Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého chmeľu.
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého chmeľu. Hodí sa k hovädziemu gulášu.
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť Žateckého poloraného červeňáka.
Stále platí, že od prvého do posledného dúšku je toto pivo urobené osvieženie. Novinkou ale je, že zmenou zloženia a výrobného postupu sme docielili pivo, v ktorom je podľa laboratórnych rozborov obsah lepku nižší ako 20 mg/l. To znamená, že náš neprekonateľný nápoj na uhasenie smädu si počas horúceho letného dňa môžu vychutnať aj ľudia s neznášanlivosťou lepku. Tí, aj všetci ostatní zaiste ocenia tiež výraznú chmeľovú arómu a bohaté ovocné tóny zaisťujúce ideálne letné osvieženie.
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého chmeľu. Hodí sa k hovädziemu gulášu.
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť Žateckého poloraného červeňáka.
Americký svetlý ale sa stal ikonou remeselných pivovarov v Amerike v osemdesiatych rokoch minulého storočia. Toto pivo vyniká výraznou horkou chuťou, ktorá je pre tento pivný štýl typická, rovnako ako výrazná chmeľová vôňa chmeľu Mosaic, ktorého horkosť postupuje od prvého dúšku po posledný lok. Hodí sa k pikantným pokrmom a burgerom.