Prémiový alkohol z celého sveta, prestížny rum, whiskey, tequila a ďalšie výnimočné nápoje za skvelé ceny.
Navy Yard 4 Year pokračuje v záväzku Privateer vyrábať tradičné rumy z Nového Anglicka s ohľadom na budúcnosť. Navy Yard 4 Year, je destilovaný zo 100% melasy a zreje v nových sudoch z amerického dubu najmenej štyri roky. Prímorské zrenie tohto námorného rumu vytvára plné chute a arómy naplnené duchom severného Atlantiku. Štýl: Tradičný novoanglický rum, suchý, medenej farby, výrazná aróma, zrejúci na dube, plné telo, s mäsitou textúrou V Daiquiri: Dodáva silu, zamatovú textúru a hlboké basové tóny pečiva
Hlavným cieľom pri vytváraní tohto blendu 2 až 6-ročných rumov boli jednoduché ingrediencie, ktoré boli svedomito vyrobené s dôrazom na kvalitu. Keď výrobcovia ochutnávali ich sudy v pivnici, zistili, že ich zrejúce sudy majú potenciál vytvoriť bohatý blend rumu, ktorý je vhodný pre každodenné vychutnávanie. Po starostlivej selekcii sudov rôzneho veku je blend opäť premiestnený do dubových sudov, aby sa dokonale spojil a vytvorili harmonický chuťový profil. Aróma: Sladké tóny lieskových orieškov, pomaranč
Auchentoshan je jedinečný ako škótsky liehovar v tom, že je to jediný liehovar v Škótsku, ktorý 3x destiluje všetku svoju whisky – štýl, ktorý sa viac spája s Írskom ako so Škótskom. Niektorí skutočne nazývajú Auchentoshan írskym liehovarom pôsobiacim v Škótsku. Je tiež dosť nezvyčajné nájsť škótsky liehovar, akým je Auchentoshan, ktorý si celú svoju produkciu vyhradzuje pre single malt; žiadny sa nepredáva na účely miešania. Aróma: Mierne spálená a vosková, nos sa vyvíja s intenzívnymi tónmi čierneho ovo
Neisson Profil 107 Bio je rum zrejúci v dreve z Martiniku. Pre niekoľko z týchto nových fliaš Neisson experimentoval s niekoľkými profilmi opekania nových dubových sudov. Z tohto experimentu bolo vybraných niekoľko profilov, vrátane profilu 107, ktorý bol vybraný pre tuto šaržu. Rum vyrobený z čistej organickej šťavy z cukrovej trstiny teda zreje 20 mesiacov najskôr v starých sudoch po bourbone, potom v sudoch profilu 107. Aróma a Chuť: Má intenzívnu ovocno-korenistú vôňu s nádychom vanilky a sladkého dri
Mhoba Bushfire je čistý rum z trstinovej šťavy destilovaný v kotly. Táto verzia rumu je priklonením sa k juhoafrickej kultúre, kde je Braai (veľké grilovanie) tradíciou. Na grilovanie a údenie mäsa sa používa tvrdé drevo, ako je akácia, ktoré sa nachádza v kríkoch. Aby napodobnili túto konkrétnu chuť, Mhoba sa rozhodli nechať svoj rum dozrieť do sudov obsahujúcich pražené akáciové drevo, vďaka čomu sa môžete priblížiť k Juhoafrickej kultúre prostredníctvom rumu. Tento rum, inšpirovaný tradíciou „“ Braai “
Privateer New England White Rum je biely rum z Nového Anglicka ktorý je aromatický, bohato štruktúrovaný a hlboko ochutený biely rum. Jeho základ tvorí melasa s jedným pôvodom triedy A vyrobená z cukrovej trstiny pestovanej na vulkanickej pôde v Guatemale. Po dlhej, pomalej fermentácii a dvojitej destilácii tento biely rum odpočíva v nerezových tankoch 2 mesiace, aby dozrel. Destilát sa plní do fliaš nefiltrovaný a nesladený, aby si zachoval všetky prirodzené chute a arómy. V chuťovom profile nájdete anan
Miltonduff Artist Collective 2009 zrela 9 rokov vo first-fill ex-bourbon sude. Následne ju v roku 2018 naplnili do fliaš pod vlajkou spoločnosti LMDW ako súčasť edície Artist Collective. Tá sa vyznačuje spoluprácou s rôznymi umelcami, ktorí navrhnú dizajn obalov whisky. Vôňa: Bohatá, komplexná. Mnoho ovocia (najmä hruška a jablko) s vanilkou. Po chvíli na vzduchu sa zvýraznia tóny exotického ovocia (banán, marakuja), ale aj korenisté vône kajenského chilli, čierneho korenia a medicínska masť. Chuť: Hneď n
Ardmore Artist Collective 2009 je úžasná whisky patriaca do série s veľmi prepracovaným dizajnom etikiet aj krabíc. Whisky má mierne zadymený charakter. Na sušenie jačmeňa bola použitá rašelina pochádzajúca zo Saint-Fergus, dedinky v oblasti Aberdeenshire. Vôňa: Arabská guma, rašelina a olej obklopené kvetinovými tónmi fialky, púpavy a sadmokrásky. Chuť: Kokos, sekané seno, mäta. Mandle, levanduľa, žensen, encián. Záver: Dlhý a výrazný. Kakaové bôby, kávové zrná, morské riasy, morská slanosť a medicínske
Aj keď liehovar Port Dundas už je preč, jeho whisky zostáva, čo je úžasné pre fanúšikov chutnej single grain! Táto bol destilovaná v roku 2006 (niekoľko rokov pred zatvorením Port Dundas v roku 2011) a ponechaný 13 rokov zrieť, než ju Signatory nezávisle naplnili do fliaš ako súčasť Single Grain Collection. Je to ako dúšok histórie! Lahodná história vyrobená z whisky. Aróma: Sladový jačmeň a suché trávnaté tóny, tropické ovocie a sladké pečivo. Chuť: Pomarančový džem, tropické ovocie, karamel a vanilka. Z
Ide o rum, ktorému prospela dlhá fermentácia a to 22 dní, s prídavkom zložky dunder. Táto metóda je pôvodom najplnších jamajských rumov a ich skvelých aróm, za ktoré sú zodpovedné najmä zlúčeniny zvané estery. Je o niečo jemnejší (65,2%) ako predchádzajúca šarža (74,4 %). Stále ide o extrémne limitovanú edíciu. Farba: Číra. Aróma: Tropické ovocie, rastlinné arómy, hviezdicové ovocie, ovocie, korenie. Chuť: Plná, zemité tóny, čierne korenie, ovocie, smotana, citrusy.
Aróma: intenzívna, cukrová trstina a citrón Vzhľad: Ćíry. Chuť: Bohatá, citrusová. Záver: Hladký a veľmi chutný. NEISSON Le Rhum Neisson, najmenší nezávislý liehovar na Martiniku, bol založený v obci Carbet bratmi Neissonovými v roku 1931, Adrien a Jean, z ktorých každý mal veľmi špecifickú úlohu. Adrien sa staral o operácie. Jeho brat Jean, inžinier, bol zodpovedný za transformáciu a inštaláciu ich slávnej destilačnej kolóny vyrobenej z medi známej ako kolóna Savalle v roku 1958. Bolo to v roku 1995, keď
Ichiro’s Malt & Grain je lahodná whisky vytvorená najmä z japonských malt a grain whisky. Pod tento harmonický blend sa podpísal Ichiro Akuto, ktorý je jednou z najuznávanejších osobností whisky scény pochádzajúcich z Japonska. Vôňa: Broskyňa a sušené marhule, sladká karamelka, vanilkový krém, citrusová kôra, syntetické banány a mazľavý slad. Chuť: Predovšetkým karamelová s tónmi jačmenného sladu, perníka, tropického ovocia, medového fajkového tabaku lveas, čierneho korenia, pečeného gaštanu a čerstvo nar
Staroveké tamilské texty, ktoré sa datujú do obdobia Sangam (300 p.n.l. – 300 n.l.), klasifikujú matku Zem do piatich oblastí nazývaných tinais, pričom každá je spojená s vlastným odlišným literárnym štýlom, gramatikou, náladou, kultúrou a dokonca aj kuchynňou. „Neidhal“ podľa tejto klasifikácie zahŕňa všetky oceány a susediace regióny alebo skrátka pobrežné nížiny a spôsob života, ktorý sa s nimi spája. Neidhal je off-roadové dobrodružstvo, do ktorého sa pustila značka Amrut, a po prvýkrát v Indii sa roz
Kirk and Sweeney Gran Reserva Superior je rum vyrobený v Dominikánskej republike zo surovej cukrovej trstiny. Po destilácii rum zreje 23 rokov v sudoch z amerického dubu. Výsledkom je hlboká jantárová a dúhová medená farba spolu s vôňou sušeného ovocia a sladkého, opečeného chleba. Na podnebí vedú počiatočné náznaky medu, karamelu a karamelizovaného cukru k jemnejším tónom mandlí a vanilky, ktoré nakoniec v závere ustúpia výbuchom fíg, sušených sliviek, karamelu a sherry. Aróma: Vôňa predstavuje jemné tón
Kirk a SWEENEY bol drevený Škuner (typ plachetnice) známy najmä pašovaním rumu z Karibiku na severovýchod počas prvých rokov prohibície. Aróma: Tento rum s plným telom prináša fascinujúcu škálu vôní, od intenzívnych vaniliek až po jemné tóny sherry a hrozienok – všetko postavené na pozoruhodnom spodnom prúde pražených trstinových cukrov.Chuť: Prvé náznaky odhaľujú hlbokú vanilkovú chuť, po ktorej nasleduje sušené ovocie, muškátový oriešok, škoricové korenie a nádych dubu. Záver: Záver je po celej dĺžke ne