Halloumi je polotvrdý syr vyrábaný prevažne na Cypre. Halloumi syr vyrobený z pasterizovaného mlieka s mätou.
Lahodná mozarella bez zbytočností. Jej lahodnú chuť si zamilujete aj Vy.
Vynikajúci cottage syr bez laktózy vhodný pre ľudí trpiacich alergiou na mlieko.
Viete, prečo je mozarella zo senného mlieka tou najlepšou voľbou? Pretože je v demeter kvalite a kravičky nie sú krmené silážou, ale senom. Vychutnajte si túto jedinečnú chuť aj Vy.
Ricottu radíme medzi krémové syry, ktoré sa vyrábajú z tepelne ošetrenej sladkej syrovátky. Konzistenciou pripomína náš jemný tvaroh, no chuťovo je oveľa jemnejšia bez kyslej príchute. Podobne ako iné mliečne výrobky sa delí na niekoľko druhov. Záleží hlavne na kvalite, pôvode a type použitého mlieka. Odlišná kvalita závisí aj od postupu, ktorým sa vyrába. Pravá talianska Ricotta Salta, ktorú odborníci doporučujú sa vyrába solením a vysušovaním tvarohu, sicílska obdoba ricotty sa pripravuje pečením, na se
Vynikajúca mozarella vyrobená z kvalitného mlieka. Krajina pôvodu: Švajčiarsko
Vysoký obsaho bielkovín a nízky obsah sacharidov a tukov. Zuger Vám prináša kvalitu priamo zo Švajčiarska.
Či už paradajkový a mozzarellový šalát, predjedlá alebo pizza: Züger mozzarella robí taliansku kuchyňu ešte lepšou.