Žito vám dodá húževnatosť a silu. Jedli ho už starí Slovania. Ľudia, ktorí jedia raž, majú vraj odolný imunitný systém. Uvarte si ho ako prílohu či v kombinácii s ryžou, veľmi dobre chutí zmiešané s opraženou cibuľkou a zeleninou. Varená mletá raž je skvelé na kaše, placky a karbonátky. Zloženie: žito bio Hmotnosť: 500g
Ražná chlebová múka v biokvalite je hladká a tmavá. Užitočná pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba. Je vhodná pre pečenie chleba v domácich pekárňach, v peci či rúre. Ražnú múku môžete pridať tiež do cesta na perník. EXPIRÁCIA 16.12.2020
Bezvaječné špaldové rezance z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obal zrna a kľúčik. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Vhodné ako príloha k českým aj do rôznych talianskych, thajských či čínskych pokrmov. ZLOŽENIE: celozrnná špaldová múka BIO ALERGÉNY: Výrobok obsahuje lepok. SKLADOVANIE: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac do 75% Priemerné výživové údaje v 100 g Energia: 1502 kJ / 355 kcal Tuky: 1,9 g (z toho nasýtené nemastné kysel
Rezance špaldové celozrnné široké dlhé - zábavná príloha k vašim ázijským, talianskym i českým pokrmom Rezance špaldové celozrnné široké dlhé nesklamú s thajskými, čínskymi ani talianskymi pokrmami. Rovnako sú skvelou prílohou ku klasickým českým omáčkam. Špalda im prepožičiava jemnú orieškovú chuť a príjemnú vôňu. Deti ich budú milovať ako rýchlovku so syrom a kečupom. Zloženie: Celozrnná múka ŠPALDOVÁ bio Výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota 1500kJ/355kcal; tuky 3,08 g z toho nasýtené
Zloženie: celozrná špaldová múka BIO*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1500 kJ / 355 kcal; tuky: 3,08 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,46 g; sacharidy: 73,27 g; cukry: 22 g; bielkoviny: 12,96 g; soľ: < 0,0025 g. Poľnohospodárska produkcia: Slovensko. Hmotnosť: 250g Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%. Použitie: Široké rezance sú vhodné ako príloha k omáčkam alebo na prípravu šalátov.
Tento bujón je vyrobený výhradne zo surovín v biokvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani farbivá, arómy a škodlivá éčka. Je preto vhodný na prípravu polievok a iných pokrmov aj pre najmenšie deti. Zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza na prípravu zložitý zeleninový či mäsový vývar. Použiť ho môžete do polievok, omáčok, zeleninových a cestovinových pokrmov. Balenie obsahuje 6 kociek, z každej možno pripraviť pol litra vývaru. Zloženie: Dehydrované výrobok - jedlá morská soľ, rastlinné oleje (bambucké masl
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie.
Pohánkové krúpy sú lúpané v PROBIO bezlepkovom bio mlyne mechanicky a nie tepelne, preto majú svetlú farbu a sú plné živín.
Špalda je jedna z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou, je nutrične bohatšie.
Cirok - pšenica celiatikov. Cirok ponúka nové možnosti nielen pre celiakov a alergikov.
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne.
Pohánka lámanka obsahuje rutín a je prirodzene bezlepková. Základným pokrmom z pohánky lámanky je pohánková kaša. Pohánku lámanku v BIO kvalite možno tiež použiť ako závarku do polievky, na prípravu placiek, karbonátok, zmesí na plnenie (napr. zeleniny) či na posyp pečiva pred jeho pečením.
Jemná krupica z tvrdozrnnej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, na knedle a halušky. Výborná je aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdozrnná pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica. Zasýti na dlhšiu dobu a na výrobu cestovín je priam ideálna.
Prirodzene bezlepkové pohánkové šupky v biokvalite. Môžete si z nich urobiť zahrievajúce vankúšiky alebo ich použiť k príprave čaju.
Špaldová krupice je vhodná do tradičních kaší, zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků. Složení: pšenice špalda*.* alergenVýživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1576 kJ / 372 kcal; tuky: 1,7 g; nasycené mastné kyseliny: 0,3 g; sacharidy: 73 g; cukry: 1,5 g; bílkoviny: 13 g; sůl: < 0,01 g. Zemědělská produkce: Česká republika. Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75%. Použití: Špalda je stará, dříve hojně pě