Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Individuálne zabalené čokoládové mandle označené logom Bontadi. Tieto mandle sú perfektným doplnkom ku každej káve.
Slnečné lúče a osobitý prístup pri zbere dodávajú káve výnimočnú intenzitu, chuť a unikátnu vôňu. Spracovania v Brazílii a Indii, ktoré zdieľajú tradície poľnohospodárstva, zvyšuje všetky organoleptické vlastnosti svojich plodín. Zmes s plnou chuťou zvýrazňuje jemnú a sladkú arómu s delikátnou penou v šálke. Pôvod: Brazília, India Spracovanie: Washed coffee
Ak obľubujete kávu s bohatou penou a bez kyslosti, táto je rozhodne pre Vás. Stredne tmavo pražená mletá káva pozostáva z prémiových kávových zŕn pochádzajúcich z Južnej Ameriky a Ázie. Je sprevádzaná sladkastými tónmi typickými pre Brazíliu a tónmi čokolády príznačné pre kávy z Ázie. Vhodná pre prípravu moka. Pôvod: Brasil, India Spracovanie: Washed coffe
Skvost medzi kávovými blendmi v portfóliu spoločnosti. Plná, zároveň jemná chuť, sladkastá aróma a príjemná acidita ulahodí i tomu najnáročnejšiemu zákazníkovi. Výber z najkvalitnejších zŕn spolu s optimálnym bodom praženia utvárajú ideálne spojenie. Jej chuť najlepšie vynikne vo forme espressa, je však vhodná pre prípravu každej kávovej varianty. Pôvod: Guatemala, Costa Rica, Columbia, Brasil Zloženie: 80% arabica - 20% robusta Spracovanie: washed coffee
Káva Tradizione v sebe prináša silnú a plnú chuť s dlho pretrvávajúcou krémou. Pre svoje typické zemité chuťové tóny je vhodná pre zákazníkov, ktorí preferujú klasiku. Káva s horkastým nádychom a nízkou aciditou. Dlhoročné skúsenosti a vášeň pre kávu, utvorili túto zmes s podmanivou vôňou. Vhodná na prípravu každej kávovej varianty. Pôvod: Brazília, India Zloženie: 50% arabica - 50% robusta Spracovanie: washed coffee
Borievka, inak nazývaná aj Jalovec, je ihličnatý ker. Používajú sa jeho plody ako korenie do jedla. Má príjemnú živicovú vôňu a horko sladkú arómu. Použitie: na výrobu ginu a borovičky, do marinád, omáčok a nálevov na zverinu.
Jemne aromatický bujón s chuťou údeného mäsa, ktorý sa používa na dochutenie polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g údeného bujónu.
Jemne aromatický bujón s chuťou údeného mäsa, ktorý sa používa na dochutenie polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g údeného bujónu.
Bylinková zmes pre prípravu bylinkového masla, polievok, studených smotanových omáčok a majonéz, pomazánok, zeleninových šalátov, k mletému mäsu.
Rumančekový čaj bez pridanej arómy a chemických látok je čistý ako príroda sama. Exkluzívny harmančekový čaj je vyrobený z celých kvetov, chutí upokojujúco a zaisťuje vysoko aromatický pôžitok. Zloženie : Rumanček pravý
Výrazná koreninová zmes s mletým cesnakom k ochuteniu rýb, hydiny, bravčového alebo hovädzieho mäsa, tiež vhodná na grilovanie, pečenie, dusenie pokrmov.
Cesnak sušený slúži ako náhrada za klasický cesnak. Jeho využitie je všestranné. Má intenzívnu arómu a ostrú chuť, a je to praktické korenie vhodné na všetky druhy jedla. Použitie: do polievok, šalátov, mäsa, omáčok, údenín a nátierok.
Cesnak využívame takmer v každej kuchyni. Použitie: do polievok, omáčok, majonéz, dressingov.
Pasta obsahujúca 90% cesnaku a 10% soli. Neobsahuje chemické konzervanty. Uskladňovanie v tme pri teplote od 0 až 24 stupňov Celzia. Po otvorení uskladňovať v chlade. Použitie: do polievok, omáčok, pod mäso, do marinád, šalátov, na pizzu.