Patríme medzi popredných českých dovozcov sušeného a lyofilizovaného ovocia, orechov, super-potravín, semien, sušeného ovocia a orechov v polevách i cukroviniek priamo od farmárov, výrobcov či spracovateľov z krajín pôvodu, a to ako v konvenčnej, tak aj v organickej kvalite.
Cashew W240 je jedným z najlepších na trhu. Tieto kešu oriešky majú krásnu bielu farbu a lahodnú maslovú chuť. Sú druhé najväčšie, takže aj niekoľko kúskov kešu vás dobre zasýti a dodá vám potrebné vitamíny. V kešu orieškoch sa nachádzajú aj minerálne látky, napríklad draslík a horčík, ktoré pomáhajú udržiavať kosti v dobrej kondícii, takže otcovia môžu s deťmi vyvádzať na ihriskách.
Že kamene sa nejedia, to vedia už naši najmenší. V tomto prípade ale môžete urobiť výnimku. Pribaľte ich so sebou na výlet deťom na desiatu a budete prekvapení, akú si s týmito čokoládovými kamienkami užijete zábavu.
Nápojový koncentrát zo zmesi ovocných štiav s príchuťou Lesná zmes.
Nápojový koncentrát s malinovou šťavou s príchuťou Malina.
Nápojový koncentrát s čučoriedkovou šťavou s príchuťou Čučoriedka.
Nápojový koncentrát s brusnicovou šťavou s príchuťou Brusnica.
Nápojový koncentrát s jahodovou šťavou s príchuťou Jahoda.
Nápojový koncentrát so šťavou z čiernych ríbezlí s príchuťou Čierne ríbezle.
Nápojový koncentrát s hruškovou šťavou s príchuťou Hruška.
Nápojový koncentrát sa zázvorovým extraktom s príchuťou Zázvor.
Nápojový koncentrát s banánovou šťavou s príchuťou Banán.
Nápojový koncentrát s egrešovou šťavou s príchuťou Egreš.
Biela čokoláda od Barry Callebaut v kôstkach má smotanovo-mliečnu chuť s vanilkovými a karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generác
Biela čokoláda Velvet od Barry Callebaut v kôstkach má intenzívnu mliečnu, bohato krémovú a zároveň stredne sladkú chuť. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdáv
Čokoláda Gold (biela čokoláda s karamelom) od Barry Callebaut vo forme kôstok má intenzívnu, ale vyváženú chuť s bohatými karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou