100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie. Aníz je jedno z najstarších a najrozšírenejších korenín. Používa sa do niektorých druhov chleba, do pečiva (balkánska kuchyňa), na nakladanie červenej repy, do červenej kapusty, okurek.Velmi príjemný je v hruškový a jablčnom kompótu. Aníz je možné pridať k duseným hubám, predovšetkým k šampiónom. Je veľmi obľúbený v indickej a čínskej kuchyni, kde sa používa do mäsitých jedál.Vôňa aj chuť sú trochu sladké a veľmi podobné sladkému drievku. Chuť
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie, ktoré vás prekvapí svojou originálnou a výraznou chuťou. Jemne pikantná zmes je vyváženou kombináciou sušených korenín, namiešaných na prípravu obilnín, cestovín, zeleniny. Výborná je aj na ochutenie mäsa, na prípravu marinád. Zloženie: cibuľa granulovaná, cesnak mletý, koriander mletý, paprika mletá sladká, rímska rascy mletá, škorice mletá, kajenská paprika mletá, korenie biele mleté Hmotnosť: 43g Krajina: ČR
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Objavte spolu s nami kvalitné prírodné BIO korenie, ktoré vás prekvapí svojou originálnou a výraznou chuťou. Adžika je koreniaca zmes gruzínskej a arménskej kuchyne. Zvláštnu aromatickú chuť a vôňu dodá aj vegetariánskym pokrmom, zvlášť jedlám z patizónu a baklažánu alebo strukovinám. Hodí sa ako základná korenie pre grilovanie rýb a mäsa alebo aj ako koreniaca prísada do mletého mäsa. Táto koreniaca zmes sa používa na prípravu tradičného arménskeho pokrmu šašlík.
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie, ktoré vás prekvapí svojou originálnou a výraznou chuťou Zmes je vyváženou kombináciou cesnaku, zázvoru, bazalky, namiešaná na prípravu talianskych pokrmov, hlavne cestovín. Najlepšie hodí do cestovinových omáčok s paradajkovým základom. Taktiež je výborná v mäsových zmesiach pripravených k cestovinám, na pizzu, v smotanových omáčkach alebo na zapekané zemiakov a zeleniny. Zloženie: bazalka, cesnak mletý, zázvor mletý Hmotnosť: 22g Krajina
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie, ktoré vás prekvapí svojou originálnou a výraznou chuťou. Pikantná zmes papriky, kurkumi a cesnaku určená na prípravu zemiakov pečených v šupke, tzv. Amerických zemiakov. Táto zmes sa veľmi dobre hodí aj na korenenie ďalších pokrmov z pečených zemiakov, ako sú gratinované alebo zapekané zemiaky. Dodá im výraznú chuť a tiež zaujímavú farbu. Zloženie: cesnak mletý, paprika mletá pálivá, kurkuma mletá Hmotnosť: 46g Krajina: ČR
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA , 0% SOĽ Prírodné BIO korenie, ktoré vás prekvapí svojou originálnou a výraznou chuťou Aglio Peperoncino bio je talianska pikantná cesnaková zmes na všetky druhy cestovín, výborná na vaječné pokrmy, pizzu, dusenú aj čerstvú zeleninu, do zapekaných pokrmov. Zmes je namiešaná z hrubo drvených korenia a preto na pokrmoch vytvára typickú mozaika. Pridaním olivového oleja (taliansky olio) získame preslávenú omáčku na cestoviny Aglio olio peperoncini. Takto pripravená omáčka nám
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie. Bobkový list má slabú špecifickú vôňu a horkastú chuť. Bobkový list uvoľňuje svoju chuť pomaly. Používa sa do vývarov, polievok, prívarkov, omáčok a pri príprave marinád a octových zálievok na zaváranie. Je vhodný pri varení fazule, šošovice a zemiakov, na ochutenie paradajkovej omáčky. Dva alebo tri bobkové listy ochutia jedlo pre štyroch až šiestich stravníkov, ak ich pridáte viac, chuť bude príliš silná. Má ľahké sedatívne účinky, podporuje
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie. Bazalka je jedno zo základných korení. Používa sa na korenenie zeleninových alebo mäsových polievok, do omáčok, fašírok, šalátov, na pizzu, na cestoviny, do fazule, bylinkového masla, pri príprave diviny a rýb. Vhodná je do pokrmov z mäsa, vajec, rýb a syrov. Zloženie: bazalka Hmotnosť: 13g Krajina: ČR
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie. Badyán má vôňu podobnú anízu, príjemnú korenisto sladkastú a jemnejšiu ako aníz. V ázijskej kuchyni sa badián pridáva do hydinových a bravčových pokrmov. V európskej kuchyni sa používa iba opatrne. Je vhodné ako ochucovadlo na pečené kurča a dobre sa hodí k dusenej rybe, ustriciam, morským plodom a hnedým polievkam. Používa sa na ochucovanie likérov, vareného vína, punču, vianočného pečiva, do hruškových a jablčných kompótov a lekváru. Badián
100% PRÍRODNÉ KORENIE, 0% CHÉMIA, 0% SOĽ Prírodné BIO korenie. Aníz je jedno z najstarších a najrozšírenejších korenín. Používa sa do niektorých druhov chleba, do pečiva (balkánska kuchyňa), na nakladanie červenej repy, do červenej kapusty, okurek.Velmi príjemný je v hruškový a jablčnom kompótu. Aníz je možné pridať k duseným hubám, predovšetkým k šampiónom. Je veľmi obľúbený v indickej a čínskej kuchyni, kde sa používa do mäsitých jedál.Vôňa aj chuť sú trochu sladké a veľmi podobné sladkému drievku. Chuť
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Aníz je plod bedrovníka anízového s príjemnou sladkou vôňou, je príbuzný feniklu, používa sa ako korenie do koláčov a sušienok, v indickej a čínskej kuchyni sa dáva aj do mäsitých pokrmov a polievok.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Toto indické korenie je známe svojou sviežou chuťou a príjemnou žltou až oranžovou farbou. Pridáva sa do pokrmov s ryžou a mäsových zmesí. Pôsobí ako prevencia proti rakovine, pridáva sa aj do mliečnych nápojov a latte.
korenia SanusVia sú všetky v BIO kvalite, pestované bez chémie a z vysledovateľného zdroja sú bez soli a glutamánov korenia majú plnú a výraznú chuť a vôňu, iné ako z bežnej produkcie sú v recyklovateľných obaloch a z recyklovaného materiálu krabičky sú popísané z každej strany, či už ich máte na ležato alebo na stojato krabička má uzatvárateľný obal, takže už žiadne štipce a gumičky na zatváranie koreninových sáčkov sú skladné a prehľadné v kuchyni, čo je veľká výhoda - mamičky a domáci kuchári to dobre