Mrazom sušené mango plátky. Mrazom sušené ovocie nestráca svoju lákavú farbu, chuť ani vôňu a v maximálnej miere sú v ňom zachované vitamíny a minerály. Navyše nie je dosladzované, takže sa jedná o naozajstnú prírodnú pochúťku. Nenechajte sa zmiasť ani nízkou gramážou. Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovocia je totiž potrebné okolo 1 kg ovocia čerstvého. Zloženie : 100% lyofilizované mango Hmotnosť: 50g Krajina: ČR
Zloženie: celozrnná ryža bio, ryžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae), voda Výrobca: Natural Jihlava Krajina pôvodu: Japonsko Ryžový ocot je tradičná japonská prísada na výrobu sushi. Ak však neholdujete surovému rybaciemu mäsu, ryžový ocot môžete pridať napríklad do hocijakého rizota. Ocot Vám pokrm vynikajúco ochutí.V porovnaní s klasickým umelo fermentovaným octom je ryžový sladší, menej kyslí a veľmi jemný. Energetická hodnota: 59kJ / 14kcalTuky: 0gz toho nasýtené mastné k
Instantné bezvaječné rezance 82,1%, pšeničná múka, rastlinný tuk (palmový), jedlá soľ, cukor, regulátory kyslosti (uhličitany sodné, uhličitany draselné), zahusťovadlo (guma, guar). Sypký koreniace prípravok 17,9% -jedlá soľ, múka pšeničná instantné, sušený tuk palmový (palmový tuk, glukózový sirup z pšenice, mliečna bielkovina), sušené odstredené mlieko, bielkovinový sójový hydrolyzát, sušená zelenina 8,2% (cinule, cesnak, karotka, petržel.nať) cukor, laktóza, škrob zemiakový, zmes hřibovitých húb 1,8% (
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s naturálnou ryžou. Môžete ho použiť do polievok, omáčok, cestovín, marinád, a pod.
Bezlepkové ryžové cestoviny sú chutnou alternatívou k bežným cestovinám. Sú ľahko stráviteľné. Ich príprava je jednoduchá, uvaríte ich vo vode ako bežné cestoviny. Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené, zapiecť, ako prílohu, do šalátov, aj na sladko.
Čierna šošovica má jemné zrniečka pripomínajúce kaviár. Jej chuť je jemne oriešková. Výborné sa hodí do šalátov, polievok, ako príloha k rybe alebo hydine, do nátierok.
Šťava z čučoriedok je skvelý zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov. Môžete ju piť samostatne alebo naliať ako sirup do vody, ochutiť ňou kašu, jogurt, poliať palacinky alebo zmrzlinu.
Šťava z brusníc je výborný zdroj vitamínov, minerálov, antioxidantov. Môžete ju piť samostatne alebo naliať ako sirup do vody, ochutiť ňou kašu, jogurt, poliať palacinky alebo zmrzlinu.
Vynikajúce šenové piškoty bez obsahu lepku a vajec.
Jačmenný slad je známy aj ako sladenka. Sladový výťažok je ideálnou náhradou bieleho cukru.
Dextróza alebo hroznový cukor je najrýchlejším vstrebateľným zdrojom energie pre všetky telesné tkanivá, vrátane svalov aj mozgu.
Tapiokové perly sú priesvitné guličky vyrobené z tapioky - škrobu extrahovaného z koreňa manioku.
Klasické zmrzlinové stáčané kornúty bez lepku, 4ks v balení.
TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, používa sa na dochucovanie pokrmov.
Tapiokové perly sú biele guličky bez chuti a vône. Tapioka je prirodzene bezlepková a neobsahuje žiadne alergény.