Vidiecka terina s originálnou chuťou a jemne vylepšená príchuťou korenia Piquillo a Chorizo Teriny - tradičný francúzsky pokrm pripravovaný pečením nahrubo pomletého mäsa. Za základ obvykle slúži bravčové mäso, ku ktorému sa pridáva napr. zverina, kačacie či teľacie mäso, ktoré môže byť marinované v zmesi byliniek a vína, často kombinované s koreninami alebo s ovocím – jablkami, figami, slivkami, gaštanmi, hrozienkami či s hríbikmi alebo pálivou paprikou espelette. Vyrobené vo Francúzsku, Godard. Objavt
Lahodná husacia nátierka od francúzskeho špecialistu na husacie a kačacie výrobky najvyššej kvality s množstvom ocenení z veľtrhov a výstav. Užite si večeru s francúzskym nádychom. Ideálna je na bagetku s cibuľovým čatní. Vyrobené vo Francúzsku, Godard.
Hľadáte niečo výnimočné na oslavu alebo večerné posedenie s partnerom alebo priateľmi? Skúste jednu z najznámejších francúzskych delikates, kačacie pečienky foie gras. Stačí dať jemné plátky na nakrájanú bagetku, posypať kvalitnou morskou soľou a troškou korenia, prípadne doplniť cibuľovým konfitom alebo ovocím, ako je figa, hruška či hrozno a máte pripravený výnimočný zážitok s chuťou Francúzska. Pohár francúzskeho červeného vína už len krásne doplní atmosféru. Sud-Ouest je chránené označenie pôvodu tej
Husacie pečienky Foie Gras stoja na vrchole gastronomického rebríčka francúzskych mäsových produktov. Je to najmä preto, že chov husí pri dodržaní striktných pravidiel je náročnejší a finančne nákladnejší ako napr. chov kačiek, husí je nepomerne menej ako kačiek a husacie pečienky sú tak na trhu výnimočnejšie ako kačacie. To všetko sa odráža aj vo vyššej cene husacích pečienok. Godard za svoje produkty získal už desiatky ocenení, pričom na súťažiach sa nehodnotí len kvalita produktu samotného, ale zohľadň
Konfity sa používajú v hotových jedlách ako príloha k pečenému alebo grilovanému mäsu a rybám, v predjedlách k tvrdým syrom, k mäsovým nátierkám, terinám, rilletom, či pečienkám foie gras. Vyrobené vo Francúzsku, Godard.