Výživná a kvalitná celozrnná múka v bezkonkurenčnej demeter kvalite.
Dobrú chuť s našimi nemeckými špaldovými cestovinami zo špaldovej múky 812.
Tohtoročná vianočná súprava na pečenie perníkovej chalúpky ponúka veľkým aj malým pekárom všetko, čo pre krásnu perníkovú chalúpku potrebujú. Všetko je zahrnuté, od presného návodu na stavanie cez prísady na pečenie až po nápady na dekorácie.
Pšenica je klasické chlebové zrno a má vynikajúce pekárske vlastnosti. V mlyne Spielberger sa zrno melie v niekoľkých krokoch na túto obzvlášť ľahkú múku
Mierne kyslá chuť jačmenných krúpov sa hodí do výdatných polievok a dusených pokrmov, ale aj do zapekaných jedál.
Jednozrnka je starodávna obilnina a je považovaná za predchodcu pšenice. Má jemnú orieškovú vôňu.
Špalda má jemnú orieškovú vôňu a dá sa použiť ako pšenica. Vykúzliť z nej viete užasnu raňajkovú kašu či polievku.
Nahý jačmeň je tiež známy ako klíčkový jačmeň a je bohatý na živiny.
Známou a obľúbenou variantou špaldy je zelená špalda. Je to nezrelá špalda, ktorá je mimoriadne bohatá na živiny. Z takýchto zelených zŕn špaldy sa obvykle pripravujú polievky a fašírky, ale hodia sa tiež ako prísada do nátierok