Potreby pre záhradkárov a ľudí, ktorí sa radi venujú pestovaniu. Všetko pre vaše hospodárstvo, chov, pestovanie a záhradu nájdete u nás ✔.
NaCalit® PORE-TEC je sodno-vápenatý granulovaný bentonit najvyššej kvality. NaCalit® PORE-TEC zabezpečuje odstránenie neskoršie reagujúcich bielkovín a ostatných rušivých látok aj v prostredí s vysokým pH, resp. s nižším obsahom kyselín. Po aplikácii sa vytvára jedinečná zrazenina, ktorá úplne vypadne z nápoja, čo je dôležité pri ošetrení ovocných štiav a sladkých rezerv. Pri čírení sa najčastejšie používa v kombinácií s kremičitým sólom a kladne nabitým číriacim prípravkom na podporu flokulácie zákalov.
NaCalit® PORE-TEC je sodno-vápenatý granulovaný bentonit najvyššej kvality. NaCalit® PORE-TEC zabezpečuje odstránenie neskoršie reagujúcich bielkovín a ostatných rušivých látok aj v prostredí s vysokým pH, resp. s nižším obsahom kyselín. Po aplikácii sa vytvára jedinečná zrazenina, ktorá úplne vypadne z nápoja, čo je dôležité pri ošetrení ovocných štiav a sladkých rezerv. Pri čírení sa najčastejšie používa v kombinácií s kremičitým sólom a kladne nabitým číriacim prípravkom na podporu flokulácie zákalov.
NaCalit® PORE-TEC je sodno-vápenatý granulovaný bentonit najvyššej kvality. NaCalit® PORE-TEC zabezpečuje odstránenie neskoršie reagujúcich bielkovín a ostatných rušivých látok aj v prostredí s vysokým pH, resp. s nižším obsahom kyselín. Po aplikácii sa vytvára jedinečná zrazenina, ktorá úplne vypadne z nápoja, čo je dôležité pri ošetrení ovocných štiav a sladkých rezerv. Pri čírení sa najčastejšie používa v kombinácií s kremičitým sólom a kladne nabitým číriacim prípravkom na podporu flokulácie zákalov.
NaCalit® PORE-TEC je sodno-vápenatý granulovaný bentonit najvyššej kvality. NaCalit® PORE-TEC zabezpečuje odstránenie neskoršie reagujúcich bielkovín a ostatných rušivých látok aj v prostredí s vysokým pH, resp. s nižším obsahom kyselín. Po aplikácii sa vytvára jedinečná zrazenina, ktorá úplne vypadne z nápoja, čo je dôležité pri ošetrení ovocných štiav a sladkých rezerv. Pri čírení sa najčastejšie používa v kombinácií s kremičitým sólom a kladne nabitým číriacim prípravkom na podporu flokulácie zákalov.
Mostgelatine CF je kombinovaný, tekutý prípravok zo želatíny, vyziny a PVPP. Používa sa na priame ošetrenie rmutu a muštu. Redukuje celkový obsah polyfenolov a podporuje sedimentáciu pri odkalovaní. Vzhľadom na to, že je kvapalný umožňuje bezproblémovú a jednoduchú aplikáciu aj počas spracovateľských špičiek a uľahčuje prvé kroky pri tvorbe vysokokvalitného vína.
Mostgelatine CF je kombinovaný, tekutý prípravok zo želatíny, vyziny a PVPP. Používa sa na priame ošetrenie rmutu a muštu. Redukuje celkový obsah polyfenolov a podporuje sedimentáciu pri odkalovaní. Vzhľadom na to, že je kvapalný umožňuje bezproblémovú a jednoduchú aplikáciu aj počas spracovateľských špičiek a uľahčuje prvé kroky pri tvorbe vysokokvalitného vína.
Mostgelatine CF je kombinovaný, tekutý prípravok zo želatíny, vyziny a PVPP. Používa sa na priame ošetrenie rmutu a muštu. Redukuje celkový obsah polyfenolov a podporuje sedimentáciu pri odkalovaní. Vzhľadom na to, že je kvapalný umožňuje bezproblémovú a jednoduchú aplikáciu aj počas spracovateľských špičiek a uľahčuje prvé kroky pri tvorbe vysokokvalitného vína.
Mostgelatine CF je kombinovaný, tekutý prípravok zo želatíny, vyziny a PVPP. Používa sa na priame ošetrenie rmutu a muštu. Redukuje celkový obsah polyfenolov a podporuje sedimentáciu pri odkalovaní. Vzhľadom na to, že je kvapalný umožňuje bezproblémovú a jednoduchú aplikáciu aj počas spracovateľských špičiek a uľahčuje prvé kroky pri tvorbe vysokokvalitného vína.
MetaGum® je špeciálne pripravená zmes vysoko esterifikovanej kyseliny metavínnej a arabskej gumy. Tieto dva vzájomne previazané komponenty umožňujú dlhodobú stabilitu vína voči kryštalickým zákalom. Vysokomolekulárne látky – vysoko esterifikovaná kyselina metavínna a ľahko rozpustná arabská guma – zabraňujú tvorbe kryštálov vo vínach. Dlhodobé zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa (hydrogénvínnanu draselného) a vínanu vápenatého.
MetaGum® je špeciálne pripravená zmes vysoko esterifikovanej kyseliny metavínnej a arabskej gumy. Tieto dva vzájomne previazané komponenty umožňujú dlhodobú stabilitu vína voči kryštalickým zákalom. Vysokomolekulárne látky – vysoko esterifikovaná kyselina metavínna a ľahko rozpustná arabská guma – zabraňujú tvorbe kryštálov vo vínach. Dlhodobé zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa (hydrogénvínnanu draselného) a vínanu vápenatého.
Špeciálne spracované bunkové steny kvasiniek a polysacharidov na zlepšeniesenzorického profilu a mouthfeel efektu vína.
Špeciálne spracované bunkové steny kvasiniek a polysacharidov na zlepšeniesenzorického profilu a mouthfeel efektu vína.
Manno Release je prípravok na extrakciu stabilizačných a senzorických mannoproteínov. Skladá sa zo špecifických stien kvasinkových buniek v kombinácii s β-glukanázovým enzýmom. Glukanáza účinne uvoľňuje mannoproteíny z bunkovej steny kvasiniek do muštu/vína počas alkoholového kvasenia. Takýmto spôsobom je možné docieliť sur-lies efekt počas fermentácie, čiže v oveľa skoršom čase ako pri tradičnej sur-lies metóde.