Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Pasta obsahujúca 90% cesnaku a 10% soli. Neobsahuje chemické konzervanty. Uskladňovanie v tme pri teplote od 0 až 24 stupňov Celzia. Po otvorení uskladňovať v chlade. použitie: do polievok, omáčok, pod mäso, do marinád, šalátov, na pizzu.
Bujón s príchuťou cesnaku má príjemnú chuť a jemnú vôňu, používa sa na dochutenie polievok a omáčok. Na 1l vody potrebujeme 25g cesnakového bujónu.
Bujón s príchuťou cesnaku má príjemnú chuť a jemnú vôňu, používa sa na dochutenie polievok a omáčok. Na 1l vody potrebujeme 25g cesnakového bujónu.
Zloženie: pšeničná múka, sušená vaječná zmes (zodpovedá 5-tim vajciam), pitná voda, špenát. Návod na prípravu: cestoviny vysypeme do osolenej vriacej vody (100g cestovín na 1l vody). Za občasného miešania na miernom ohni varíme 7-8 minút podľa hrúbky cestovín. Uvarené scedíme a prepláchneme studenou vodou. Použitie: na zapekanie, ako príloha k mäsu, k syrovým omáčkam, k zelenine.
Cibuľa je bohatá na vitamíny a považuje sa za prírodné antibiotikum. Dodáva jedlu správnu chuť a arómu. Použitie: do polievok, duseného mäsa, rôznych omáčok a zemiakov.
Obľúbená ovocná zmes s prírodnými kvetmi čerešne, ktoré jej dodávajú sviežu chuť. Obsahuje ibištek , hrozienka, bazu, šípky, nevädzu. Tiež v ňom môžete cítiť príchuť čučoriedok.
Výrazná koreninová zmes k ochuteniu čínskych pokrmov so zníženým podielom soli na 14%. Toto korenie obsahuje papriku a má výraznú chuť a vôňu. Najčastejšie sa používa v ázijskej a čínskej kuchyni.
Tento bujón sa radí medzi univerzálne bujóny na zosilnenie chuti omáčok a polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g číreho mäsového bujónu.
Tento bujón sa radí medzi univerzálne bujóny na zosilnenie chuti omáčok a polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g číreho mäsového bujónu.
Čokoládový sirup v litrovom balení používaný na ochutenie najznámejších kávových nápojov, ktorými sú latte, cappuccino, ľadová káva atď.
Čokoládový topping sa najčastejšie používa na dekoráciu dezertov, zmrzlín, ale i tanierov a pohárov. Je obľúbený aj v kombinácii s kávovými nápojmi.
Obľúbená zmes korenia balkánskej kuchyne so saturejkou a plieskavicou. Používa sa na pokrmy, ktoré sa robia na ražni, ako napríklad musaka, kebab, zapekané zmesi, ďalej husté zeleninové polievky, tvaroh, pomazánky, na ovčí syr, na plátky slaniny, ku strukovinám.
Silná základná omáčka tmavohnedej farby, ktorá ma výraznú chuť. Používa sa ako prílohová šťava k rôznym druhom mäsa. Na 1l vody potrebujeme 60g demi glass omáčky.