Sýta farba čokolády naznačuje intenzitu chuti. Arcango sa pripravuje z vybranej zmesi kakaových bôbov. Drevité a korenisté tóny, ktoré čokoláde dodávajú bôby z Afriky, dopĺňajú tóny ovocia (napr. grapefruitu) a kvetov vďaka bôbom zo Strednej Ameriky. V dochuti je cítiť horkosť kakaa a tóny praženej kávy. Michel Cluizel vytvoril v roku 2021 nové vydanie s množstvom nových receptov. Dôraz kladie na každý krok výroby čokolády. Získal ocenenia na medzinárodných súťažiach za svojho predchodcu Michel Cluizel Gr
Čokolády sú súčasťou degustačnej sady: Mangaro Noir 65% El Jardín 69% Los Ancones Noir Bio 67% Vila Gracinda Noir 67% Mokaya Noir Bio 66% Riachuelo 70% Čokolády získali množstvo medailí na medzinárodných súťažiach. Zloženie: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové maslo), nerafinovaný trstinový cukor, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku. Výnimočná kvalita zložiek. Dokonca si dal patentovať ochrannú známku Nobles Ingredients (alebo ušľachtilé, vznešené ingrediencie ), čo v pr