Ázijské potraviny. Viac ako 1000 druhov ázijských produktov a skvelé recepty | Priamo z Ázie | Rýchle dodanie | Tovar skladom | Skvelá cena
Škorica celá 18cm Ceylonska 100g. Krajina pôvodu Španielsko. Jedna z najstarších korenín na svete. Poznali ju už v starom Egypte a bola súčasťou starej čínskej medicíny. Škorica je očistená a vysušená mladá kôra z druhu stromu Cejlonský škoricovník /Cinnamomum zeylanicum/. Získanie a spracovanie kôry je dlhá a namáhavá práca, ktorá si vyžaduje veľkú zručnosť a trpezlivosť. Cejlonská škorica – svetlá žltá farba kôry, papierovo tenké vrstvy kôry, pravidelne zrolovaná kôra, ľahko sa láme a drví, delikátna a
Vanilkový cukor 100g. Krajina pôvodu Španielsko. Skvelý ,,pomocník" pri príprave pečených aj nepečených dezertov. Používa sa pri rôznych druhoch cesta (piškótové, kysnuté,trené...). Ale aj na posypanie koláčov, štrúdli, pridaním do jogurtov, krémov..
Vanilkový struk 1 ks. Krajina pôvodu Španielsko. Ručne zbierané struky vanilky sa vyznačujú intenzívnou a dlhotrvajúcou vôňou a chuťou. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete vanilkový cukor používať. Výhodou pravej vanilky je niekoľkonásobné použitie - kapsulu necháte niekoľko dní v cukre, potom ju umyjete a môžete použiť znovu. Opakované použitie je možné napríklad aj na aromatizáciu mlieka či studených omáčok. Súčasťou vanilkového struku je jeho
Hotová omáčka na thajské smažené ryžové rezance Pad Thai LOBO 280g. Krajina pôvodu Thajsko. Pad Thai je pravdepodobne najslávnejšie thajské jedlo pozostávajúce z ryžových rezancov, arašidov, kreviet a tofu. S Lobo Pad Thai Paste ľahko pripravíte autentické jedlo s pikantnou, mierne sladkou, orieškovou príchuťou. Krevety najskôr orestujte na tofu a potom pridajte praženicu, rezance a lahodnú thajskú pastu Lobo Pad. Podávajte svoju thajskú podložku s arašidmi a klíčkami fazule mungo.
Pasta Tandoori Pasco 270g. Jemne korenená marináda naplnená zemitými príchuťami tamarindu a cesnaku. Krajina pôvodu Anglicko. Pasco je jedným z lídrov na trhu, ocenených prírodných indických omáčok s autentickou chuťou a ľahkou prípravou. Tandoori je pikantná omáčka vyrobená z mäsa v tandoori (hlinená pec). Trochu pikantná pasta Pasco Tandoori obsahuje cesnak, zázvor, koriander, chilli a indické korenie. Návod na prípravu: Všetky omáčky Pasco sú vyrobené zo 100% prírodných prísad, takže pred tým, ako začn
Polievka instantná Mama Tom Yum s mungo rezancami 40g. Krajina pôvodu Thajsko. Mama je jednou z najslávnejších značiek v Thajsku. Polievka Mama Tom Yum s mungo rezancami je chutná a lahodná. Instantné rezance sa v ázijských krajinách konzumujú každý deň a sú veľmi obľúbené pre svoju lahodnú chuť, rýchlu a ľahkú prípravu. Príprava: 1. Vložte rezance s koreninami do misky. Pridajte 350 ml vriacej vody 2. Nechajte prikryté počas 3 minút (alebo kým rezance dostatočne zmäknú) 3. Dôkladne zamiešajte a servírujt
Základ na filipínsku zeleninovú polievku Guava 40g. Krajina pôvodu Filipíny. Máločo môže byť osviežujúcejšie ako horúca miska s rybárskou zeleninovou polievkou, ktorá je typická prírodnou chuťou a arómou dozretého filipínskeho Guavasu. Recept: https://mamasitas.com/arabia/recipes/vegetarian-sinigang-sinigang-na-gulay/
Polievka kuracia s instantnými ryžovými rezancami Mama Pho Ga 55g. Krajina pôvodu Thajsko. Mama je jednou z najslávnejších značiek v Thajsku. Mama Pho Ga instantné ryžové rezance s kuracou príchuťou sú chutné a lahodné. Rezance a polievka sú bohaté na chuť a ľahko sa pripravujú. Príprava: 1. Vložte ryžové rezance s koreninami do misky. Pridajte 350 ml vriacej vody 2. Nechajte prikryté počas 3 minút (alebo kým rezance dostatočne zmäknú) 3. Dôkladne zamiešajte a servírujte
Nakladaná žltá reďkovka v sladkokyslom náleve 1 kg. Krajina pôvodu Čína. Nakladaná reďkovka má sladkokyslú chuť. Jej žltá farba tvorí pekný kontrast vnúri ryžovej rolky. Používa sa na prípravu sushi, ale je vhodná aj k mäsu alebo iným pokrmom, ako príloha. Chuťovo je sladká a jemne kyslá. Vychutnajte si s ryžou a Jjajangmyeonom. Navyše si ju možno lahodne vychutnať ako ingredienciu kórejského gimbabu. Je pripravená na priamu konzumáciu alebo varenie. Môžete ju pridať do šalátov, alebo ako prílohu k Vašim
Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – 15 metrov, patriaceho do čeľade Vavrínovitých – Lauraceae. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typickou nezameniteľnou arómou Škorica je prírodný prostriedok, ktorý ma hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorob
Instantné rezance v šálke, príchuť Pekingská kačica 87g. Krajina pôvodu Maďarsko. Pravdepodobne jedno z najslávnejších jedál z Číny - s kulinárskou históriou siahajúcou viac ako 400 rokov. Táto chutná šálka rezancov, kačacieho mäsa, sladkej čiernej fazule a zeleniny vám umožní ponoriť sa hlboko do koreňov autentickej ázijskej kuchyne. Návod na prípravu: Odstráňte uzáver a viečko a vyberte sáčok. Naplňte vriacou vodou až po vnútornú rysku. Zatvorte uzáver a nechajte 3 min odstáť. Opatrne zlejte vodu cez ot
Huby Šitake sušené 85g . Krajina pôvodu Čína. Húževnatec jedlý. Do omáčok, praženice, rizota či polievok - krásne voňavé a veľmi chutné huby, lepšie ako dubáky. SHIITAKE (Šitake) Shitake je vzácna pre jej liečivé účinky zamerané najmä na choroby horných dýchacích ciest, zlý krvný obeh a ťažkosti s pečeňou. Liečivá huba Shitake má prirodzené antibakteriálne účinky a pomáha pri liečbe vredov a žalúdočných problémov. V Japonsku, Kórei a Číne je už viac ako 1000 rokov známa ako liek a doplnok potravy. Pri lie
Pasta na Pad Thai rezance AHG 50g. Krajina pôvodu Thajsko. Ochutenie najslávnejšieho thajského jedla nemôže byť jednoduchšie s týmto vrecúškom instantnej korenistej pasty, s prepychovou príchuťou morských plodov a cesnaku. Jemne okorenená, takže zachytáva hĺbku umami bohatej rybej omáčky, táto pasta je pôvabne hustá, no ľahko sa nalieva. Najlepšie sa podáva s chrumkavými arašidmi a čerstvou pažítkou pre textúru, jednoducho túto pastu pridajte k smaženým rezancom a výberu mäsa a zeleniny. Pad Thai je najob
Marináda na indonézske mäso Satay od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko. Toto slávne indonézske mäso grilované na drevenom uhlí na špízoch nájdete v reštauračných jedlách po celom svete. Táto bohatá, korenisto-sladká marináda je nevyhnutnou ingredienciou pre jemnú šťavnatú Satay! Pokyny: 1. Mäso marinujte marinádou a olejom. Prikryjeme a necháme minimálne 2 hodiny 2. Navlečte mäso na drevené špajle 3. Na grile na drevenom uhlí / elektrický gril: Grilujte 8 - 10 minút. Potrieme najmenej dvakrá
Instantné rezance Pad Thaii 100 g. Krajina pôvodu Thajsko. Pad Thai je možno najslávnejšie thajské jedlo. S týmito instantnými rezancami si ho pripravíte ľahko a rýchlo. Príprava: Vložte rezance do 400 ml vriacej vody a varte 3 - 4 minúty. Rezance sceďte, dajte ich do misky, pridajte korenie a dobre premiešajte.