Single estate rum Lazy Dodo pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností. Lazy Dodo vzniká z melasy, která prochází přirozenou fermentací, během níž vyniknou přírodní aromata cukrové třtiny a exotického ovoce, jež jsou pro tento terroir specifické. V palírně Grays prochází kolonovou destilací. Lazy Dodo XO Chronicles je blendem několika ročníků, které zrály ve starých sudech po koňaku a po bourbonu. Nemladší sl
Lazy Dodo pochází z Mauricius, konkrétně z Pamplemousses, okresu, který se nachází v severozápadní části ostrova. Rum se pečlivě vyrábí na jedné z okouzlujících plantáži ostrova Mauricius. Přírodní aroma a chuť cukrové třtiny a exotického ovoce rum získává během destilačního procesu. Zrání v dubových sudech po dobu minimálně 12 let dotváří komplexnost rumu. Lazy Dodo má jantarovou barvu, slibné čerstvé exotické tóny. Chuť je dobře strukturovaná, vyzrálá, nesoucí citrusové a dřevité poznámky. Jednoduše ře
Lazy Dodo, v preklade lenivý Dodo pochádza z ostrova Maurícius, konkrétne z oblasti Pamplemousses, nachádzajúceho sa v severozápadnej časti ostrova. Tento rum je vyrábaný na jednej z najkrajších trstinových plantáží na celom Mauríciu. Vďaka tejto výnimočnej polohe a 175 ročnému know-how vo výrobe, ale aj pití rumu, predstavuje Lazy Dodo to najlepšie, čo môže rum ako taký ponúknuť. Čerstvo extrahovaná melasa sa nechá prirodzene fermentovať na presne vymedzenú dobu a vďaka majstrovstvu master destiléra sa p
Rum pochádzajúci z Maurícia, presnejšie z Pamplemousses – zo štvrti na severozápade ostrova. Tento rum sa starostlivo vyrába na jednej z najfascinujúcejších plantáží na Mauríciu a pomáhajú mu 175-ročné výrobné tradície. Čerstvo nazbieraná melasa z miestnej usadlosti je fermentovaná prirodzeným spôsobom počas určitého obdobia. Vďaka know-how majstra liehovarníka sa počas destilačného procesu jemne extrahujú menej prirodzené príchute cukrovej trstiny a exotického ovocia, ktoré sú špecifické pre miestne územ
Rum pochádzajúci z Maurícia, presnejšie z Pamplemousses – zo štvrti na severozápade ostrova. Tento rum sa starostlivo vyrába na jednej z najfascinujúcejších plantáží na Mauríciu a pomáhajú mu 175-ročné výrobné tradície. Čerstvo nazbieraná melasa z miestnej usadlosti je fermentovaná prirodzeným spôsobom počas určitého obdobia. Vďaka know-how majstra liehovarníka sa počas destilačného procesu jemne extrahujú menej prirodzené príchute cukrovej trstiny a exotického ovocia, ktoré sú špecifické pre miestne územ
Tak ako odborní tvorcovia tohto rumu, tak aj ,,sám Lazy Dodo“ má čas, kým sa vydá na cestu. Ide o extra starý ,,Single Estate“ rum. Pri jeho výrobe sa melasa fermentuje až 30 hodín a následne sa destiluje v stĺpcovom destilačnom zariadení ,,Coffey“. Rum potom dozrieva minimálne 13 rokov v sudoch z francúzskeho dubu, kde predtým dozrieval koňak a bourbon. Zmes najlepších ročníkov vytvára vyvážený a dobre štruktúrovaný rum. Má krásnu medenú farbu s oranžovým odleskom. Spočiatku ponúkne paletu sofistikovanýc