Názov Csaba vyplýva z ”čabianskeho” receptu. Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (kvôli súdržnosti). Mäso je mleté na hrubšie a je plnené do hrubých čriev. Toto črievko dodá klobáske charakteristickú chuť s dvojmesačným vyzrievaním. Na dochucovanie používame výhradne ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Dusitanovú soľ ani konzervanty nepoužívame. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Názov Csaba vyplýva z ”čabianskeho” receptu. Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (kvôli súdržnosti). Mäso je mleté na hrubšie a je plnené do hrubých čriev. Toto črievko dodá klobáske charakteristickú chuť s dvojmesačným vyzrievaním. Na dochucovanie používame výhradne ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Dusitanovú soľ ani konzervanty nepoužívame. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Oškvarky z mangalice sú vyrobené vyškvarením z mangalicovej slaninky. Na konci pečenia sa pridáva trocha mlieka, aby boli krásne upečené. Pre tento typ oškvarkov je typická ich bohatá chuť. Sú chutnou pochúťkou či len s chlebíkom, alebo v mletej podobe sú vhodné na prípravu nátierky alebo na výrobu oškvarkových pagáčikov. Balené sú vo vaničke v 200g balení.
Tlačenku vyrábame z vareného mäsa mangalice - hlava, líčka, jazyk, srdce, údené kolienko. Pridaním koží a kolien sa pri dlhom varení uvoľňuje prírodný kolagén, ktorý je pre naše zdravie veľmi potrebný, a v tejto podobe je aj veľmi chutný. Tlačenku nakoniec mäsiar ochutí domácim majoránom a slovenským cesnakom.Približná hmotnosť výrobku je 380g.
Túto vynikajúcu nátierku vyrábame podľa tradičnej receptúry z vareného mäsa našich mangalíc. Vybrané časti hláv, mäsa a pečene ochutíme domácimi koreninami a soľou.
Nárierka sa vyrába z mäsa našich mangalic z voľného chovu. Do natierky pridávame sterilizovanú kápiu, paradajkový pretlak, horčicu a ďalšie koreniny. Neobsahuje žiadne konzervanty.
Vyrábame ju s pliecka mangalice z nášho chovu a 15% jelenieho mäsa (kvôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Mangalica bôčik je nasolený tradične obyčajnou soľou. Potom je naložený v bylinnom náleve a po 22 dňoch je vyúdený v klasickej udiarni na bukovom dreve. Slanina takto vydrží aj roky. Dusitanovú soľ ani iné konzervačné látky nepoužívame.
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a z 20% hovädzieho mäsa (kvôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a z 20% hovädzieho mäsa (kvôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve. Nieje pikantná.
Táto huspenina je čistý kolagén! Zloženie:koleno údené a surové, paprče, kože, cibuľa, cesnak, soľ a čierne korenie.Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.
Sú vyrobené iba z čistého mäsa s použitím špičkových korenín. Po naplnení do prírodných čriev sa párky údia na bukovom dreve. Zloženie:bravčové mäso 75%, hovädzie mäso 20%, pitná voda, sladká a pikantná paprika, zmes korenín
Pripravili sme si pre vás zvýhodnený zabíjačkový balíček plný domácich špecialít od nášho farmára Mangalica farma. Zloženie balíčka: Huspenina v skle, 680g Jaternice ryžové, 350-400g Klobása údená mangalica jemná, 300g Krvavnice ryžové, 350-400g Mangalica masť v skle, 625g Oškvarky z mangalice, 200g Pečeňová paštéta v skle, 190g Tlačenka cesnaková s údeným kolenom, 380g Údená slanina - boková 500g Údené prošuto sušené v náreze, 100g