Pri výrobe (fermentácii) sliviek Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ocot skôr nám pokrm osolí než okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov. Vo vstrebateľnej podobe Umeocet používame v kuchyni na dochucovanie akéhokoľvek jedla (polievky, omáčky, strukov
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Krajina pôvodu: Japonsko Obsah: 300ml
Tradičná japonská omáčka so širokým využitím v kuchyni, na ochutenie mäsa, zeleniny, rýb, rezancov či omáčok a šalátových zálievok. Vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Pred použitím potrepať. Skladujte v chladničke. Zloženie: Tamari sójová omáčka, ryžové víno, med, jablčný a ryžový ocot, horčica, cesnak, zázvor, biele a čierne korenie. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE V 100G Energia 410 kJ / 92 kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 10,9g, z toho cukry 4,8g, bielkoviny 13,4g, soľ 13g. Krajina
Je 100 % prírodná morská soľ v podobe jemných kryštálikov, ktorá nie je drvená, ale pri jej zbere je použité jemnejšieho sita. Je veľmi vhodná ako do kuchyne, tak na jedálenský stôl. Hmotnosť: 1kg
Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je vhodný pre diabetikov. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Možno ním zladiť Vaše obľúbené pokrmy a nápoje. Z vitamínov je tu veľké množstvo niacínu, riboflavínu, vitamínu B6 a tiež thiamín a kyselina listová. Z minerálov – vápnik, sodík, horčík, fosfor, chlór, meď, mangán, selén a železo. Ne
Mikawa Mirin je základné dochucovadlo používané v japonskej kuchyni s mierne sladkastou chuťou. Je to druh ryžového vína podobný saké, ale obsahujúceho menej alkoholu (13,5-14,4%). Možné ho využiť ku grilovaným rybám, v malom množstve namiesto sójovej omáčky, alebo aj ako príloha do sushi. Neobsahuje žiadne chemické prísady. Obsah: 200 ml Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 971 kJ / 232 kcal Tuky 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 40,9 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 0,9 g Soľ 0 g
Tradičný výrobok do polievok, omáčok. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: sójové bôby BIO *, ryža BIO, morská soľ, Aspergillus oryzae (koji).* alergén Výživové údaje v 100 ml výrobku:energetická hodnota: 590 kJ / 135 kcal;tuky: 4,5 g;nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g;sacharidy: 13 g;cukry: 0,3 g;bielkoviny: 8,2 g;soľ: 13,6 g. Poľnohospodárska produkcia: mimo EÚ. Skladovanie: Skladujte v chlade. Použitie: Do polievok, omáčok. Hmotnosť: 300g
SUNFOOD Javorový sirup Grade A BIO 1 literzloženie produktuVýživové údaje na 100 ml: Energetická hodnota 1220 kJ / 290 kcal, Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 88,12 g z toho cukry 83,33 g, Bielkoviny 0 g, Soľ 0 g. Krajina pôvoduMimo EÚ. Odporúčané použitieVhodný na osladenie a ochutenie nápojov, cesta, dezertov apod. Na čo si dať pozorUkladajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Spotrebujte do dátumu uvedeného
Pšenové amazaké. Tradičný japonský dezert. Prirodzene fermentovaná ryža v kombinácii s pšenom. Podáva sa najčastejšie s ovocím, vanilkou, škoricou alebo zázvorom.
Prírodné, neochutené tofu, vyrobené zo sójových bôbov a vyzrážané pomocou morskej soli Nigari.
Chutné tofu, marinované v zmesi korenín a sójovej omáčke.
Špeciálnou technológiou vyúdený tempeh z prvotriednych bio surovín na všestranné kulinárske použitie ale i na priamu spotrebu.
Vyzretý, vyprážaný a ochutený tempeh z prvotriednych bio surovín na všestranné kulinárske použitie ale i na priamu spotrebu. S prehľadom nahradí aj akúkoľvek rybu na Vianočnom stole.