V domácej pivotéce nájdete pivné darčeky, darčekové balenie piva, pivné špeciály a osvedčené darčeky pre pivárov českých a moravských značiek malých, stredných a minipivovarov.
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a silnejšími dvanástkami (ležiakmi).
Prémiový ležiak 450 bol uvarený ako špeciálne pivo na oslavy 450 rokov od založenia pivovaru vo Svijanoch. Nakoniec ale všetkým chutil tak, že v sortimente našich pív zostal natrvalo. Vyrobený z poloraného žateckého červeňáka (Osvaldova klonu), humnového sladu z nezávislých sladovní a samozrejme tradičným postupom - teda kvasením v otvorenej kadi na spilke a zrením v ležiackych tankoch ponúka to najlepšie z nášho pivovaru. Plné chlebnaté pivo s príjemnou a intenzívnou jemnou horúcosťou.
Klasické zemiakové lupienky dozlatista vyprážané, krehké a chrumkavé, s obľúbenou horčicovou chuťou.Základnými prísadami sú zemiaky, repkový olej a horčicové korenie. Cyrilové zemiačiky horčicové sú vhodné aj pre vegánov.
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a silnejšími dvanástkami (ležiakmi).
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a silnejšími dvanástkami (ležiakmi).
Luxusný sklenený džbánok Bernard s patentným uzáverom obsahujúci nefiltrovaný ležiak, pivo s výrazným šmrncom a jemnou kvasnicovou chuťou i vôňou. Džbánok si môžete kedykoľvek nechať znovu doplniť u svojho hostinského.
Do ďalšej várky Single Hopu použili relatívne novú americkú odrodu Talus. Ide o potomka Sabra, takže rovnako ako u neho, môžete čakať podobne neobvyklé tóny citrusov, kvetov, tropického ovocia a dreva. Nechýba ani typická chuť kokosu, ale oproti Sabru je jemnejšia a menej výrazná.
Slová sládka Petra Hauskrechta: „Dal som si za cieľ uvariť poctivú jedenástku, ktorá osloví a urobí radosť. Varím ju klasicky na dva rmuty, pridávam žatecký chmeľ, slady odoberám z domácich sladovní. Pivo kvasí sedem dní a následne leží (dozrieva) až 4 týždne pri teplote 1 – 2 °C, čím sa chuťovo zaguľatí, získa ten správny buket a postupne sa nasýti prírodným kysličníkom uhličitým. Špecifickú chuť získava vďaka vyššiemu obsahu bielkovín a polyfenolov (prírodných látok zo sladu a chmeľu), kvôli ktorým môže
Svijanský Knieža je sviatočné pivo, klasický zástupca svijanských svetlých špeciálov. Je vyrábaný ako ležiak, ale silnejší, aby vynikli chute a vône typické práve pre ležiakov. Veľa si rozumie s iným špeciálom – tmavou Svijanskou Kňažnou, s ktorou aj zdieľa duopack „Riazni si Kňažnú“. Chuť Kniežaťa je príjemne horká a plná.
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a silnejšími dvanástkami (ležiakmi).
Svijanského Rytiera spoznáte na prvý dúšok - je totiž dochmeľovaný za studena, čo spôsobuje jeho veľmi špecifickú a unikátnu horkosť. Aj tým nesie zreteľný rukopis sládka Petra Menšíka, z ktorého experimentov s domácim varením piva Rytier vznikol.
Najsilnejší svijanský špeciál. Stále ho vyrába ako ležiak, a napriek tomu, že je veľmi silný, podarilo sa im ho vyladiť tak, že nie je pri prvom napití sladký a alkoholový a nepôsobí tak silným dojmom. Je pre nás, a dúfame, že aj pre vás vrcholom pivnej chute.
Ako je ježko symbolom strieborného mesta Jihlavy, tak je ležiak Ježko 11 ° predstaviteľom chuti a rodinným striebrom Pivovaru Jihlava. Tento ležiak je charakteristický vyváženou plnou chuťou a výraznou horkosťou, doplnenou výnimočnou chmeľovou vôňou jemných žateckých odrôd. Má zlatistú farbu a perfektnú šmrnc.
Bavarian Ale vychádza z mimoriadnej chuti chmeľu a kvasníc klasického pšeničného kvasnicového piva. To ale nie je všetko. Hlboké tóny čiernych ríbezlí sa pohrávajú s orientálnym korením v intenzívnej a prekvapivej aróme. Typická a napriek tomu úplne odlišná chuť, krémová pena. Pozývam vaše zmysly k jedinečnému pôžitku.
Inšpirujúce a exotické. Príjemná chmeľová horkosť, v pozadí chuť čerstvého ovocia. Citrusové prekvapenie a nádych kvetov, stopy medu divých včiel i karamelizovaný slad. Pozývam vás na vzrušujúcu cestu svetom neobyčajných chutí.