je zvlášť v letných mesiacoch. Na farme Tabe Burka v etiópskom regióne Guji vypestovali tento skvost najvyššej kvality grade 1 . Kávovníky tu rastú v lesoch spoločne so star
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: HeirloomRegión: Guji, farma Tabe BurkaNadm. výška: 1850 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: jahoda, marakuja, mango, marhuľa, florálne tónyAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Guji je Vaša mimoriadne obľúbená káva a najžiadanejšia je zvlášť v letných mesiacoch. Na farme Tabe Burka v etiópskom regióne Guji vypestovali tento skvost najvyššej kvality grade 1 . Kávovníky tu rastú v lesoch spoločne so star
Výberová káva / Specialty Coffee Skóre kávy: 87 100% arabikaVarieta: HeirloomRegión: Guji, farma Tabe BurkaNadm. výška: 1850 m n.m.Spracovanie: NaturalTóny: jahoda, marakuja, mango, marhuľa, florálne tónyAcidita: vysoká Stupeň praženia Spôsob prípravy Guji je Vaša mimoriadne obľúbená káva a najžiadanejšia je zvlášť v letných mesiacoch. Na farme Tabe Burka v etiópskom regióne Guji vypestovali tento skvost najvyššej kvality grade 1 . Kávovníky tu rastú v lesoch spoločne so star