Patríme medzi popredných českých dovozcov sušeného a lyofilizovaného ovocia, orechov, super-potravín, semien, sušeného ovocia a orechov v polevách i cukroviniek priamo od farmárov, výrobcov či spracovateľov z krajín pôvodu, a to ako v konvenčnej, tak aj v organickej kvalite.
Čokoláda Gold (biela čokoláda s karamelom) od Barry Callebaut vo forme kôstok má intenzívnu, ale vyváženú chuť s bohatými karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou
Čokoláda ruby od Barry Callebaut vo forme kôstok má mliečnu chuť s intenzívnym ovocným nádychom a s čerstvo kyslastým tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie jako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z
Citrónové korenie dodáva pokrmom korenisto-kyslú chuť. Najväčšie využitie však nachádza hlavne na steakoch z morských rýb, ale môžeme túto zmes tiež použiť aj na ostatné druhy mäsa pri opekaní a grilovaní steaku, špízov a podobných pokrmov.
Havana gril je zmes vhodná pri marinovaní, pečení bravčových aj hovädzích plátkov, do minútiek, pri grilovaní a opekaní všetkých druhov mäsa.
Zmes korenia s vyšším obsahom soli určená hlavne na dochutenie hotových pokrmov.
Grilovacie korenie je zmes vhodná na všetky druhy opekaných a grilovaných pokrmov, do mletého mäsa, rýb, strukovín, zapečených cestovín, zemiakov, na fritované prílohy a mnoho ďalších možností podľa fantázie kuchára. Univerzálna všestranná koreniaca zmes príjemnej vône a nepálivej chuti.
Táto zmes je vhodná na prípravu paštét, údenín a plniek a všetkých druhov mäsa.
Táto zmes sa priamo odporúča na pečenie, dusenie, opekanie a grilovanie všetkých druhov rýb. Môžete použiť aj na morské plody.
Korenie farebné celé je zmes určená do mlynčekov, omáčok a polievok, k príprave biftekov, grilovaného, opekaného a pečeného mäsa a k bežnému dochuteniu mnohých pokrmov.
Provensálske bylinky je zmes rôznych sušených byliniek.
Šalátové bylinky ktoré sú vynikajúce a svieže napríklad v jogurte alebo s kyslou smotanou. Šalátové bylinky môžete použiť aj na dusenú zeleninu alebo na prípravu zálievky na šaláty.
Koreniaca zmes na grilované a opekané bravčové a hydinové mäso, vhodná do smotanových kari omáčok a minútiek ázijskej kuchyne, zeleninových a hubových pokrmov, do ryže, ale napríklad aj na fritované prílohy (hranolky, krokety, americké zemiaky a i.).
Používa sa na všetky druhy mäsa, do smotanových omáčok, dusenej zeleniny a zeleninových šalátov, ryže, na ryby a do niektorých polievok.
Korenie nasypte do panvice s kvalitným extra panenským olivovým olejom a nechajte pomaly zahriať cca 5min .. Pridajte uvarené cestoviny a premiešajte so zmesou korenia.
Fantastická zmes, ktorá nesmie chýbať pri žiadnom grilovaní, ktorému dodá šmrnc. Vynikajúce na mozzarellu. Pikantné tak akurát, že budete chcieť ochutnávať znovu a znovu.