Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Značka Highball Express mieša vyzreté rumy z Panamy, Nikaraguy, Jamajky, Dominikánskej republiky, Barbadosu a Trinidadu. Každý rum od tejto značky má vo svojom srdci ako základ špecifický vyzretý rum, do ktorého sa primiešavajú ďalšie na vytvorenie tónov komplexnosti a rozžiarenia.V srdci tejto zmesi je 18-ročný rum z Trinidadu. Pridaním zrelých rumov z Guyany, Dominikánskej republiky, Barbadosu a Jamajky vznikla dokonalá päť dielna zmes s charakterom plnej chuti kakaa, vanilky a drevitého korenia.
Naším poslaním je vziať každého na cestu do Čierneho lesa všetkými zmyslami. Gin V-SINNE je vyrobený s láskou ručne. Dokonca aj štítok na zadnej strane každej fľaše je písaný rukou. Z celkovo 31 tajných ingrediencií sa pri vychutnávaní nahromadí neporovnateľná aróma a nechá roztancovať vaše ZMYSLY.
Okvetné lístky ruží a jahody sa spájajú s kyslými čerstvými malinami a borievkou. Náznaky sladkého drievka a koreňa angeliky sa víria, zatiaľ čo korenisté arómy škorice a koriandra sa miešajú s osviežujúcimi tónmi slnečných citrusových plodov. Najlepšie podávame s ľadom a vychladeným tonicom. Ozdobte plátkom ružového grapefruitu a lístkami čerstvej mäty.
Nádherne elegantný Yuzu sa stretáva s mandarínčinou. Spolu tvoria základ našich jedinečne sviežich ginových likérov: komplexné spojenie jemnej kyslosti, jemnej sladkosti a nádychu horkosti. Starostlivo vybrané rastlinné látky sú destilované s maximálnou starostlivosťou v jednom z najstarších liehovarov v krajine. To vytvára jedinečnú chuť Kakuzo. Jeho ďaleký východný temperament sa najlepšie prejaví na ľade, ako úhľadné podanie alebo v spoločnosti Tonic Water.
Ferdinand's Saar Dry Gin je skvelý borievkový destilát z oblasti Sárska v Porýní-Falcku neďaleko regiónu Mosel. Rafinovaný výber vynikajúcich rastlinných látok, od borievky, citrónového tymiánu, trnky, šípky, dule a rubínu, a pridanie VDP bridlicového rizlingu zaručujú vzrušujúci chuťový profil, ktorému milovníci ginu neodolajú.
Náraz štipľavej rebarbory sa mieša s horkosladkou brusnicou a vytvára svieži a ovocný gin. Vôňa šťavnatého grapefruitu a čerstvých jahôd krúži v nose, zatiaľ čo borievka sa v ústach mieša s koriandrom a sladkým koreňom kosatca a zanecháva suchý pretrvávajúci záver. Najlepšie podávame s ľadom a vychladeným tonicom. Ozdobte mrazenými jahodami a uhorkou.
Grapefruit a rozmarín sú dve suroviny, ktoré by konzervatívni milovníci destilátov hľadali v gine len horko ťažko. Akonáhle ale túto novinku z dielne Tanqueray prvýkrát ochutnáte, dosť možno prídete na to, že to nie je až taký zlý nápad. Keď sa totiž spoja kvalitné suroviny s rodinnou tradíciou, ktorú Tanqueray fungujúca už od roku 1830 reprezentuje, nemôže vzniknúť nič zlé. Tento ľahký osviežujúci gin vzniknutý po štvornásobnej destilácii si zamilujete pre jeho jemnú a vyváženú chuť, ktorej okrem borievk
Botanicals prémiových ginov Ampersand Blueberry Flavour pochádzajú zo slnečného Španielska, no destilujú sa v Anglicku. Botanicals: borievka, čučoriedky, maliny, koriander, angelika, korenie, koreň kosatca, citrónová kôra, pomarančová kôra atď.
Amuerte Coca Leaft Gin sa okrem iného destiluje z listov peruánskej koky. Listy koky sa v minulosti používali v ríši Inkov na boj proti hladu a chorobám.Tento gin sa vyrába už vo štvrtej generácii.Nový druh ginu, ktorý nám má pripomenúť, že smrť nie je nikdy ďaleko a život si treba užívať plnými dúškami. Dizajn fľaše vytvorili Havi Cruz a Adrian Dominguez, je pokrytá 24 karátovým plátkovým zlatom.
Big Gino May Chang je gin s Litsea cubeba, vždyzelená tropická rastlina, patriaca do čeľade Lauraceae, pestovaná v Japonsku. May Chang znamená volanie anjela. Rastlina je dobre známa v aromaterapii pre svoje zdravotné vlastnosti. Sladký a osviežujúci Big Gino May Chang je gin, ktorého chuť pripomína živosť limetky a yutzu.
Bombay Sapphire Premier Cru Murcian Lemon je malosériový gin, ručne vyrábaný na oslavu najlepších prírodných chutí tých najvybranejších citrusov Murcie. Citróny Murcian Fino, mandarínky a sladké pomaranče výnimočnej kvality z udržateľného zdroja sú ručne zbierané a ručne lúpané z neskorého zberu, kedy sú ich arómy a chute najintenzívnejšie.
Na jeseň roku 2000 liehovar Glencadam mlčal. Toto ticho trvalo tri roky až do jesene 2003, keď liehovar vrátil do života liehovarnícky závod Angus Dundee. Glencadam 13 Years Old The Re-awakening bol vytvorený na počesť znovuotvorenia pred 13 rokmi.
Plný a vyvážený bourbon, zároveň svieži, sladký a dymový, s bohatým a zaobleným pocitom v ústach, Longbranch je výsledkom spolupráce medzi majstrom destilátora z divokých moriek Eddiem Russellom a kreatívnym riaditeľom značky – oceneným hercom Matthewom McConaugheyom.
10. januára 2019 sa desať zapečatených sudov Camus Cognac dostalo po 45 dňoch plavby na palube plachetnice De Gallant do Bridgetownu na karibskom ostrove Barbados. Záver tohto výletu po mori však nebol koncom príbehu. V skutočnosti to znamenalo začiatok ďalšej cesty. Po roku a pol ďalšieho dozrievania v tropickom podnebí - v starostlivosti majiteľa Foursquare a Master Distiller Richarda Sealeho - uzavrela jedinečná Camus Caribbean Expedition Cognac proces dvojitého dozrievania.
Produkcia japonskej whisky je spojená s menom Masataka Taketsuru, ktorý v rokoch 1918 až 1920 praxoval v škótskych liehovaroch. Po návrate do Japonska ho zamestnal Shinjiro Torii, zakladateľ spoločnosti Suntory, v podnikovom liehovare Yamazaki, odkiaľ sa po štyroch rokoch vydala do sveta prvá whisky.