Ázijské potraviny. Viac ako 1000 druhov ázijských produktov a skvelé recepty | Priamo z Ázie | Rýchle dodanie | Tovar skladom | Skvelá cena
Bambusové výhonky celé nakladané 680g Thai Dancer. Krajina pôvodu Thajsko. Bambusové výhonky Thai Dancer sú ideálne na rýchlu prípravu ľahkých autentických ázijských jedál. Nakladané bambusové výhonkyy Thai Dancer sa skvelo hodia na pražené jedlá, ako sú nakrájané suey, zeleninové kari, polievky a šaláty. Thajské bambusové prúžky sú nepostrádateľné v japonskom guláši sukiyaki. Bambusové výhonky sa používajú do hlavných jedál, polievok aj šalátov. Typická je pre neho krehká, lahodná chuť, ktorá dokáže oživ
Kuchárska súprava na prípravu červeného kary Lobo 253 g. Krajina pôvodu Thajsko. Pridajte kuracie alebo hovädzie mäso a zeleninu k ingredienciám tejto kuchárskej súpravy a vaše thajské červené kari je hotové. Stačí len pridať 200g kuracieho, alebo hovädzieho mäsa a 100g Vašej obľúbenej zeleniny, do 480ml vriacej vody, vysypať obsah balenia a za 10 min je fantastické jedlo na stole.
Kuchárska súprava na prípravu zeleného kari Lobo 253 g. Krajina pôvodu Thajsko. Pridajte kuracie alebo hovädzie mäso a zeleninu k ingredienciám tejto kuchárskej súpravy a vaše thajské zelené kari je hotové. Stačí len pridať 200g kuracieho, alebo hovädzieho mäsa a 100g Vašej obľúbenej zeleniny, do 480ml vriacej vody, vysypať obsah balenia a za 10 min je fantastické jedlo na stole.
Rezance instantné v šálke s Teriyaki omáčkou 90g. Krajina pôvodu Maďarsko. Prvé instantné rezance na svete boli vyrobené v roku 1958 spoločnostou Nissin a od tej doby sú neoddeliteľnou súčastou celosvetovej potravinárskej kultúry. Rezance zalejte horúcou vodou a pridajte zmes korenín s olejom. Behom troch minút je pripravená rezancová misa s aromatickou omáčkou Teriyaki. Tradičné japonské bylinky a o niečo väčšia porcia rezancov premení Nissin Soba Teriyaki do plného jedla a prináša skutočné potešenie. Pr
Japonské ryžové koláčiky Mochi s príchuťou taro 210 g. Krajina pôvodu Taiwan. Mochi (Moči) sú tradičné japonské koláčiky, ktoré sa vyrábajú zo sladkej ryžovej pasty, a to tak, že sa uvarí lepkavá ryža a roztlčie sa na pastu. Sú plnené rozličnými plnkami čo každému druhu dáva výnimočnú chuť. Tieto jemné, mierne lepkavé guľôčky, či valčeky, si každý zamiluje. Ako sa vyrábajú mochi:
Kórejské tradičné ryžové koláčiky chladené okrúhle Jongga 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea. Tteokbokki (tiež písané ddukbokki, ddeokbokki, dukbokki alebo topokki), je obľúbený kórejský ryžový koláč s mnohými variáciami a bohatou históriou. Doslovne preložené ako „vyprážaný ryžový koláč", toto jedlo sa pripravuje z garaetteoku, bieleho ryžového koláča v tvare valca. Toto pikantné jedlo z ryžového koláča je mimoriadne obľúbené ako pouličné jedlo a často si ho vychutnáte aj doma. Na rozdiel od gungjung tteok
riginálny darčekový set bambusových paličiek a podložiek pod prútiky s motívom gejše. Paličky sú na konci vrúbkované, aby jedlo na prútikoch lepšie držalo. Krajina pôvodu Japonsko. Jedálenské paličky môžu byť vyrobené z dreva, bambusu, kostí, slonoviny alebo kovu. Dnes sa však jedálenské paličky vyrábajú najčastejšie z plastu. V Číne sa pri stolovaní používali strieborné jedálenské paličky a to z toho dôvodu, aby striebro odhalilo prípadný skrytý jed v jedle. Využitie Japonské jedálenské paličky sú kratši
Set modrobielych misiek využijete na servírovanie rezancov, polievok alebo ryže. Set je balený v darčekovej krabičke, a preto ho môžete venovať svojim priateľom a blízkym aj ako darček. Súčasťou setu sú aj dva páry bambusových paličiek. Krajina pôvodu Japonsko. Premýšľate ako využiť tieto nádherné misky? Dajte do nich polievku. Keď nemáte polievku, dajte do nich rezance. Keď nemáte rezance, dajte do nich ryžu. Keď nemáte ryžu, dajte do nich jednoducho čokoľvek, čo vás napadne. Čo je obsahom dodávky Pri ob
Originálny japonský set na servírovanie suši pre dve osoby v béžovo-čiernej a čierno-bielej farbe. Set obsahuje dve tácky na servírovanie suši, dve mištičky na sójovú omáčku a 2 páry drevených paličiek. Krajina pôvodu Japonsko. Set je vhodný aj ako darček, je totiž balený v čiernej darčekovej krabičke. Jedna z dvojíc, tácka a mištička je béžová s čiernymi škvrnami a druhá dvojica je čierna s bielymi škvrnami. Veľkosť tácky je 21 cm x 12 cm a veľkosť mištičky 8 cm x 8 cm. Suši bude na týchto táckach pôsobi
Pálivá pasta na prípravu indonézskeho zeleninového kari Sajur Lodeh Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko Kari je jednou z najdôležitejších zložiek indonézskej kuchyne. Vegetable Curry je vynikajúca vegetariánska alternatíva k mäsovému kari. Ingrediencie ázijského domáceho indonézskeho zeleninového kari (Sajur Lodeh) pozostávajú zo šalotky, cukru, zázvoru, citrónovej trávy, kurkumy, koriandra a škorice, ktoré vášmu jedlu dodajú jedinečnú indonézsku chuť. Použite ázijské domáce gurmánske indonézs
Pasta na prípravu thajského žltého kari Nam Prik Kaeng od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko. Najjemnejším a najkrémovejším druhom kari v Thajsku je žlté kari. Asian Home Gourmet Thai Yellow Curry je zmes bylín a korenia, ktorá dodá vášmu kari pokrmu jemne horkú a pikantnú chuť. Krémová a štipľavá chuť kari sa dokonale hodí k čerstvým surovinám, ako je kuracie mäso, hovädzie mäso, morské plody alebo zelenina. Aby bola chuť ešte lahodnejšia, môžete do kari pridať čerstvý ananás a liči. Asian H
Paldo Volcano instantné kuracie rezance ostré 140 g. krajina pôvodu Južná Kórea. Prijímate výzvu? Tieto mimoriadne pálivé rezance sa nenazývajú Volcano, pretože sú stredne štipľavé. Nie, tieto instantné rezance sú ústaspaľujúce! Nie sú vhodné pre tých, ktorí majú slabé žalúdky. Upozornenie: nie sú vhodné ani pre malé deti. Pokyny na varenie: 1. Vložte rezance a sušenú zeleninovú zmes do 600 ml vody a povarte ich 3,5 2. Vylejte vodu, asi 7 lyžíc z nej nechajte v hrnci a zmiešajte s omáčkou. Miešajte po do
Pasta na prípravu indonézskeho národného jedla, vyprážanej ryže Nasi Goreng 50 g. Krajina pôvodu Thajsko. Toto jedlo sa tradične pripravuje z mäsa alebo morských plodov. Zložky pasty ako tamarind, šalotka a čili, dodajú vášmu jedlu jedinečnú indonézsku chuť. Tradične sa podáva s vajcom a nadýchanou ryžou pre jemnú, luxusnú textúru. Jednoducho uvarte túto pastu s restovaným výberom morských plodov, mäsa a zeleniny a dokončite na tenké plátky nakrájanými čili a koriandrom pre osviežujúce, ohnivé jedlo. Použ
Omáčka Stir-Fry Black Pepper LOBO 50g. Krajina pôvodu Thajsko. Táto thajská omáčka je vhodná na marinovanie všetkých druhov mäsa alebo zeleniny, najmä však rýb, ktoré sa budú pripravovať pečením, grilovaním, vyprážaním či opekaním. Čokolvek vám príde na chuť, s touto marinádou si vyčarujete pravú chuť Thajska priamo u vás v kuchyni. Zahrejte panvicu. Pridajte rastlinný olej. Pridajte papriku a cibuľu spolu s obsahom tohto balíčka. Za stáleho miešania orestujeme na strednom ohni. Pridajte rybie filé a jemn
Pasta na prípravu pálivého indonézskeho Rendang Curry od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko. Indonézske Rendang kari je pikantné a mierne suchšie, ktoré sa vyznačuje zmesou bohatého kokosového krému a pikantného korenia. Ideálne pre tých, ktorí majú radi trochu čili. Indonézsky rendang je známy svojou pikantnosťou a krémovitou konzistenciou. Tradične sa toto jedlo pripravuje z jemného duseného hovädzieho mäsa, kokosového mlieka a veľa čili papričiek. Zložky pasty ako zázvor, citrónová tráva,