Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou. Pena ražného piva je hustá a smotanová.
Tento produkt je pre Veľkú noc 2024 VYPREDANÝ, ďakujeme za pochopenie! Objednávky prijímame do VYPREDANIA ZÁSOB. Ďakujeme za pochopenie :-) Miešaný nápoj z piva, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované.
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého chmeľu.
Stút barikovaný na dubovom dreve, ktoré predtým bolo v dlhom kontakte s whisky. Tým získalo pivo vo vôni tóny vanilky i samotnej whisky. Je to tmavé pivo s výraznou plnou chuťou, ktorá bola vyladená pomocou ôsmich druhov sladov. Pražený jačmeň dodáva čokoládové tóny a zároveň temne hnedú penu. Horkosť je zvolená tak, aby neprekryla, ale naopak doplnila charakter tohto jedinečného Stoutu.
Pivo doplnené jemným chuťovým tónom miestneho Kyjovského medu. Pozitívne pôsobí nielen na chuťové poháriky, ale aj vďaka šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje príjem živín o vitamíny a antioxidanty, ktoré sú v mede obsiahnuté.
Medové ochutené pivo, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvarený ležiak v kombinácii s kyjovským medom. Výsledkom je pivná lahôdka s príjemnou medovou farbou a chuťou, ktorá je predurčená na priateľské posedenie. Pivo doplnené jemným chuťovým tónom miestneho Kyjovského medu. Pozitívne pôsobí nielen na chuťové poháriky, ale aj vďaka šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje príjem živín o vitamíny a antioxidanty, ktoré sú v mede obsiahnuté.
Ležiak s jemne korenenou sladovou chuťou pochádzajúcou z mníchovských sladov a decentným náznakom praženej chuti karamelového sladu. Chuť je vyvážená horkosťou žateckých chmeľov.
Dopplebock je pivo zlatej farby, ktorého prednosťou je výrazná chuť sladu. Chmeľ pozvoľne doznieva. Výrazné tóny chutinenechajú pochybovať o vysokom obsahu alkoholu tohto pivného špeciálu. Tento tekutý chlieb varili už od 18. storočiamnísi v Bavorsku na prekonanie štyridsaťdňového pôstu pred Veľkou nocou.
Medové ochutené pivo, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvarený ležiak v kombinácii s kyjovským medom. Výsledkom je pivná lahôdka s príjemnoumedovou farbou a chuťou, ktorá je predurčená na priateľské posedenie. Pivo doplnené jemným chuťovým tónom miestneho Kyjovského medu. Pozitívne pôsobí nielen na chuťové poháriky, ale aj vďaka šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje príjem živín o vitamíny a antioxidanty, ktoré sú v mede obsiahnuté.
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť Žateckého poloraného červeňáka.
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť Žateckého poloraného červeňáka.
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou. Pena ražného piva je hustá a smotanová.
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého chmeľu.
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť Žateckého poloraného červeňáka.