Online potraviny | Čerstvé a chutné každý deň | Skvelé lokálne potraviny na klik od vás | Doručenie zadarmo | Farmárske potraviny a výrobky
Tymian je pôvodom z oblasti Stredomoria. Dnes sa táto bylinka využíva ako korenie najmä v južnej a východnej Európe. Tymian má príjemnú aromatickú vôňu a korenistú chuť. Ako jedna z mála bylín tymian nestráca svoju chuť ani pri dlhom a pomalom varení.
Poctivé farmárske kurča je chované tradične netradičným spôsobom na slamenej výstelke, bez použitia antibiotík či rastových hormónov. Také je naše kukuričné kura rady Prémium, ktoré je v ponuke celé alebo diely.
Poznáte to! Klasický nedeľný obed sa zmení na bitku o pečené kuracie stehno. Našim kurencom nohy navyše nenarastú, ale my máme riešenie na všetko. Farmárske kuracie stehná si zakúpite v balení po 2 ks
Poctivé farmárske kurča je chované tradične netradičným spôsobom na slamenej výstelke, bez použitia antibiotík či rastových hormónov. Také je naše kukuričné kura rady Prémium, ktoré je v ponuke celé alebo diely.
Poctivé farmárske kurča je chované tradične netradičným spôsobom na slamenej výstelke, bez použitia antibiotík či rastových hormónov. Také je naše kukuričné kura rady Prémium, ktoré je v ponuke celé alebo diely.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Farmárske morčacie krídla sú vďaka svojej veľkosti a mäsitosti vhodné do polievok ale aj na pečenie.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Farmárske morčacie krky sú vďaka svojej veľkosti a mäsitosti vhodné do polievok ale aj na pečenie.
Mäso z morky domácej je považované za veľmi kvalitné. Morčacie mäso má bledoružovú farbu, veľmi jemnú chuť a obsahuje až päťkrát menej tukového cholesterolu ako mäso veľkých zvierat.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Mäso z morčacích stehien má tmavšiu farbu a je hutnejšie. Aj napriek tomu, že si vyžaduje dlhšiu prípravu, je veľmi chutné.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Mäso z morčacích stehien má tmavšiu farbu a je hutnejšie. Aj napriek tomu, že si vyžaduje dlhšiu prípravu, je veľmi chutné.
Domáci slepačí vývar je nedeľná klasika. Sliepka patrí medzi tzv. ťažšie plemeno mäsového typu. Slepačie mäso sa vyznačuje tým, že je chutné, šťavnaté a čisté. Práve preto je výborným základom do domácich polievok. V ponuke je sliepka celá alebo polená.
Škvarka alebo oškvarok je zvyšok slaniny po vypražení. Na Slovensku aj v dalších krajinách sú škvarky najčastejšie získávané z bravčovej slaniny. Príprava škvarkov môže prebiehať tak, že sa masť s kúskami mäsa nakrája na kocky, ktoré sa následne vhodia na rozpálenú panvicu
Malokarpatská Saláma -je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok vláčny až krehký. Na výrobu 100g Malokarpatskej salámy bolo použitých 120g mäsa.
Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.
Bravčové stehno je najväčším kusom mäsa z ošípanej. Je to pritom mäso zo zadnej časti ošípanej. Stehno sa skladá z horného stehna, bočnej a panvovej oblasti.