Potreby pre záhradkárov a ľudí, ktorí sa radi venujú pestovaniu. Všetko pre vaše hospodárstvo, chov, pestovanie a záhradu nájdete u nás ✔.
Kvasinky určené na prekvášanie muštov z aromatických odrôd. Oenoferm® Bouquet F3 sú aktívne suché vínne kvasinky známe svojimi vlastnosťami, ktoré podporujú vôňu bielych vín.
Oenoferm® Belle Arome F3 sú špeciálny kmeň kvasiniek Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae navýrobu bielych vín moderného štýlu so širokou paletou aróm.
Oenoferm® Belle Arome F3 sú špeciálny kmeň kvasiniek Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae navýrobu bielych vín moderného štýlu so širokou paletou aróm
Oenoferm® Belle Arome F3 sú špeciálny kmeň kvasiniek Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae navýrobu bielych vín moderného štýlu so širokou paletou aróm
Oenoferm® Be-Red je suchá čistá kultúra kvasiniek pre farebné intenzívne a štruktúrované červené vína. Kmeň Oenoferm Be-Red je vhodný najmä pre rmuty dlho zrejúcich červených vín, ktoré budú následne zrieť v dubových sudoch a sú charakterizované svojim mohutným telom
Oenoferm C2 je aktivná suchá kvasinka na fermentáciu na báze ovocia, hrozna a škrobu. Tento kmeň zaisťuje fermentáciu aj v náročných podmienkach. Vysoká tolerancia alkoholu a stredné nároky na živiny charakterizujú tieto kvasinky.
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v 225 l (barikovom sude) uvoľní 22 mg SO2 /1 l1 tableta v 600 l uvoľní v prepočte 8 mg SO2 / 1 l1 tableta v 1.000 l uvoľní v prepočte 5 mg SO2 / 1 l
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v 225 l (barikovom sude) uvoľní 22 mg SO2 /1 l1 tableta v 600 l uvoľní v prepočte 8 mg SO2 / 1 l1 tableta v 1.000 l uvoľní v prepočte 5 mg SO2 / 1 l
OenoRed sa používa na zaokrúhlenie chuti a zvýšenej farebnej stability červených vín. Je to prírodný kvasinkový derivát a obsahuje vysoký podiel komplexných polysacharidov z bunkových stien predovšetkým z manózy a glukózy získaných špeciálnym rafinačným procesom.
OenoPur® je práškový prípravok k preventívnemu ošetreniu muštu. Je zložený z vysoko čistej celulózy, PVPP, želatíny a minerálnych adsorbentov. Ľahko sa rozptyľuje a môže sa priamo aplikovať do muštu. OenoPur® dobre sedimentuje a tak vytvára dobré podmienky pre čo najlepšie oddelenie kalov. OenoPur odstraňuje prebytočné a pre víno negatívne účinkujúce polyfenoly už v štádiu muštu.
OenoPur® je práškový prípravok k preventívnemu ošetreniu muštu. Je zložený z vysoko čistej celulózy, PVPP, želatíny a minerálnych adsorbentov. Ľahko sa rozptyľuje a môže sa priamo aplikovať do muštu. OenoPur® dobre sedimentuje a tak vytvára dobré podmienky pre čo najlepšie oddelenie kalov. OenoPur odstraňuje prebytočné a pre víno negatívne účinkujúce polyfenoly už v štádiu muštu.
OenoPur® je práškový prípravok k preventívnemu ošetreniu muštu. Je zložený z vysoko čistej celulózy, PVPP, želatíny a minerálnych adsorbentov. Ľahko sa rozptyľuje a môže sa priamo aplikovať do muštu. OenoPur® dobre sedimentuje a tak vytvára dobré podmienky pre čo najlepšie oddelenie kalov. OenoPur odstraňuje prebytočné a pre víno negatívne účinkujúce polyfenoly už v štádiu muštu.
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené použitie). Je určený nielen na jednoduché odkyslenie, ale hlavne na dvojité podvojné odkyslenie vína kedy sa odstráni nielen kyselina vínna, ale i kyselina jablčná.
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené použitie). Je určený nielen na jednoduché odkyslenie, ale hlavne na dvojité podvojné odkyslenie vína kedy sa odstráni nielen kyselina vínna, ale i kyselina jablčná.
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené použitie). Je určený nielen na jednoduché odkyslenie, ale hlavne na dvojité podvojné odkyslenie vína kedy sa odstráni nielen kyselina vínna, ale i kyselina jablčná.