100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Obal je navrhnutý ako korenička. Umožňuje pohodlné dávkovanie cez praktickú uzatvárateľnú násypku. Okienkom v prednej časti obalu je možné vidieť množstvo zostávajúceho korenia.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Zmes korenia pôvodom z Číny a Vietnamu dodá zaujímavú a exotickú chuť pripravovaných pokrmov. Má výraznú arómu a sladko-pikantnú chuť.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Harissa je druh ostrej koreniacej zmesi pochádzajúcej z Tuniska, používa sa najmä v severnej Afrike a Blízkom východe. Používa sa všade tam kde chilli, do gulášov, polievok, na pečené a grilované mäso, ryby a pod.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Korenie určené špeciálne pre prípravu hovädzieho a teľacieho mäsa, ale je možné použiť ho aj na iné druhy mäsa.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Typické je použitie tejto zmesi korenia na prípravu rovnako pomenovaného tradičného pikantného texaského jedla Chilli con carne , tiež nazývaného Mexikánsky guláš
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Koreniaca zmes vytvorená špeciálne na prípravu diviny. Borievka, nové korenie a ďumbier špecificky dochutia a prevoňajú mäso, pričom je celá aróma a chuť zjemnená bylinkami.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Jedná z najzákladnejších koreniacich zmesí používaná v našej kuchyni. Dodá špecifickú chuť všetkým druhom gulášov.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Koreninová zmes používaná prevažne v gréckej kuchyni, duchucujú sa s ňou mäsové pokrmy - marinády, mleté mäso, omáčky, steaky, grilované a pečené mäso ale aj ryby, zeleninové pokrmy a šaláty.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Bylinková zmes korenia určená k príprave steakov, minútiek z hovädzieho a kuracieho mäsa, na pečené ryby, do dusenej zeleniny, mletých masových zmesí a pod.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Zmes byliniek a korenia určená k príprave cestovín podľa receptov talianskej kuchyne.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Jemne dochucuje ryby, mäsové minútky a pikantné omáčky. Má príjemnú korenisto kyslastú chuť.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Dodáva jedlám typickú korenistú chuť, je to zmes všestranného použitia, vhodná k dochuteniu mäsových aj zeleninových pokrmov.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Používa sa k dochuteniu mletého mäsa, slaniny a pomazánok. Čubrica je zmes korenia a byliniek obľúbená najmä v balkánskych krajinách. Pôsobí proti nafukovaniu, preto je vhodná na kapustu, strukoviny a nové zemiaky.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Aromatické korenie s nasladlou jemne pikantnou chuťou, používa sa pri pečení chleba, sladkého pečiva a perníkov, na výrobu cukroviniek, ale takisto pri pečení mäsa a varení omáčok, či jedál z diviny.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Bulgur je označenie pre predvarenú nalámanú celozrnnú pšenicu, ktorá sa používa ako súčasť pokrmov alebo príloha k jedlu. Je vhodné ho dochutiť výraznou koreniacou zmesou.