Patríme medzi popredných českých dovozcov sušeného a lyofilizovaného ovocia, orechov, super-potravín, semien, sušeného ovocia a orechov v polevách i cukroviniek priamo od farmárov, výrobcov či spracovateľov z krajín pôvodu, a to ako v konvenčnej, tak aj v organickej kvalite.
Čokoláda ruby od Barry Callebaut vo forme kôstok má mliečnu chuť s intenzívnym ovocným nádychom a s čerstvo kyslastým tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie jako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z
Mliečna čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má vyváženú kakaovú a mliečnu chuť s karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na gene
Horká čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má bohatú kakaovú chuť, ktorá je vyvážená jemnou chuťou ovocných tónov. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu praliniek či zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdá
Horká čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má intenzívne kakaovú horkú a praženú chuť s ovocnými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z gen
Marshmallows sú mäkké cukríky z našľahaného cukru, ktoré sú obľúbené po celom svete. Môžete ich opiecť na ohni, pridať do hrnčeka kakaa, ale úplne najlepšie sú len tak do pusy.
Snáď nie je nikto, kto by tieto retro cukrovinky nepoznal. Osviežujúca chuť kyslého cukru v kombinácii s jedlým papierom, ktorý sa ľahko rozpúšťa na jazyku, si zamiluje celá rodina. Navyše v jednom balení nájdete naozaj veľké množstvo ovocných UFO, takže si na nich môžete pochutnávať veľmi dlho.
Spojenie sladkej a slanej chuti sa skrátka neomrzí. Na sucho pražené arašidy plné bielkovín a vlákniny sme obalili v bielej čokoláde s karamelom a vďaka obsahu morskej soli je chuťový zážitok o to intenzívnejší.
Spojenie sladkej a slanej chuti sa skrátka neomrzí. Na sucho pražené arašidy plné bielkovín a vlákniny sme obalili v bielej čokoláde s karamelom a vďaka obsahu morskej soli je chuťový zážitok o to intenzívnejší.
Milujete mandle v čokoláde, ale radi by ste občas zmenu? Vyskúšajte mandle s príchuťou capuccino. Sú obalené v bielej a mliečnej čokoláde a na záver posypané jemným kakaovým práškom voňajúcim po káve a vanilke.
Milujete mandle v čokoláde, ale radi by ste občas zmenu? Vyskúšajte mandle s príchuťou capuccino. Sú obalené v bielej a mliečnej čokoláde a na záver posypané jemným kakaovým práškom voňajúcim po káve a vanilke.
Makadamové oriešky sme pre vás vylúpali, a že to vďaka ich extrémne tvrdej šupke dalo prácu a obalili ich v poleve z horkej čokolády. Vy si vďaka tomu môžete dopriať poriadnu dávku antioxidantov v kombinácii s vynikajúcou kakaovou chuťou.
Makadamové oriešky sú bohaté na vlákninu a nenasýtené mastné kyseliny. Obalili sme ich pre vás v mliečnej čokoláde s vôňou vanilky a vy si teraz ich zdravotné benefity môžete užívať v oveľa príjemnejšom variante.
Lesklé guličky jemnej čokoládovej chuti, to sú makadamové orechy v poleve z bielej čokolády. Sú plné „zdravých tukov“ a fungujú ako skvelý antioxidant. Skvele chutia a poriadne chrumkajú. Vyskúšajte ich.
Chrumkavé para orechy sme obalili hneď v troch čokoládových polevách a vy si tak s každým chrumknutím môžete dopriať poriadnu dávku selénu a užiť vynikajúcu čokoládovú chuť.
Marshmallows sú mäkké cukríky z našľahaného cukru, ktoré sú obľúbené po celom svete. Môžete ich opiecť na ohni, pridať do hrnčeka kakaa, ale úplne najlepšie sú len tak do pusy.