Bio zmes korenia Lebensbaum Aglio e Olio. Cesnak a olej. Čo už do značnej miery pokrýva základné zložky tohto klasického talianskeho jedla. Pridali sme nejaké paradajky a stredomorské bylinky, ako je bazalka a tymian. Všetko, čo potrebujete, sú špagety a kvalitný olej – Lebensbaum pridáva štipku talianskeho buonissima úplne sám. Použitie: Na 2 polievkové lyžice oleja použite 1 mierne navŕšenú lyžičku alebo na 400 g paradajkovej passaty 2 mierne navŕšené čajové lyžičky. Ingrediencie: Cesnak*, paradajka
Od raňajkového vajíčka po mrkvovú polievku. Pestrá paleta 13 bylín a zeleniny je nevyhnutným prínosom pre výdatnú kuchyňu.
Malé, guľaté plody koriandra majú korenistú, orieškovú chuť, a preto sú úplne iné od čerstvého koriandra.
Škorica a cukor - to je všetko, čo je naozaj potrebné na dokončenie sladkých jedál behom mihnutia oka a vyvolanie spomienok na detstvo. Naša zmes je vhodná aj na teplé nápoje.
Na dochutenie tvarohových alebo jogurtových dipov, tvarohového syra a ďalších.
Pravá bourbonská vanilka so svojou jemnou, sladkou vôňou charakterizuje voňavý bourbonový vanilkový cukor.
Pre pikantné a korenené jedlá, chilli con carne, salsa, kari a ďalšie.
Chuť: Jemná, ovocná - s jemnými tónmi pomarančového kvetu a medu.
Náš grilmajster robí česť svojmu menu: Ako potieranie alebo marináda šikovne premení tmavé aj svetlé mäso na pikantné pochúťky. A zamiešaný do kečupu vykúzli sofistikovanú barbecue omáčku vďaka káve, paprike a čiernemu rascu. Skutočne majstrovské.
Na cestoviny, olej, paradajkovú omáčku, predjedlá a ďalšie.
Na ochutenie tekvicovej polievky, duseného mäsa, tekvice v rúre a pod.