V domácej pivotéce nájdete pivné darčeky, darčekové balenie piva, pivné špeciály a osvedčené darčeky pre pivárov českých a moravských značiek malých, stredných a minipivovarov.
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v regionálnej humnovej sladovni. Rybár je charakteristický vyššou plnosťou, rezom a výbornou penivosťou.
Ich prvý silný ALE svetlé farby s hustou nízkou penou potešia milovníkov tohto typu pív. Vďaka starostlivo vybranej zmesi chmeľov Simcoe a Lotus, vrchnému kvaseniu pri vysokých teplotách, a tiež „dryhop“ v tanku chmeľom Equinox vyniká predovšetkým chuťou citrusov, kvetov a tropického ovocia. Aj preto má tento ALE komplexnejšiu arómu a výbornú piteľnosť.
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná penivosť, spoločne utvárajú jeho charakter.
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná penivosť, spoločne utvárajú jeho charakter.
Chovateľ je pivo svetlo zlatistej farby so strednou príjemnou horkosťou, vyváženej sladovej chuti a vyšším rezom. Ideálny nápoj na dlhšiu konzumáciu alebo pri domácich prácach.
V roku 1541 vtedajší držiteľ Kojetína Ján z Pernštejna udelil mešťanom zvláštny poriadok čapovania vína a piva. Pivo bolo varené iba v tzv. pivovarných domoch. V roku 1556 získalo mesto právo variť pivo od ďalšieho z Pernštejnov Vojtecha v pivovare Mestskom (zvanom tiež horné). Tento sa nachádzal v mieste dnešného hotela Pivovar a činnosť ukončil v roku 1913. Roku 1720 bol vystavaný a sprevádzkovaný na dnešnom Trhovom námestí Panský pivovar (nazývaný tiež dolný), ktorý mal aj svoju sladovňu. Tu sa pivo va
V roku 1541 vtedajší držiteľ Kojetína Ján z Pernštejna udelil mešťanom zvláštny poriadok čapovania vína a piva. Pivo bolo varené iba v tzv. pivovarných domoch. V roku 1556 získalo mesto právo variť pivo od ďalšieho z Pernštejnov Vojtecha v pivovare Mestskom (zvanom tiež horné). Tento sa nachádzal v mieste dnešného hotela Pivovar a činnosť ukončil v roku 1913. Roku 1720 bol vystavaný a sprevádzkovaný na dnešnom Trhovom námestí Panský pivovar (nazývaný tiež dolný), ktorý mal aj svoju sladovňu. Tu sa pivo va
Pivo s alkoholom najviac do 0,5% obj., hlavne pre vodičov, ktoré potešia stopercentnou ušľachtilou chmeľovou vôňou odrody Žatec a oslovia záujemcov slabým karamelovým akcentom.
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru bola zahájená 26. 06. 2016, teda presne po 120 rokoch, a teda opäť nadväzuje na tradíciu varenia piva na Južnej Hanej v Záhliniciach.
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru bola zahájená 26. 06. 2016, teda presne po 120 rokoch, a teda opäť nadväzuje na tradíciu varenia piva na Južnej Hanej v Záhliniciach.
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru bola zahájená 26. 06. 2016, teda presne po 120 rokoch, a teda opäť nadväzuje na tradíciu varenia piva na Južnej Hanej v Záhliniciach.
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru bola zahájená 26. 06. 2016, teda presne po 120 rokoch, a teda opäť nadväzuje na tradíciu varenia piva na Južnej Hanej v Záhliniciach.
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru bola zahájená 26. 06. 2016, teda presne po 120 rokoch, a teda opäť nadväzuje na tradíciu varenia piva na Južnej Hanej v Záhliniciach.
Malastrana Mosaic IPL je nízkoalkoholické pivo s lahodnou sviežou chmeľovou arómou. Citrusové tóny, príjemná horká chuť, zlatistá farba a za studena chmelené chmeľom Mosaic a Vital z neho robia osviežujúci nápoj vhodný na športové a rekreačné aktivity počas horúcich letných dní.
Sladový dom spracováva sladové odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva, a preto sleduje tradíciu vyrobených sladov. Dnešná obnovená prevádzka pivovaru sa začala 26. 06. 2016, tj presne po 120 rokoch, a preto opäť sleduje tradíciu varenia piva v južnej Haná v Záhlinice.