Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Blanton’s Gold Edition bola vytvorená pre náročných znalcov, ktorí vediať oceniť jedinečnú jemnosť a uzavretosť chuti whiskey. Táto whisky dozrieva po celý čas iba v jednom sude z bieleho dubu, kde má 62,5%. Whiskey sa následne filtruje do fliaš s výsledným obsahom alkoholu 51,5%. Vyrába sa v obmedzenom množstve. Každá fľaša je ručne označená dátumom fľašovania, číslom sudu, číslom skladu a regálu, kde bola uložená.
Na pamiatku 30. výročia uvedenia rumu Zacapu v roku 2006 vydala Industrias Company z Guatemaly spoločnosť Ron Zacapa 30 Anniversario. Vo veľmi zaujímavej fľaši je intenzívna zmes rumov, ktoré sú v priemere 23 rokov a pred fľaškovaním zreli v rôznych sudoch, vrátane sudov po bourbon, sherry a Moscatel víne.
Balenie Teeling Whisky Trinity Pack 3X0.05L 46% GB (set) je dokonalou voľbou pre milovníkov kvalitnej whisky. Toto exkluzívne balenie obsahuje tri jedinečné varianty Teeling whisky, každú s vlastnou charakteristikou a osobitnou príchuťou. Prvá fľaša v tomto balení je Teeling Single Grain Wine Cask Finish. Táto whisky je vyrobená z výberových jačmenných zŕn a zrela vo vínovom sude, čo jej dodáva mimoriadnu hĺbku a komplexnosť. S obsahom alkoholu 46% a objemom 0,05 l, je ideálna na prejavovanie vašej vyšľa
Whisky Mitchell's Spot mali vždy blízko k vínu a tento Green Spot to ešte viac ukazuje. Bohatá a korenistá, trikrát destilovaná pot-still whisky z Midletonu najskôr dozrieva v sudoch po bourbone a sherry a potom 12 mesiacov dozrieva v sudoch, v ktorých sa skladovalo sýte červené víno Zinfandel zo známeho Chateau Montelena v kalifornskom Napa Valley. Montelenu kúpil Ír Jim Barrett v 70. rokoch minulého storočia a toto vydanie oslavuje spoločné dedičstvo jeho vína a jemnej whisky Midleton. Je bohatá a koren
Vôbec prvá írska whisky vyrobená v kotle s periodickou destiláciou, ktorá dozrieva v súdkoch z Bordeaux! Výber vína Bordeaux je tiež dôležitý - Ch. Léoville Barton nie je len veľmi uznávané grand cru Château, jeho meno pochádza od vinára z írskej vinárenskej spoločnosti Wine Geese Thomasa Bartona. Spoločnosť Léoville Barton dodnes vedú jeho potomkovia. Tento nápoj je oslavou spoločného írskeho dedičstva.
Balblair 15 YO Highland Single Malt je v poradí druhá whisky z kolekcie Balblair. Spočiatku dozrieva v amerických sudoch po bourbone, neskôr je uložená do španielskych dubových sudov, ktoré boli po prvýkrát naplnené. Proces zrenia prebieha po dobu celých 15 rokov. Pri výrobe je zachovaná jej prirodzená farba a ide o čisto nefiltrovanú škótsku whisky.
Prvotriedna rašelinová írska single malt whisky značky Connemara prezentovaná ako jej edícia Distillers Edition. Veľa zemitého a evokujúceho dymu sa snúbi s medovým jačmeňom a šťavnatým jablkom. Áno, áno, máme radi starú dobrú Connemara whisky.
Táto 12 ročná whisky zreje v sudoch z bieleho duba po sherry a má ovocnú a sladkú vôňu, s tónmi tabaku, sušených sliviek, ananásu a drvených mandlí, s nuansami škorice a citrusov. Znalci odhalia vôňu dreva. V sladkej a korenistej chuti cítiť sušené ovocie, koreniny, dub, orechy, sherry a náznaky dymu.
Le Tribute Gin je prémiový španielsky gin, v ktorom sa snúbi tradičná metóda výroby s moderným duchom. Vyrába sa v malom mestečku neďaleko Barcelony v destilérke rodiny Giró, ktorú založili ešte v roku 1835 pôvodne na výrobu alkoholu pre farmaceutický priemysel. Dnes je jednou z najstarších destilériek v Španielsku. Ani po viac ako 185 rokoch sa však rodinnú expertízu s hraním sa s receptúrami a vytváraním vedeckých formúl nezabudlo. Gin Le Tribute je totiž nielen ukážkou rodinného know-how, ale aj silnej
Už sa vám pri popíjaní Bulleit Bourbon stalo, že ste si priali, aby v sebe mala ešte viac raže? Tak máte šťastie, teraz už vyrábajú svoju vlastnú ražnú whisky! Bulleit Rye sa vyrába malo sériovo, v pomere 95 percent raže a 5 percent sladového jačmeňa. Táto absolútne skvostná ražná whisky získala v roku 2013 dvojnásobnú zlatú medailu na svetovej súťaži San Francisco World Spirits Competition.
“The Rum Factory Oloroso Cask” je založený na vybranej zmesi najkvalitnejších barbadoských rumov, ktoré dozrievali minimálne 8 rokov sudoch po bourbone. Tento rum potom dozrieva 6 -9 mesiacov sudoch po Oloroso. Je to symfónia, v ktorej sa ovocie, dub a dlhé zrenie vzájomne perfektne dopĺňajú. Farba je rustikálne bronzová s tmavšími zlatými odleskami. TheRum Factory–DOUBLE CASK COLLECTION ponúka jedinečný rumový štýl s výnimočným charakterom, za ktorým stojí “Continental Aging”.
Vyrobené z kvalitného a exkluzívneho výberu hrozna Quebranta, Albilla, Italia, Torontel a Moscatel, storočných odrôd v terroir Tacama. Peruánske pisco, ktorého meno sa prekladá ako diabol Andy . Vyrobené z hrozna pestovaného v viniciach Tacama v regióne Ica Peru, je to ocenené pisco plné ovocnej chuti. Demonio de los Andes má svoju vlastnú históriu. Tacama sa rozhodol použiť názov jednej z najznámejších figúr v dobývaní španielskeho Peru - Francisco de Carvajal.
Calvados Boulard X.O. je charakteristický pre svoju jantarovú farbu a svoju bohatú a ucelenú chuť plnú pražených mandlí a zrelých jabĺk. Vyrába sa destilácou skvaseného jablčného muštu. Podľa francúzskych zákonov musí zrieť najmenej dva roky v dubových sudoch. Calvados Boulard X.O. sa vyrába výhradne z rôznych zmesí Pays d'Auge vo veku 8 až 20 rokov. Vytvorenie tohto perfektného calvadosu si vyžaduje starostlivý výber zmesí a ich správnu kombináciu v rôznych pomeroch.
Ron Espero Extra Añejo XO je mix najlepších veľmi starých dominikánskych rumov - min. 12 a 18 rokov mixovaných procesom solera s rumami od 6 do 12 rokov z Barbadosu, Jamajky, Trinidadu a Guyany. Daný jedinečný mix vytvára typickú jemnosť a sladkosť rumov mixovaných solerou, ovocný buket typický pre dobre dozreté rumy a celkovú dokonalosť zmesi týchto jedinečných prvkov známych u karibských rumov.
Ron Espero Ultimo je rum, ktorý bol namiešaný iba z toho najlepšieho, čo dokáže značka Espero verejnosti ponúknuť. Ide o blend 15 rôznych solera a ročníkových rumov pochádzajúcich z Dominikánskej republiky, Jamajky, Barbadosu, Trinidadu a Guyany.