Bottle-store - Obľúbený eshop s alkoholom, široký výber alkoholických nápojov a vína
Limitovaná edícia rumu Rammstein 2021 predstavuje rumy z Jamajky, Trinidadu a Guayany, ktoré zreli v sude po lahodnom francúzskom koňaku. Limitovaná edícia Rumu Rammstein je zaujímavým vylepšením toho pôvodného. Bolo vyrobených len 3989 fliaš.
Sadashi, čo v japončine znamená ambiciózny, dokonale reprezentuje tento špičkový výraz – zmes z oblasti Niigata s miestnym dozrievaním v dubových sudoch Mizunara. Táto zmes whisky (50 % sladu, 50 % obilia) najskôr dozrieva v sudoch po sherry a bourbone s jemným záverom v dubových sudoch Mizunara, aby sa odhalila jej korenistá povaha.
Vanua Rum je vyrobený z ručne rezanej cukrovej trstiny, ktorá rastie na obzvlášť úrodnej a minerálne bohatej pôde. Zreje 3 až 5 rokov a je fľaškovaný do ručne vyrábaných fliaš, ktoré sú zdobené tenkou lankovou strunou.
TOISON sa vyrába maceráciou borievok, kvetov a bylín s obilným spiritom v prvotriednom destilačnom zariadení Holstein. Gin následne odpočíva v starožitných kameninových nádobách z bývalého Československa. Jemnosť, ľahkosť, vyladenosť chutí no zároveň výnimočná sila radí TOISON k prémiovým ginom.
Ron Esclavo XO je číslo tri z rady Esclavo a je to zmes 23-ročného rumu. Ron Esclavo je rad rumov zrejúcich systémom solera z Dominikánskej republiky vytvorený spoluprácou firmy Oliver & Oliver a 1423. Systém solera je proces vyzrievania alkoholu, pri ktorom sa zmieša alkohol s rôznym vekom pyramídovým systémom. Výsledný produkt je zmes rokov.
Ron Eslavo XO Islay Whisky Finish je prémiový rum značky Ron Esclavo vyrobený z čerstvej šťavy a melasy iba tej najlepšej cukrovej trstiny z . Ide o zmes rumov dozrievajúcich za tropických podmienok v amerických a francúzskych dubových sudoch po dobu 12 až 15 rokov. Následne zmes zreje za kontinentálnych podmienok 9 mesiacov v sudoch po Islay whisky, ktoré mu dodávajú príjemné dymové tóny. Ide o ultra limitovanú edíciu fľašovanú v auguste 2020 a bolo vyrobených iba 1821 fliaš.
V spolupráci s rockovými hudobníkmi dánska spoločnosť 1423 World Class Spirits prišla s destilátom, ktorý vzdáva hold skupine. Logo kapely bolo do dizajnu integrované kreatívnym, dekoratívnym spôsobom. Vnútri elegantnej, modernej fľaše sa nachádza melasový rum z Karibiku, ktorý svieti jantárovo až zlatohnedo.
Glen Turner Heritage Double Cask je jednosladová škótska whisky, ktorá sa vyrába v srdci škótskej Vysočiny. Whisky dozrieva v dvoch druhov sudov; po prvom dozrievaní sa naplní do sudov z portských vín v Master Distiller Graham Coull.
Paul John Edited je pre výnimočných. Do výroby tohto Single Maltu sme vložili všetko svoje majstrovstvo. Nádych rašeliny bol šikovne vytvorený z diskrétne vybraných profilov sudov. Všetko pre potešenie skutočného znalca whisky. Vypočujte si, ako more pri Goe rozpráva svoje vlastné príbehy bez úprav.
V roku 2019 írska značka Teeling Whiskey vydala špeciálnu edíciu Small Batch Collaboration, zrejúcu v sudoch po Plantation Rume. Alexandre Gabriel si vybral Stiggins’ Fancy Pineapple Rum, aby podstúpil finálne zrenie v 200-litrových dubových sudoch, v ktorých bola predtým skladovaná rašelinová single malt írska Teeling Whiskey. Mierny stupeň rašeliny dodáva nádherne vyvážený tón dymu, výrazný, ale harmonický spolu s ovocným rumom. Stiggins' Fancy Smoky Formula dodáva kokteilom nečakaný nádych a odhaľuje i
Jednodruhová whisky z oblasti Lowland, ktorá zreje v troch rozlišných sudoch. Sú to sudy Pedro Ximenéz sherry, sudy po bourbone a následne sudy po oloroso sherry. Auchentoshan Three Wood je výrazná, trikrát destilovaná whisky.
Barbados 8 YO Rum pochádza z Foursquare Distillery a vyrába sa na báze melasy. Rum zreje v ex-bourbonových sudoch vyrobených z amerického bieleho dubu. Oveľa viac ako len názov značky, 1731 predstavuje nový pohľad na rum, prináša skvelé chute z rôznych storočí priamo do pohára. Rad Regional Blends a Single Origin Rums zahŕňa rumy od Strednej Ameriky až po špičku juhoamerického kontinentu.
Rum Trinidad Barbados Jamaico XO British West Indies Rum sa vyrába na báze melasy a destiluje sa v tradičných kolónových destilačných prístrojoch. Rum zreje v ex-bourbonových sudoch vyrobených z amerického bieleho dubu. Oveľa viac ako len názov značky, 1731 predstavuje nový pohľad na rum, prináša skvelé chute z rôznych storočí priamo do pohára. Rad Regional Blends a Single Origin Rums zahŕňa rumy od Strednej Ameriky až po špičku juhoamerického kontinentu. Každé plnenie do fliaš ponúka osobitý charakter,
Cane Island Cuba Caribbean Aged Rum Gran Anejo je zmesou rumov z rôznych neznámych liehovarov. Tento rum je destilovaný metódou kolónovej destilácie a zreje 3-5 rokov v sudoch z amerického bieleho dubu.
The Deadhead 10 Years Old je špeciálna limitovaná edícia. K 10. výročiu toto plnenie do fliaš vytvoril master blender liehovaru rumu. Destilát zreje 10 rokov v dubových sudoch.